Şimdi Ara

Crysis 2 (2011) [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
4.995
Cevap
2
Favori
250.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

CryTek Microsoft ile işbirliğine girmişken PC'den iyice soğuyacaktır.Hem bu kadar önceden çıkması oyunun satışlarını engelleyecek hemde ciddi bir marka zedelenmesi olacak.Korkum PC'nin tek dayanağı CryTek'in de bu olaydan sonra bu platforma güle güle demesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

Gerçekten üzüldüm.

CryTek Microsoft ile işbirliğine girmişken PC'den iyice soğuyacaktır.Hem bu kadar önceden çıkması oyunun satışlarını engelleyecek hemde ciddi bir marka zedelenmesi olacak.Korkum PC'nin tek dayanağı CryTek'in de bu olaydan sonra bu platforma güle güle demesidir.

Oyunu sızdırana versinler cezayı kardeşim bizim ne suçumuz var xbox'a gelen oyunlar çoğu zaman haftalar öncesinden çıkıyor.
  • Bne indirmiycem..9gb boşuna indirmeye gerek yok sorunlu ve bir dünya eksik varmış oyunda...

He sağlam olsa indirecekmiydim yine hayır...Oyun çıkınca orjinal alıcam zaten...

Bana bedava da verseler oyunu hediye de etseler gidip o oyuna parayı vericem,sonuçta bizim için türkçe oyun çıkaran kaç firma var yada kaç tane cevat yerli var...

Emeğin hakkını verelim oyunu orjinal alalım...
  • yazık olmuş yaaa bence crytek erteleme yapmadan oyunu apar topar 1 veya 2 hafta içinde çıkarmalı

biraz izledim oyun süper ama yüklemicem emeğe saygı için orjinalini alıcam
    yerli kardeşlerin yerinde olmak istemezzdim
  • beyler ben indirdim ama ne setup var ne birşey siz nasıl yüklediniz ? 9.22 GB lık versiyon ve sistem panelde
  • Ya bende Multiplayer beta diye indirdim, single player campaing çıktı, orjinali alacağıaz zaten boşa kastık...
  • çok yazık oldu. umarım vatandaşlarımız sağduyulu olur.
  • Ya adamlar Pc'den neden soğusun.Çaldırmışlar işte,XBoX versiyonu çalınsaydı da aynı hikaye olacaktı keza PS3 de öyle.Oyun kırılmadı ki öalındı.Yanlış bilmiyosam BrotherHood daha da evvel sızmıştı XBox versiyonu için.Sorun szıdıran da yani sızdırılan platform da değil.Ama bu resmen facia oldu,sadece oyun olsa neyse resmen emekleri çalındı adamların.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QbLaY!!!

Ya adamlar Pc'den neden soğusun.Çaldırmışlar işte,XBoX versiyonu çalınsaydı da aynı hikaye olacaktı keza PS3 de öyle.Oyun kırılmadı ki öalındı.Yanlış bilmiyosam BrotherHood daha da evvel sızmıştı XBox versiyonu için.Sorun szıdıran da yani sızdırılan platform da değil.Ama bu resmen facia oldu,sadece oyun olsa neyse resmen emekleri çalındı adamların.

Evet , sadece oyun değil , Oyun Motoru ( CryEngine 3), Sandbox , Müzikler , Keyler , Editörler , Harita DLL'leri hatta Photoshop Brushlarına kadar sızdırılmış durumda

• Evet göründüğü gibi Crysis 2, ilk oyundan daha kötü grafiklere sahip. Konsollar sağolsun güzelim Cryengine 2 gitti yerine kırpılmış Cryengine 3 geldi. R.I.P. CryEngine 2
  • Kötü grafiklere sahip değil, bitmemiş versiyonu oynuyorsunuz.
    http://bolumsonucanavari.com/Haberler-Crysis_2de_Korsan_Krizi-13372.htm
  • DX11 'DE açılmıyor çöküyor oyun. Yani şu an DX 9 grafiğini görüyoruz. Kaldı ki %80-90'ı değişmiyecek grafiğin ama değişim payı olacaktır.
  • Arkadaşlar türkçe oynamak isteyenler kurulu olan dizine gelin ve GameCrysis2-Localized klasör yolunu izleyin daha sonra English pak ile Turkish pak isimlerini değiştirin birbiriyle..
    Türkçe oynayın ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shocovate

Arkadaşlar türkçe oynamak isteyenler kurulu olan dizine gelin ve GameCrysis2-Localized klasör yolunu izleyin daha sonra English pak ile Turkish pak isimlerini değiştirin birbiriyle..
    Türkçe oynayın ;)

sesleride türkçe mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

quote:

Arkadaşlar türkçe oynamak isteyenler kurulu olan dizine gelin ve GameCrysis2-Localized klasör yolunu izleyin daha sonra English pak ile Turkish pak isimlerini değiştirin birbiriyle..
    Türkçe oynayın ;)

sesleride türkçe mi

evet dostum ;)
  • Şu an kotam boş bi indirip bakayım oyunu kesinlikle orjinal alıcam ps3'e bi pc'm de bi deniyeyim..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GiZLi PeNCeRe

quote:

Türkçe oynayın ;)

sesleride türkçe mi

evet dostum ;)

oyunu bende test amaclı edınıyorum..
    akşama ayrıntıları aktarmak istiyorum
  • Acaba CryTek bunu kasıtlı mı yaptı? PC piyasasından çekilmeyi daha meşru göstermek için yapmış olabilir diye düşünmeye başladım.

Yahu bu Crysis oyunları da ne zaman çıksa sansasyonel bir çıkış yaşıyor. Yıl: 2007 forum çalkalanıyor. Yıl: 2011 forum çalkalanıyor... İlk oyun hayal kırıklığı olmuştu. Konuya girip de performans değerlerini görenler "bunun için mi bekledik" havasındaydı. Bu sefer de bir hayal kırıklığı var ancak ilk oyun gibi değil. Bunda en azından performans değerleri beğeniliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 12 Şubat 2011; 17:07:33 >
  • Nanosuit 2 için oynanır bu oyun oyun dünyasında çok büyük bir hediye idi nanosuit.
    Crysis 1 de neler yaptım onunla aklınız hayaliniz durur
  • öyle bi yazmışsınız ki sanki crytek köşedeki cd'ci mahmut abinin firması
    merak etmeyin Crytek gibi bi firma bunun altından kalkar hemen felaket senaryoları üretmenin bi manası yok
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.