Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen 1 hafta önce bitcoin dediğinde bit koyun anlayan adamlar gelmiş bize ders vermeye çalışıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

eth adresine bnt geri yollayınca onu nası bozdurucaz?
    poloniex ten eth gönderdim diyelim, sonrasında bana bnt yi nası yollicaklar?

Polo tarzı exchange sitelerinden gönderim yapmayınız, wallet üzerinden gönderim yapacaksınız, tabi bu walletı saklayacaksınızki tekrar ona gönderecekler. Ben myetherwallet.com üzerinden alacağım.
    Detaylı anlatım:

• Bancor ICO'ya giricek arkadaşlar için bir araştırmalarını öneririm %90 scam gibi görünüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

Bancor ICO'ya giricek arkadaşlar için bir araştırmalarını öneririm %90 scam gibi görünüyor

scam nedir?
  • 1. ICO'YA SADECE ETHEREUM İLE KATILABİLİRSİNİZ. Eğer Ethleriniz exchange'lerdeyse, private key'leri size ait olacak olan bir ethereum adresinize ihtiyacınız olacak:
    MyEtherWallet.com: Your Key to Ethereum
    MyEtherWallet.com: Your Key to Ethereum
    https://www.myetherwallet.com/#generate-wallet
    şuradan ether adresi oluşturun. Bu adrese, ETH'lerinizi yollayın.

2. Şu adreste, Bancor akıllı sözleşme adresi var: . O adrese ETH yollayacaksınız.

3. 12 Haziran Günü (Yarın) Türkiye Saatiyle ~17:00'lerde, Bancor Akıllı Sözleşmesi ETH kabulüne başlayacak. (Saatin yaklaşık olmasının sebebi; belirli bir ethereum blok numarasında başlayacağını ve bunu resmi olarak duyuracaklarını söylemişlerdi. O yüzden kesin bir saat yok, ama bu cıvarlarda başlayacak.) Acele etmenize gerek yok Ico en az 1 saat sürecek.

4. Ico başladığında, ICO'ya göndermek üzere hazır ettiğiniz eth adresine girin.

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey

Alıntı:
    bitcointalk.org
    [ANN] [BNT] Bancor Protokolü | Akıllı-Tokenler için protokol
    https://bitcointalk.org/index.php?topic=1899866.600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cannondale -- 11 Haziran 2017; 19:49:46 >

• quote:

quote:

Bancor ICO'ya giricek arkadaşlar için bir araştırmalarını öneririm %90 scam gibi görünüyor

scam nedir?

Vurgun yapıp kaçmak diyelim, evet araştırılmadan hiçbirşeye girilmemesini öneriyorum, %90 scam biraz ağır olmuş, ben giricem bakalım proje sağlam, burada 1-2 kişinin laflarına bakıp zaten karar verilmez girilip girilmemesine
  • quote:

quote:

scam nedir?

aldatmaca, kurmaca, dolandırmaca ne dersen de işte güvenmiyorum
    https://www.reddit.com/r/ethtrader/comments/6fmj9w/bancor_ico_analysis_scam/
    Steemit
    Is BANCOR ICO a scam? — Steemit
    https://steemit.com/bancor/@mikelmunich/is-bancor-ico-a-scam

bitcointalk.org
    Beware of BANCOR ICO(One of the biggest shills ever)
    https://bitcointalk.org/index.php?topic=1959435.0

+ Emin Gün Sirer scam diyorsa scamdır değilse bile yatırım falan yapmam ben 40 satır koda sahip bir coine.
    Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey

• İngilizcesi olmayıp, forumları slack ve twitter hesaplarını araştırma yapıp bilgi toplamaya vakit ayırmayacak olan insanlar kripto paralardan uzak dursun bence derim.
    Paranızı başkasının aklına emanet etmeyin
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    en az kac satır koddan oluşması gerekli?

• quote:

en az kac satır koddan oluşması gerekli?

Hocam ben yazılımcıyım isterse en mükemmel şekilde yazsın 40 satır kodla neyi başarıcak? okulum için yazdığım kütüphane programı bile 3000 satır koddan oluşuyor, rat yazılımım 20000i geçiyor
  • Dgb ve sc'nin durumu ne olur sizce?
  • ripple'ın volumu iyice düştü son 3-4 gündür. 0,35$ seviyesini görürse elden cıkartmayı düşünüyorum.
    hocam dalga geçme maksatlı sormadım, bilmiyorum bi standardı var mı, merak ettiğim için sordum.
    bitcoin kaç satır kodla yazıldı mesela ya da bi ethereum?
    alt coinlerde güvenli olması için en az kaç satır kod gerekli, merak ettiğim için soruyorum.
    çünkü çoğu açık kaynak oluyor, yeni çıkan coinleri incelerken bu kriteri de göz önünde bulundurmak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İchimatsu

Dgb ve sc'nin durumu ne olur sizce?

dgb 800~1200 ufak ufak al sat yapabilirsin.

RX460da durum nasıl olur hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: genso

RX460da durum nasıl olur hocam?

Değmez hiç 470 en w/p ideali altı kesmiyor üstüde değmiyor.
  • quote:

hocam dalga geçme maksatlı sormadım, bilmiyorum bi standardı var mı, merak ettiğim için sordum.
    bitcoin kaç satır kodla yazıldı mesela ya da bi ethereum?
    alt coinlerde güvenli olması için en az kaç satır kod gerekli, merak ettiğim için soruyorum.
    çünkü çoğu açık kaynak oluyor, yeni çıkan coinleri incelerken bu kriteri de göz önünde bulundurmak isterim.

Bitcoin 281800'dü 2014'de şimdi bazı değişiklikler olucak belki artmıştır ve dahada artar/değişir zamanla.
    Moneroda yaklaşık 110k

kaç satır olması gerektiğiyle ilgili bir standart yok her zaman daha çok satır kodda daha iyi anlamına gelmez ancak alt bir sınırda olduğunu düşünüyorum Ethereumu alıp 40 satır kod ekleyip/değiştirip biz bancoruz biz proyuz bize 250m$ ico verin %10unu takım alcak %40ını 2-3 qnq var onlara dağıtcaz birgün satarlarsa kar alıp çıkarlarsa bütün ekonomi batcak ama olsun napalım %10 la elimizde yapıcak hiçbirşeyde yok gücümüz 0 para atın üstümüze sonra koddaki açıkları ve yetersizlikleri kullanarak insanlar abuselasın blockchaini.

• quote:

Orijinalden alıntı: İchimatsu

Dgb ve sc'nin durumu ne olur sizce?

sc uzun vade dgb ölü
  • 3lü gtx 1060 3gb ile mining rig kurmayı düşünüyorum evde yapıcam eth kazıcam girilirmi sizce bu işe ekmek yermiyiz arkadaşlar yoksa geçmi kaldık
  • quote:

Orijinalden alıntı: onnline

3lü gtx 1060 3gb ile mining rig kurmayı düşünüyorum evde yapıcam eth kazıcam girilirmi sizce bu işe ekmek yermiyiz arkadaşlar yoksa geçmi kaldık

rx 470-480-570-580 öneririm kart bulunamıyor doğru ama bulmaya çalışın 1060 yine iyide 3gb yakında yetmiyecek direk minerı bile açamıyacaksınız dag dosyası daha büyük diyecek şu an 2.7gb falan dag dosyası
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.