Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Orası ayrı tabi ama işte biz ona denk gelemiyoruz . Statusa en az kaç para ile girebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genso

Orası ayrı tabi ama işte biz ona denk gelemiyoruz . Statusa en az kaç para ile girebiliriz?

Status bitti ki.
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Mavi ve sarı çizgi neyi gösteriyor hocam? Bir de bot nedir program mı? Adı ne?
    Evet bitmiş dün 12 gün diyodu ama?

• quote:

Orijinalden alıntı: genso

Evet bitmiş dün 12 gün diyodu ama?

12 gün salarlar mı sence direk sömürdüler satış sınırı var icoların ellerindeki coin sayısı belli BAT icosu 24 saniye sürmüştü mesela bu yine iyi dayandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Mavi ve sarı çizgi neyi gösteriyor hocam? Bir de bot nedir program mı? Adı ne?

Ortalama fiyat gidişlerini gösteriyor birsürü bot programı leonArdo, gunbot vs gibi otomatik trade yapıyor bazı algoritamalara göre günde %5 falan kazandırıyor ortalama paralı oluyor genelde.
  • Synereo ampye yarın bozdurmak üzere 0.02 btc girdim 24442'den.Bir anormallik var artışında yarına veya daha sonraya artar mı?

Bİr de bu gece için neye girilmeli yarın iki gün sonra falan bozdurmalık? Neos coin aşırı düştü girilir mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Önerebileceğin ücretsiz program var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

Önerebileceğin ücretsiz program var mı?

Malesef yok hepsi ücretli
    Kar/fiyat açısından önerebileceğiniz var mı?

Güncel Bitcoin Haberleri - Analizleri | Kripto Para ve Blockchain
    Bitcoin ve Kripto Para Alım-Satım İçin Otomatik Trading Botları
    http://coin-turk.com/bitcoin-alim-satim-icin-otomatik-trading-botlari

• Siacoin ve lisk aklımı çelip çelip duruyor bublar boş projeler mi yoksa yatırım yapmaya değer mi sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: instance

Siacoin ve lisk aklımı çelip çelip duruyor bublar boş projeler mi yoksa yatırım yapmaya değer mi sizce

İnsanların gözünde güzel projeler gelecekte yerleri var ama bence Siacoin mesela asla başarılı olamaz ama yatırım amaçlı iyi bir yatırım olabilir şimdilik.
  • bitcoin bi 3000$ görmedi gitti ltc den güzel kar edebilirdim ama tamda boşladığım anda haber gelmiş btc de bekliyorum 0,7 btc var 7000 tl ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

Orijinalden alıntı: instance

Siacoin ve lisk aklımı çelip çelip duruyor bublar boş projeler mi yoksa yatırım yapmaya değer mi sizce

İnsanların gözünde güzel projeler gelecekte yerleri var ama bence Siacoin mesela asla başarılı olamaz ama yatırım amaçlı iyi bir yatırım olabilir şimdilik.

Konunun sahibi sen olduğuna göre açıklayıcı bir yazı yaz bize. Geleceği olan altcoinler ve nedenleri.
  • hocam şöyle bir tabloda fiyatın ne şekilde ilerlemesini beklemeliyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

hocam şöyle bir tabloda fiyatın ne şekilde ilerlemesini beklemeliyiz?

Rip SiaCoin

• Teknik Analiz, Trend, Grafik ve İndikatör İncelemesi Nasıl Yapılır konumu açtım bu işle uğraşan herkesin okuması ve öğrenmesi gereken nadir bilgiler içeriyor.
    https://forum.donanimhaber.com/teknik-analiz-trend-grafik-ve-indikator-incelemesi-nasil-yapilir--127205967
  • Sabah sabah aklıma bir soru takıldı. Şimdi hocam yüksek bir yatırım alınca bir coinin değeri artıyor dimi. Peki şimdi ben bi coinin piyasa değeri kadar para yatırsam, yani coinin piyasa değerini ikiye katlasam, coinde mesela 2 katına çıksa ben bunu çekince coini mi batırıyorum? Mutlaka bir izahı vardır bunun ama bulamadım.

• Arkadaşlar bu piyasa tamamen spekülatif benim 30bin liram var şu an poloniex te şu kadar söyleyebilirim analiz yapanlara cok aldanmayın her dakika herşey değişiyor. Hele bazı grafik yorumlayanlar var twitter da falan saçma salak şeyler paylaşıp tutmayınca siliyorlar onlara inanıp paranızı heba etmeyin altcoin olayı büyük oranda şansa bakıyor balinalar sürekli pump dump yapıyor stratis 13 e çıktı herkes uçacak diyordu 6.70 e kadar düştü ooo bu %10 yükselmiş daha da yükselir baksana çıkıyor bu devamlı diye yatırım yapmayın

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.