Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

Orijinalden alıntı: onnline

3lü gtx 1060 3gb ile mining rig kurmayı düşünüyorum evde yapıcam eth kazıcam girilirmi sizce bu işe ekmek yermiyiz arkadaşlar yoksa geçmi kaldık

rx 470-480-570-580 öneririm kart bulunamıyor doğru ama bulmaya çalışın 1060 yine iyide 3gb yakında yetmiyecek direk minerı bile açamıyacaksınız dag dosyası daha büyük diyecek şu an 2.7gb falan dag dosyası

hocam bitit üzerinden kredi kartımla 25 avroluk bitcoin aldım şuan baktım 17 tl nakit avans ücreti yansımış kartıma.

siz hangi kredi kartıyla bitcoin alıyorsunuz yada önerceğiniz başka site varmı bitcoin almak için

• quote:

Orijinalden alıntı: Nva Bx

quote:

quote:

3lü gtx 1060 3gb ile mining rig kurmayı düşünüyorum evde yapıcam eth kazıcam girilirmi sizce bu işe ekmek yermiyiz arkadaşlar yoksa geçmi kaldık

rx 470-480-570-580 öneririm kart bulunamıyor doğru ama bulmaya çalışın 1060 yine iyide 3gb yakında yetmiyecek direk minerı bile açamıyacaksınız dag dosyası daha büyük diyecek şu an 2.7gb falan dag dosyası

hocam bitit üzerinden kredi kartımla 25 avroluk bitcoin aldım şuan baktım 17 tl nakit avans ücreti yansımış kartıma.

siz hangi kredi kartıyla bitcoin alıyorsunuz yada önerceğiniz başka site varmı bitcoin almak için

akbank axess kullanıyorum nakit avans vs almıyor bititten bir kere alım yaptım 25 avroluk aynı şekilde ek kartla ben -18 olduğum için virwox kullanıyorum çok fazla kesinti oluyor 17 tl yi arıyorsunuz önermem

• Paribudan 100tllik aldım her hangi bi ücret yansımadı.
    Edit: Tabii havale ile alınıyor bu siteden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genso -- 12 Haziran 2017; 1:1:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genso

Paribudan 100tllik aldım her hangi bi ücret yansımadı.
    Edit: Tabii havale ile alınıyor bu siteden.

havale yaptığınızda ortalama kaç dakikada paribudaki hesabınıza yansıyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

akbank axess kullanıyorum nakit avans vs almıyor bititten bir kere alım yaptım 25 avroluk aynı şekilde ek kartla ben -18 olduğum için virwox kullanıyorum çok fazla kesinti oluyor 17 tl yi arıyorsunuz önermem

Hocam konunuzu severek takip ediyorum. 1000 tl ile girdim. 350 liraya 7den stratis, 300 liraya 320den ethereum, 350 liraya da round 16dan 0.08 dolardan wagerr aldım. Stratis dediğiniz gibi çok dirençli ve volumeu yüksek, iyi yerlere geleceğine inanıyorum. 9.5u görmesine rağmen satmadım sabırlıyım. Ethereum zaten garanti gibi düşünüyorum. Wagerr hakkında yorumunuz nedir? Piyasaya dair tavsiyeniz var mı? Günlük al sat mı yoksa orta vade beklememi mi önerirsiniz?

• "BTC daha yükselemez alış destek duvarı kalmadı çok fazla satış emri belirdi kendini correctleyip tekrardan 1500-1600$ seviyelerinde destek kazanıcaktır ve stabilize olcaktır"

Toplama terimleri öğrenmişsin , bi de tahmin yapabilsen kimse tutamayacak da seni.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İchimatsu

Dgb ve sc'nin durumu ne olur sizce?

sc uzun vade dgb ölü

1090 dan dgb almıştım, daha da düşer mi, kaç gibi satmalıyım?
  • LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    şuan 1100 sat gitsin her gün %10 düşüyor
  • elonardo kullanıcısına yanıt
    aldıktan sonra 1300 leri görmüştü ancak emir girmedim gece olmuş. simdi tekrar 1200-1300 görür diye tahmin ediyorum.

strat hala beklemedeyiz hocam 24 lerden 32 lere firlamis şimdi 27 lerde geziyor. ne kadara kadar görür bu hafta var mi bilginiz?

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    yeni bir gelişme var mı takip etmedim hocam ben stratı uzun vadeli tutacağım

bu arada foruma ponziciler dadanmış aman para falan yatırmayın bu ponzi sistemlere
    Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey
  • Strat ne olur konu sahibi degerli yorumlarini bekliyorum yukseldikce satiyorum dustukce alttan topluyorum ufak ufak sana guveniyorum :)

• elonardo kullanıcısına yanıt
    Copy paste yapmis aynisini bana da atmis issizler ya

• OttomanSoldierTR O kullanıcısına yanıt
    bunlar dolandırılıyor ya gram üzülmüyorum hak ediyorlar
  • Kocaman yeni üye yazıyor yanında ümitle bide yazıyor. Vallaha şu ponzicilere üzülüyorum bide dünyanın parasını verip bu işe girmiştir ha . Adam gotu boklu site satiyor 1500 2000 tl o siteden alisveris yaparsa karin bilmem kacta kaci senin yok 10 kisi getir su bu la olm bi bitmediniz ya otur yandigin paraya agla sen

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomanSoldierTR

Strat ne olur konu sahibi degerli yorumlarini bekliyorum yukseldikce satiyorum dustukce alttan topluyorum ufak ufak sana guveniyorum :)

ay sonu 20 en az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dancing Bear

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam konunuzu severek takip ediyorum. 1000 tl ile girdim. 350 liraya 7den stratis, 300 liraya 320den ethereum, 350 liraya da round 16dan 0.08 dolardan wagerr aldım. Stratis dediğiniz gibi çok dirençli ve volumeu yüksek, iyi yerlere geleceğine inanıyorum. 9.5u görmesine rağmen satmadım sabırlıyım. Ethereum zaten garanti gibi düşünüyorum. Wagerr hakkında yorumunuz nedir? Piyasaya dair tavsiyeniz var mı? Günlük al sat mı yoksa orta vade beklememi mi önerirsiniz?

Wagerr sevmedim bir yere gelemez ama üzerinden para kazanabilirsiniz bunu engelliyecek birşey yok ethereumda 410 dolar oldu ne güzel bol kazançlar dilerim.

• quote:

quote:

Strat ne olur konu sahibi degerli yorumlarini bekliyorum yukseldikce satiyorum dustukce alttan topluyorum ufak ufak sana guveniyorum :)

ay sonu 20 en az

$0.032380 şuan ve ay sonu 20$ olacak öyle mi?
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Strat suan 8 $ a yakin islem goruyor once sen baktigin coinin ismini oku !

• Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    Karşiiim breeze wallet ile ilgili çok araştırma bulamadim ne gibi artisi var strata bu meretin

• quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

quote:

ay sonu 20 en az

$0.032380 şuan ve ay sonu 20$ olacak öyle mi?

https://coinmarketcap.com/currencies/stratis/

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.