Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: izmirli1713

Koinim.com ve poloneix ten üyelik açtım. Koinim den BTC alıp poloneix e aktarabilir miyim? Daha sonra da poloneix ten o BTC lerle ethereum ve litecoin ve birazda altcoin almayı planlıyorum alıp beklemeyi düşünüyorum uzun vadeli. 3 5 sene kadar herhangi bi sıkıntı olur mu poloneix te?

Adımlar doğru da 3-5 sene poloniexde bilemiyeceğim ethereum ve litecoin alıp walletınıza çekmelisiniz bence eğer 3-5 sene bekliyecekseniz.
  • Merhaba hocam,

Konu güzel elinize sağlık. Bende bu işe merak saldım, ripple almayı düşünüyorum. Uzun vadeli güvenilir midir? Parayı nasıl nerede saklayacağım? Yarın bigün hack sorunu yaşamamak için en iyi nasıl önlem alabilirim? Cevaplayabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coo007

Merhaba hocam,

Konu güzel elinize sağlık. Bende bu işe merak saldım, ripple almayı düşünüyorum. Uzun vadeli güvenilir midir? Parayı nasıl nerede saklayacağım? Yarın bigün hack sorunu yaşamamak için en iyi nasıl önlem alabilirim? Cevaplayabilirseniz sevinirim.

Bunların cevabını bilsem burda olur muydum hocam ama Ripple güzel görünüyor en azından şimdilik supply sıkıntısı ve endişesinide çözdü sayılır escrowa 55 milyar xrp koydu ve her ay 1 milyarını piyasaya salıyorlar hazirandan itibaren.
  • 2 gündür ufak miktarda bitcoin almaya çalışıyorum. Bir türlü eli yüzü düzgün site bulamadım. Bulduklarım ve sizin önerdikleriniz en az 100 TL işlem falan istiyor. BTCTürk gibi siteler ise TC Kimlik fotokopisi istiyor.

Bu 2 günde galiba 10-15 bitcoin satan siteye kaydoldum 5 TL'lik bitcoinim olsa bile sevinip bırakıcam şuan
  • DASH hakkındaki düşünceleriniz nedir? yükseleceği kadar yükseldi mi? Max Supply 18,900,000 DASH olması iştah açıcı duruyor.
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Bitit ten 25 euroluk alabilirsiniz sanirim kimliksiz vs
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    her ay piyasaya ripple surmeleri fiyatin daha da dusmesine sebep olmaz mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük bir uyarı. 25 dolar altında işlem yapmaya çalışmayın arkadaşlar. Piyasadaki çoğu site kabul etmiyor zaten ama kabul eden Virwox gibi siteler ise 0.01 BTC altında döviz değişimi yapmanıza izin vermiyor. Siteye 15 dolar yükledim 14 olarak geldi (1 dolar vergi), onu SSL'e çevirince 1 dolarda oradan kesti, birde BTC almak için en az 25 dolar olmalı dedi geri çekeyim dedim 1 dolarımda geri çekmekten gitti. Hiçbir şey yapmadan 3-4 dolar kaybettim. BTC işi bana yaramayacak belli
  • arkadaşlar dogecoin almayı planlıyorum doğru bir seçim mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

her ay piyasaya ripple surmeleri fiyatin daha da dusmesine sebep olmaz mı?

Ekonomik düşünürsek evet daha çok mal daha az değer demek ancak şu anki Ripple üzerinde bulunan bu güvensizlik duygusu o 1 milyon XRP'nin düşüreceği etkiden çok daha büyük ve o güvensizlik kalkarsa 1 milyon 10 milyon dinlemez deler geçer artar fiyatı.
  • çok bir bilgi birikimim yok bu konuda yalnız bu işte kazancam diye patlayanları gördüm coin bir anda tavan yapıp hiç beklemediğiniz 1 günde dipleri görebiliyor oynayanların iyi araştırıp takip etmesi gerek o da vakit istiyor bende 1 - 2 yıl sonra bu coin işine girmeyi planlıyorum dokunmıcak bir sermaye ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuqwert7878

çok bir bilgi birikimim yok bu konuda yalnız bu işte kazancam diye patlayanları gördüm coin bir anda tavan yapıp hiç beklemediğiniz 1 günde dipleri görebiliyor oynayanların iyi araştırıp takip etmesi gerek o da vakit istiyor bende 1 - 2 yıl sonra bu coin işine girmeyi planlıyorum dokunmıcak bir sermaye ile.

1-2 yıla moon
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    Virwox a 30$ bile yetmiyor hocam 0.009 da kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Great.Wave

Virwox a 30$ bile yetmiyor hocam 0.009 da kalıyor.

Dün 30$ yatırdım tam 0.01 oldu şimdi dahada düştü BTC 0.011 veya 12 olabilir.
  • şu sıra dikkatli olmak gerekiyor. 2000e 2020ye 2050ye 2075 e buy koyup sell ile buy dengelendiği vakit iptal ediyorlar veya kendi koyduklarını kendileri alıyorlar zaten şuan sakinlik var fiyat direk dibi görüyor. Alış ve satışlarda fiyat tekliflerine dikkat edin birden 200-300 düşebiliyor. Ingilizlerin işi olmalı sanırım.
  • konuyu bugün açsaydın belki daha zengin olurduk ama tam peek seviyesinde açmışsın
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    önümüzdeki yıl içinde ripple için fiyat tahmininiz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: pixelllll

şu sıra dikkatli olmak gerekiyor. 2000e 2020ye 2050ye 2075 e buy koyup sell ile buy dengelendiği vakit iptal ediyorlar veya kendi koyduklarını kendileri alıyorlar zaten şuan sakinlik var fiyat direk dibi görüyor. Alış ve satışlarda fiyat tekliflerine dikkat edin birden 200-300 düşebiliyor. Ingilizlerin işi olmalı sanırım.

o dediğiniz tam olarak nasi oluyor?

satisa koyup geri çekince fiyat mi oynuyor anlamadım?

• Konu çok Faydalı insanların kafasında bir şeyler oturuyor. Bilgilerinizi deneyimlerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

önümüzdeki yıl içinde ripple için fiyat tahmininiz nedir?

en az 1$
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.