< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanveli -- 10 Mart 2013; 22:54:16 > |
|

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanveli -- 10 Mart 2013; 22:54:16 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathLive -- 10 Mart 2013; 21:59:58 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanveli -- 10 Mart 2013; 22:29:34 > |
|
2023ten geliyorum ve oyunu defalarca bitirmiş biri olarak şöyle açıklayabilirim size; 2. oyunda prophet sef virüsüne yakalanıyor ve zırhı alcatraza aktarıyor prophet alcatrazı kurtardığında alcatraz bilinci yarı açık bir askerdir sürüklendiğinden itibaren hiçbir şeyi göremiyoruz ve uyandığında ise giysi üzerindedir ve hiçbir şey hatırlamamasının sebebi ise aslında ölü olmasından kaynaklıdır, ALCATRAZIN OYUN İÇERİSİNDE KONUŞMAMASININ SEBEBİ ÖLÜ OLMASI ve fark ettiyseniz oyunun sonunda prophet konuşurken HEY ÖLÜ ADAM NABER diyor. lingshandan bu yana zırhla beraber olan prophet ve zırh artık bir bütün oluyor ve simbiyotik zırh prophetin bütün zihnini içinde barındırıyor aslında 2. oyunda pelerin moduna geçtiğimizde, maksimum zırha geçtiğimizde bizimle konuşan artık PROPHET'TIR GİYSİ değildir! bütün zihin artık prophet olduğu için oyun sonunda artık bütün kontrolü prophet ele alıp BENİM ADIM PROPHET DİYOR ve oyun bitiyor. 3. oyunun sonunda ise propheti insan formunda görüyoruz, fakat derisi giysinin zırh modundaki hali ile aynı, bu da şu demek oluyor; zihin prophet, kemikler alcatraz, görünüş giysi ve zihin sayesinde PROPHET. prophet adam mıdır? cevap net DEĞİLDİR. neden mi çünkü alcatrazı sadece kendi yaşamı için harcamış birisidir yani prophet bir nevi JACOB HARGREAVE ile aynı kafadadır sadece askerdir. |
|
![]() İyiler ilk görüşte tanınmaz |