Şimdi Ara

crysis-crysis(wh) oynamaya değer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz bakmıştım oynamıştım da crysis 2 bitirdim en son gerçekten oynamaya değer oyunlar mı bunlar acaba?

korsan değil kıraysıs

• quote:

Orijinalden alıntı: JoKeRiZiNaTioN

Değil İkiside balon basmışlar grafiği oyun lag dolu. Ne doğru düzgün bir senaryo var ne de oynanış. Sadece Türkçe olmasından bu kadar ilgi gördü.

lag derken anlamadım bug mu dolu yani doğru bende biraz oynadım da oynanış gerçekten vasat gibi tabi ilk çıktığı zamana göre süper denilebilirdi.

Orijinalden alıntı: OnrbK

Warhead 4 saat civarı;Crysis 8 saat civarı tutar.Üstteki arkadaşın yorumuna bakma,gayet de oynanabilir oyunlar.Ha dediklerinde haksız mı ? Kısmen haklı.Ama bence oynamalısın.

crysis doğal türkçeydi ama sanırım warhead ingilizce türkçe dublajı bulunur mu onun acaba?

Orijinalden alıntı: CAViA

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Warhead 4 saat civarı;Crysis 8 saat civarı tutar.Üstteki arkadaşın yorumuna bakma,gayet de oynanabilir oyunlar.Ha dediklerinde haksız mı ? Kısmen haklı.Ama bence oynamalısın.

crysis doğal türkçeydi ama sanırım warhead ingilizce türkçe dublajı bulunur mu onun acaba?

Nette mevcut,160 küsur mb bir şeydi sanırım.Aratman yeterli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta IV Da 30 Fps Alıyorum.
    12 yıl önce açıldı
    PS4 e 60 FPS gelecek oyunlar
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.