Bildirim
Crysis 3 - Oynanış Videosu (Türkçe Alt Yazılı)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güzel olucak gibi sabırsızlıkla bekliyorum. -
merakla bekliyoruz. -
Bilgisayar kaldırmayacağı için heyecana gerek yok -
bir kere batırdınız düzeltmeniz zor, yine grafik ağırlıklı bir oyun olacak,hikaye fasa fiso
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yine güzel bir yapım bizi bekliyor anlaşılan :) -
Teşekkürler :) -
-
Hadi biraz uzaylı poposu tekmeliyelim ! -
İlk olarak ben bir crysis hayranı olarak şunu söyleyebilirim ki bu oyun gerçekten sağlam görünüyor ilk olarak benim sinirimi bozan insan etmeni iyice ortadan kalkmış duruyor cell koreliler falan hiç sevmezdim kendilerini.Silahlar iyi duruyor ve grafikleride yine muhteşem son bir sorun kaldı umarım bu sefer sağlam bir kurgu ve hikayeyle çıkarlar . -
Multiplayer'inde araba uçak vb. sürebilirsek ne mutlu. Crysis 2'de hiç bir şey süremiyorduk ot gibi git adam öldür :( Ama orijinal aldığım tek oyunudur ve yine alacağim -
bu sefer ne grafik ne hikaye ne oynanabilirlik var gibi oyunda. -
I am a legend
-prophet -
Ov, çok iddalı geliyor..:) Özellikle başları, çok iyi özetlemiş herşeyi, acaba sistem gereksinimleri ne olucak,tahmin etmek pek zor olmasada merak ediyorum tam olarak..:) -
crysis 2 de zaten nyc kurtarılmamışmıydı? kurtardığımız yeri tekrar mı kurtarıcaz -
güzel -
Bence bu oyun Crysis 2'den daha iyi olacak. -
çıksın diye hiç heyecan yapmıyorum çıkınca kendi gözlerimizle görürüz nasıl birşey olduğunu. video için teşekkürler... -
1)Bi senarist tutup senaryoyu düzenleseler, çok daha fazla tutar. COD böyle böyle tuttu, zamanın güzel grafikleri+senaryo.
2)Youtube diye bir site çıkarmışlar galiba video filan atıyormuşuz, orayı deneseniz bir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 24 Nisan 2012; 17:22:04 > -
Fazla karanlık ortamlarda güzel olmuyor ya. 1 deki havayı yakalasalar çok güzel olur bence.
Benzer içerikler
- god of war ragnarok sistem gereksinimleri
- commandos origins
- the last of us 2
- hikayeli oyunlar
- indiana jones and the great circle sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X