Şimdi Ara

crysis 2 de dx 9 ve 10? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu gun saatıkları g295 - 2sene sora oyun oynatmıcak mı yanı gulerım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creed160

Crysis 2 Dx11 oyunu olacak ve Dx9-Dx10 kartlarda oynanamayacak

piyasadaki işletim sistemlerinin %70-80 i hala xp, ekran kartlarının %80-90 ı Dx 9 ve Dx10 destekli ekran kartları. o yüzden Dx9 ve Dx10 desteği olmazsa olmaz bir seçenek. ha senin dediğin gibi olurda oyun Dx11 destekli olur, diğer Dx sürümlerini desteklemezse Cevat Hoca pc de oturur kendi oynar oyunu
  • arkadaşalr bir sürü cevat yerli raportajlarını okudum ve izledim crysis de dx 10 u high detay için yapmışlardı şimdi de dx11 destekli olacağı söylenior. yani dx 9 dx 10 ile bence high detayda açılmayacak bu sadece benim yorumum lütfen creed arkadaşa yapılan muameleyi yapmayın benim düşüncem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creed160

Ben sölemek istediğim şeyi yanlış dile getirdiğim için yanlış anlaşıldım galiba arkadaşlar kusura bakmayın Crysis dx11 kartlarla dx11 olarak oynanabilicek demek istedim dx9 ve ya 10 olarak oynanamıyacak demek istemedim

İyi forumlar.

o zaman sadece win7 ye çıkartıcaklar oyunu malum xp 10 bile desteklemiyorken xpde dx11 sadece crysis in çalıştığını düşünmek çok saçma olurdu. belki crytek xp ve vista platformuna çıkartmaz antlaşma yapmıştır desek bile bunun sonucunda crytek in binası yıkılır(ilk balyoz vuranlardan biri olurum) ayrıca crysis in dx11 kartlarda dx11 oynanabilmesi de çok gereksiz olmuş boşuna bu kadar insanı allak bullak etmişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

dx 10 desteklı oyunu dx 9 desteklı ekran kartıyla oynayabılıyor muyuz? evet. o zaman sorun yok .dx 11 oyunlarıda dx 10 kartla ile oynayabılcez

Bu şekilde kesin konuşulamaz... DX10 bir oyunu DX9 da oynayabiliyorsan bu kartın marifeti değil, yapımcıların sana 9 ile de oynayabilmene izin verdiği içindir. Aynı şey DX11 ve DX10 için de geçerli olacak (ve tabiiki bazı efektler kapalı olarak gerçekleşecek bu) Crytek'teki elemanlar bu oyun sadece DX10 ile oynanacak 9 kartlar açamayacak deseydi o zaman görürdüm sizi... Ama tabiiki satış stratejisi olarak daha çok satması için geriye uyumluluk da olacaktır.
  • zaten ps3 e xbox360 a çıkarmalarının nedeni satış rakamlarından memnun olmamaları ve daha doğrusu parayı beğenmemeleri yani crysis 2 de dx9 desteklememesi gibi bir durum söz konusu değil ama bu oyun dx 11 olursa sadece dx 10 9 pc de açmazsa bu oyun konsollara pc den port ediliyorsa port olması mümkün olmaz ama konsollardan portsa zaten otamatik pc de de dx9 dx 10 açar ya da 3 platformdada port olmaksızın çıkarsa o zaman crysis 2 nin pc de sadece dx 11 le açılma ihtşmali var ki bu da çok zor bir ihtimal

yani pc de sadece dx 11 olursa ps3 ve xbox360 a port edilemez
    eğer konsollardan pc ye portsada otamatik oyun pc de de dx9 dx 10 la oynanacak
    ama pc de ps3 de bir birine port olmaksızın yeniden yapılırsa yani port söz konusu olmazsa işte o zaman pc de sadece dx 11 lerde çalışabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilterler1991 -- 22 Temmuz 2009; 16:19:33 >

• 2012 de çıkacaksa daha heyecanlanmayın derim . 10 saatlik oyun ama görüntü şöleni var orası ayrı o kadar seviyorsanız gidip yeni kart alırsınız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.