Şimdi Ara

Crysis 2 Aksiyon Figürleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Arkadaşlar oyunun aksiyon figürleri de yakın tarihte çıktı..Türkiye'ye gelir mi bilmiyorum ama gerçekten harika figürler..Fiyatlar 5$ ile 7$ arasında değişiyor..Figürlerin kutusunda oyunlardan tanıdığımız silahlarda bulunmakta...1.Figür Serisinde yer alan karakterler::
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    - Alcatraz -
    - Nomad -
    - CELL -
    - Stalker -
    - Grunt -
    - Heavy -

• ebay de satan varsa alırız oradan.
  • ebayde çok ucuz fiyat ta fakat kargoları kendi fiyatı kadar. ama bu ürün türkiyeye gelse 55-60 tl civarı olur orada 10-15 tl az veriyosunuz ben bitane full nano suit 2.0 sipariş ettim.
  • Oyuncakları bile çıktıysa artık yakında kupa bardaklar da çıkar...Crysis 2 kupamda kahve içecem ..
  • Türkiye'ye gelse ne güzel olur ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamitarukannochi

ebayde çok ucuz fiyat ta fakat kargoları kendi fiyatı kadar. ama bu ürün türkiyeye gelse 55-60 tl civarı olur orada 10-15 tl az veriyosunuz ben bitane full nano suit 2.0 sipariş ettim.

Ben ebaydan alacaktım fakat satan kişilere pek güvenemedim. Çünkü Sattıkları ürünlerle ilgili en fazla 200-300 kişi puan vermiş. Ben ebay dan alışveriş yaparken aldıkları puan, kaç kişi olumlu görüş vermiş ona bakıyorum.

Edit: Kargo ücretlerine bakmamıştım şimdi ona da baktım. Türkiye de çıkarsa alırız bir adet figür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 14 Şubat 2011; 12:58:08 >
  • Ebayda var ben bir tane aldım şimdi ikinciyi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Next Gen -- 14 Şubat 2011; 13:07:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cok cix duruyo laayn :D
  • aynen aynen guzel yapmıslar bunun bole guc modu na alınca kırmızı ısık dolasan hız modunda sarı ısık dolasanını falanda yapsalar cok fenaa olur :D
  • ebayda buldum bir kaç güzel. Fakat ürcetsiz kargo olanlarda neredeyse tüm ülkeler var hatta Türkmenistan bile var ama Türkiye'ye satış yok. Türkiye'ye gönderenler de ise hep kargo ücretli ve çok yüksek kargo ücreti. Mesa bir tanesinde Figür 16 dolar ama kargo ücreti 21 dolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

ebayda buldum bir kaç güzel. Fakat ürcetsiz kargo olanlarda neredeyse tüm ülkeler var hatta Türkmenistan bile var ama Türkiye'ye satış yok. Türkiye'ye gönderenler de ise hep kargo ücretli ve çok yüksek kargo ücreti. Mesa bir tanesinde Figür 16 dolar ama kargo ücreti 21 dolar.

• NEDEN TÜRKİYEDE YOKKK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gust41 -- 26 Temmuz 2012; 18:45:28 >
  • Yok mu şunları Türkiye'de satan bir yer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.