Şimdi Ara

crysis 3 alpha key konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
365
Cevap
2
Favori
11.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

alpha sürümü için key dağıtımı başladı ve sınırlı sayıda muhtemelen de bitmek üzere..

facebook üzerinden onayladıktan sonra key i alabiliyorsunuz.. ülkeler içinde Türkiye yok fakat ben Almanya olarak seçip o şekilde aldım keyi..

her ihtimale karşı kapın bir adet key..

https://www.facebook.com/NVIDIAGeForce/app_433401813391421

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 31 Ekim 2012; 21:39:55 >

• ben aldım fakat
    uyguladıgımda
    bu uyarı cıkıyor
    This code has already been used. FAQ
  • Bu alpha key muhabbeti nedir anlayamadım
  • Alpha sadece MP olacak yanılmıyorsam, Crysis 2 Beta'ya benzer şekilde olur muhtemelen. Facebook'taki yer seçiminin bir etkisi olacağını zannetmiyorum, neden koyduklarından emin değilim ama Origin'e sorunsuz şekilde iniyor. Bir sorun yaratacak olsa baştan yaratırdı. İnşallah 2 Kasım'da bununla ilgili bir problem yaşamadan Alpha tester olabiliriz biz de
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

ben aldım fakat
    uyguladıgımda
    bu uyarı cıkıyor
    This code has already been used. FAQ

origin den indirme esnasında mı cıkıyor bu uyarı ?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Alpha sadece MP olacak yanılmıyorsam, Crysis 2 Beta'ya benzer şekilde olur muhtemelen. Facebook'taki yer seçiminin bir etkisi olacağını zannetmiyorum, neden koyduklarından emin değilim ama Origin'e sorunsuz şekilde iniyor. Bir sorun yaratacak olsa baştan yaratırdı. İnşallah 2 Kasım'da bununla ilgili bir problem yaşamadan Alpha tester olabiliriz biz de

2 gün sonra durum belli olur..
  • Facebooktaki uygulamayı zaten Nvidia göndermiş, o sebeple de sorun olacağını zannetmiyorum. Nvidia kimmiş öyle Alpha testerların ülkesine filan karışıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Facebook'u olan birisi bana key alabilir mi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Facebook'u olan birisi bana key alabilir mi acaba ?

her facebok hesabı bir adet alabiliyor..

key almayacak birisinin hesabından almak gerekir..
  • kaptım bitane arkadaşın facebook'u ile
  • Netbook ile oynayamayacağım için cüzzi bir fiyata satıyorum keyi.
  • Oyunu nerden indiriyoruz peki ?
  • facebook yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Netbook ile oynayamayacağım için cüzzi bir fiyata satıyorum keyi.

Çıkınca deneyeceğim bakalım açacak mı ben de Sonra masaüstüne döneeceğiz tabiki

@facebooku olmayanlar
    Her hesap ile bir key alınıyor. Böyle durumlar için çakma bir hesap bulunudurun bana kalırsa, parayla değil sonuçta Ben de aynısını yapıyorum şahsen.

@kurunc
    Key'i Origin'de Redeem Product Code kısmına yazıp indiriyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 31 Ekim 2012; 14:00:18 >

• benimde FaceBOK um yok :/ napcaz şimdik.. Deneme turuna katılamıyacakmıyım ben

Edit; iş yerinden bir arkadaşın facesi ile aldım
    Face kullanmayıda bilmiyorum ki arkadaş zor hallettim. Önce beğendim. Key verdi.
    Sonra beğenmekten çıktım. umarım key iptal olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dJ_bLoW -- 31 Ekim 2012; 14:12:25 >
  • Hemen kaptım 1 tane
  • yarıladım sayılır..

crysis 3 alpha key konusu
  • Ablamın facebookunu unutmuşum tamamen onun üzerinden kaptım bir tane, ancak adres kısmına 1967 trabzonspor yazdım umarım çakmazlar... Bize her yer Tabzon yyazacaktımda sonradan aklıma geldi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lacano -- 31 Ekim 2012; 14:06:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Ablamın facebookunu unutmuşum tamamen onun üzerinden kaptım bir tane, ancak adres kısmına 1967 trabzonspor yazdım umarım çakmazlar...

bende almanya /istanbul yazdım...
  • UK seçtim London dedim
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.