Şimdi Ara

crysis 2 ve badcompany 2 oynayanlar yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • crysis 2 ve badcompany 2 almak istiyorum orijinde ucuzlamış ama acaba online oynayan varmıdır ona göre alıcam oynuyan varsa söylerse serverlar dolumu diye şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: mertydk

crysis 2 ve badcompany 2 almak istiyorum orijinde ucuzlamış ama acaba online oynayan varmıdır ona göre alıcam oynuyan varsa söylerse serverlar dolumu diye şimdiden teşekkürler...

Crysis'i hala oynayan olduğunu sanmıyorum ancak Bad Company 2'de bulursun.
  • Bad Company 2 eskisi kadar popüler olmasa bile hala 10larca güzel ve dolu server var.
  • Crysis 2'de serverları hâlâ dolu görebilirsiniz, Bad Company 2'de de.
  • saolun arkadaşlar alıcam bakalım görücez artık...
  • bc2 serverları hala hayatta ve takır takır eğlendiriyor, crysis 2'den uzak dur.
  • bc2 al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BC2 ye gel. halen 3 server ful oluyor toplamda 20 server var. bende 2 haftadır başladım acaib eğlenceli. ah bi de bu bf3 te origin sorunu olmazsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s_mail

BC2 ye gel. halen 3 server ful oluyor toplamda 20 server var. bende 2 haftadır başladım acaib eğlenceli. ah bi de bu bf3 te origin sorunu olmazsa.

20 tane olan favori serverlerın olmasın.
    şimdi baktım toplam 320 server var
  • quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

quote:

BC2 ye gel. halen 3 server ful oluyor toplamda 20 server var. bende 2 haftadır başladım acaib eğlenceli. ah bi de bu bf3 te origin sorunu olmazsa.

favoridir bencede koca oyunda 20 server varsa ki zannetmiyorum kıyamet kopardı...
  • Daha 1 hafta önce bad company 2 aldım.İstediğin kadar sever bulabileceğinden emin olabilirsin.Crysis 2'de multi oyuncu kalmadı diye biliyorum.
  • BC2'yi al oyna ama Crysis'e bulaşma derim.
  • crysis hala populasyon olarak full bc2 de boşluklar var fakat full severlarıda cok
  • Artvinde yaşadığım halde ben bile 2 oyunda düşük pingde dolu dolu serverler buluyorum Sorun yaşamazsın en az 1.5 yıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertydk

quote:

Orijinalden alıntı: GATIRCAN

quote:

favoridir bencede koca oyunda 20 server varsa ki zannetmiyorum kıyamet kopardı...

Valla arkadaşlar benim originde sorun var ben direkt oyun menüsünden giriyorum bulunan 20 server diyor. 3 full diğerleri boş. belki ben originsiz girdiğim için böyle görüyorumdur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.