Şimdi Ara

Crysis 2 - Beta Gameplay (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
9.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bu oyun zaten ilki gibi bomba bi oyun olmayacak
  • atmosfer 0
  • Beyler bn karasız kaldım CoD u mu orjinal alim bunu mu mp için
  • Single player moduna lafım yok ama multiplayer olmamış hakikaten atmosfer 0 oynanış desen yok
  • bir online cı olarak berbat diyebilirim
  • Atmosfer 0 daha baştan yattı multiplayer kısmı.
  • gene klasik fps anlayışı . Bıkan yokmu sadece ateş et ve öldğr mantığından . Önünde silahtan başka bişey görememekten

BU BİR HATADIR . Zıpla dur ateş et . yenilik yok .
  • Silahı yere doğrulttuğumuz anda neden gövdemizi göremiyoruz.

Neden ayaklarını göremiyoruz

Neden silah hızlı koşma dışında Hep ÖNE BAKIYO . Adam yorulmuyo galiba silahı taşımaktan.
  • FPS PC de oynanır. Gamepad de zevk alırsın tabi ama FPS PC de oynanır!
  • Kesinlikle grafiklerini beğenmedim. Killzone çok daha başarılı grafik açısından. Belki crysis2, PS3 de çok daha başarılı olacaktır. 8 çekirdekli ve açık kaynak kodlu api (openGL) bir sistem elbette 3 çekirdekli ve directx8 e sıkışmış bir konsol olan xbox dan daha serbest ve daha güzel oyun çıkacağı düşüncesindeyim. Xbox da oyunlar daha kolay yazılabilmesi aslında xbox'ın daha kötü bir sistem olmasından kaynaklanıyor. Bu yüzden programcıların işine geliyor. Ancak burada da en güzel olacağını düşündüğüm platform PC platformudur. Yüksek ihtimal bu oyunu çok iyi bir pc ye sahip arkadaşlar en büyük keyfi alarak oynayacaklar gibime geliyor. Gelsin hep beraber göreceğiz. Bu arada yanlış anlaşılma olmasın bende xbox sistemi de vardı. Onda da oyun oynadım ve oynuyorum. 3 platformuda objektif olarak değerlendirebiliyorum. Teşekkürler kolay gelsin...
  • crysis in tüm bölümleri var.fps oyunlarını çok severim çıkınca hemen alıcam
  • yav oyun türkce olmucakmıya :((
  • evet herkes bir tutturmuş pc'de fps oynanır diye killzone 2'yi oynayın bi ondan sonra karar verin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.