Şimdi Ara

crysis 2 zorluk ayarı nasıl yapılyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunu kurdum patch 1.1 i de yükledim oyun gayet iyi fakat indirdiğim kayıt dosyalarıyla ilerki bir yerden devam etmek istedim ama zorluk derecesi çok düşük.

arttrmak için konsola g_difficultyLevel = 4 yazmayı denedim fakat kabul etmedi , tanımadı

zorluğu azaltabiliyoz da nasıl arttırıyoruz acaba???

sistem:

i7 3610QM- 3,2gh
    8gb ddr3
    2gb ekrankartı-gt650m

• Dostum biraz geç oldu yeni gördüm kusura bakma :)
    Ana menüden Savaş'a gir, oradan Görevi yeniden oyna gibi bir seçenek var ona gir, son kaldığın bölümü seç ve zorluk derecesini oradan seçebiliyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yokboylebiri35

arkadaşlar oyunu kurdum patch 1.1 i de yükledim oyun gayet iyi fakat indirdiğim kayıt dosyalarıyla ilerki bir yerden devam etmek istedim ama zorluk derecesi çok düşük.

arttrmak için konsola g_difficultyLevel = 4 yazmayı denedim fakat kabul etmedi , tanımadı

zorluğu azaltabiliyoz da nasıl arttırıyoruz acaba???

sistem:

i7 3610QM- 3,2gh
    8gb ddr3
    2gb ekrankartı-gt650m

cyrsis 2 online oyunda iyi nişan almama rağmen, karşımdaki dengesiz ateş ettiği halde beni indirebiliyor. tamam silahları güçlü, modülleri güçlü ama bu kadar da olmamalı.

• oyunda silahın önemi yok başta açılan scarı seç ve oyunda şöyle bir şey var hareketlilik gelişimi var mesela güç modunda zıpladığında normalde %20 enerji harcıyo ama modül varken %5 harcıyor nano şarj/gizlilik gelişimi/hareketlilik gelişimi varken Marshall al bide yanına majestic ve sersemletici el bombası bu 3 silah 3 modül olduğu sürece görünmez dolaş ve taktik yap arkalarından filan dolaş olmadı al bak ben nasıl oynuyorum video filan çektim silahın önemi yok taktik ve arkanı kollama meselesi buda benim videomun linki Crysis 2 arsicik
  • Crysis2 yada benzeri fps oyunlarında kill cam tam olarak o anı yansıtmayabiliyor bu 1.oyunda isabet dogruluğu için perk var onu kullanmis olabilir.silahında dürbün olabilir buda range oranını artırır.extra güçlü zırh perkini kullanırsa daha dayanıklı olur.sen gövde çalışir adam kafa calisirsa.ne kadar titreyerek,zıplayarak vs atış yaparsa yapsın tek mermi ile senden daha avantajlı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Crysis2 yada benzeri fps oyunlarında kill cam tam olarak o anı yansıtmayabiliyor bu 1.oyunda isabet dogruluğu için perk var onu kullanmis olabilir.silahında dürbün olabilir buda range oranını artırır.extra güçlü zırh perkini kullanırsa daha dayanıklı olur.sen gövde çalışir adam kafa calisirsa.ne kadar titreyerek,zıplayarak vs atış yaparsa yapsın tek mermi ile senden daha avantajlı olur.

perk ne?
  • Perk taktik için kullanilan özelliktir.örnek:hizli sarjor degistirme perki.hizli nano şarj.

Ben perk diyorum.sen ozellik dersin.yada slot dersin ama genel FPS oyunlarinin çoklu oyuncu modlarinda perk sistemi vardir.oyuna 3 perk,özellik secerek+silahını secer başlarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 30 fps nasıl oluyor?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hacı crysis 2 de benim adım Arsicik toplam oynanma sürem 15 gündür ve bu 15 gün içinde 26bin tane adam öldürdüm 7-8 bin defa öldüm bence onun isabet ettirememe sorunu yada ölme sorunu şundan kaynaklanabilir yeterince kuvvetli değil yada taktik yapamıyor çünkü nanogiysi çok çevik ve çok yönlü taktiksel bir giysidir oyunda gizli bir strateji vardır mesela radar bonusunu kullanarak arkadan dolaşmak sersemleteci el bombası kullanarak kör edip saldırmak adamı gördüğün anda nereden olursa olsun ateş etmemen lazım ilk önce taktiğini belirleyip adamı en müsait bir anda yakalayıp öldürmen gerekir ve ateş anında saklanabilceğin yerlerden yürü örneğin duvarın yanindan arabaların arkasından ateş aldığında arabanın arkasına atlayım arabayı adamın üstüne atarsın yada yüksek yerlerden aşağı atlayabilceğin bir yere yani oyunda gömülmüş bir strateji vardır pratik zekası iyi olanlar bu oyunda ciddende çok iyi olabilirler
    edit: hocam zaten benim videoyu izle orda yaptığım taktikler var yani adam bana ateş ediyor benim sağlığım düştüğünde bir yere siper alıp adamın bana gelmesini sağlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arcanbaris -- 25 Aralık 2012; 23:44:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arcanbaris

hacı crysis 2 de benim adım Arsicik toplam oynanma sürem 15 gündür ve bu 15 gün içinde 26bin tane adam öldürdüm 7-8 bin defa öldüm bence onun isabet ettirememe sorunu yada ölme sorunu şundan kaynaklanabilir yeterince kuvvetli değil yada taktik yapamıyor çünkü nanogiysi çok çevik ve çok yönlü taktiksel bir giysidir oyunda gizli bir strateji vardır mesela radar bonusunu kullanarak arkadan dolaşmak sersemleteci el bombası kullanarak kör edip saldırmak adamı gördüğün anda nereden olursa olsun ateş etmemen lazım ilk önce taktiğini belirleyip adamı en müsait bir anda yakalayıp öldürmen gerekir ve ateş anında saklanabilceğin yerlerden yürü örneğin duvarın yanindan arabaların arkasından ateş aldığında arabanın arkasına atlayım arabayı adamın üstüne atarsın yada yüksek yerlerden aşağı atlayabilceğin bir yere yani oyunda gömülmüş bir strateji vardır pratik zekası iyi olanlar bu oyunda ciddende çok iyi olabilirler
    edit: hocam zaten benim videoyu izle orda yaptığım taktikler var yani adam bana ateş ediyor benim sağlığım düştüğünde bir yere siper alıp adamın bana gelmesini sağlıyorum

ben taktik yapıyorum zaten ama call of duty oynar gibi oluyor bnm taktikler. çünkü genellikle call of duty oynadığım için biraz ona kafa vermişiz. ama sersemletici bombalarım falan yok benim ve üst modüllerim de yok. birde bir sorunu daha iyi anladım. (az önce oyundaydım) düşman taraftan birisi veya birkaçı karşıma gelince heyecanlanıyorum

• Arkadaşım o tamamen oyuna alışmakla alakalı birşey Crysis Wars ta çok iyi olmasamda iyiyimdir moddan doda değişiyor tabi.Ani Takım Aksiyonunda aşırı
    iyiyimdir ama gel görki Crysis 2 ye bir türlü alışamadım.
    Birde orda arkadaşımız nano giysi çok cevik hızlı falan demiş Wars online daki oynanış hızı hile 2 deki arasında uçurum var resmen Wars'ın canını yiyim
    kalmadıki adam gibi server oynayalım
  • crysis warsta noobhunters vardı ne güzel bitti o ama şimdi BFG mesa var yeni adı ile GAMERS mesa bende crysis warsta iyiyim buda benim resim :D

crysis 2 zorluk ayarı nasıl yapılyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.