Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Wheatley

şuan girilir mi bu işe, zira btc nin fiyatı tepe yaptı. ek olarak kraken mi bitit mi yada hangisi? btc alımı için.

250 usd ile giriş yapıcam.

Kimsenin birşey demesi zor, 1 hafta önce 1800 dolarlarda iken daha şişmez diyordum ama bugün 2200 dolarlarda dolanıyor. Yükselebilir düşebilir, garantisi yok.
    ytd
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

quote:

şuan girilir mi bu işe, zira btc nin fiyatı tepe yaptı. ek olarak kraken mi bitit mi yada hangisi? btc alımı için.

250 usd ile giriş yapıcam.

Kimsenin birşey demesi zor, 1 hafta önce 1800 dolarlarda iken daha şişmez diyordum ama bugün 2200 dolarlarda dolanıyor. Yükselebilir düşebilir, garantisi yok.
    ytd

btcyi yatırım olarak almanızı önermem şu sıralar altcoinlere yatırım yapmanız daha karlı yani btcnin düşmesi daha iyi aslında.
  • Mikuru Asahina kullanıcısına yanıt
    hocam siz nereden btc almaktasınız?
  • quote:

Ben virwoxdan alıyorum kesinti oluyor tabi ama yapcak birşey yok 18 olmadığım için çoğu daha "resmi" yerlerden kimlik, kart, ikametgah falan fotosu atamıyorum onay alamıyorum sıkıntıda yapmıyorum kazancım ve karım o açığı rahatlıkla kapatıyor.
    18+ için öneriniz neresidir?
  • quote:

18+ için öneriniz neresidir?

cex.io, bitit
  • beyler 100euroluk bir miktara bir çeşit coin alıp unutup 2-3 sene sonra bakmayı düşünüyorum. Hangi coini önerirsiniz?
    E şimdi bunlardan aldık diyelim, ne kadar kar etmemiz lazım ki değeri olsun? Ben normal borsayı iyi takip ederim eyvallah hocam ama sizin olayı çözemedim para biriminden dolayı.
  • FFAKO_Bey kullanıcısına yanıt
    dino dino geh geh geh

yılan başlı..
    Hocam 100 dolarlık falan alsak 1-2 senelik yatırım için, çalınma ihtimali falan var mı hesap uçmasın sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ateşle Barut kullanıcısına yanıt
    Bytecoin mineliyorum.Su an 1BCN=0.01TL

Minigde çok kolay bcnde.Eger yakinda degerlenirse köseyi dönersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

O değil de şimdi bir bakıyım dedim daha 1 hafta önce 6 bin lira olan 1 Bitcoin şu an 7300 TL civarlarında dolardan hızlı artıyor bu meret. 0,1 veya 0,01 BTC almak lazım yatırım amaçlı.

Hocam Bitcoin neki asıl olay altcoinlerde daha önceki bir yorumumdada yazdığım gibi
    1 ay önce 10000 tllik ripple coin alsaydınız bugün 113620 tlniz oluyordu.
    1 ay önce 10000 tllik stellar coin alsaydınız bugün 152837 tlniz oluyordu.
    1 ay önce 10000 tllik sia coin alsaydınız bugün 160594 tlniz oluyordu.
    1 ay önce 10000 tllik bitcoin alsaydınız bugün 19000 tlniz oluyordu yaklaşık.
    1 ay önce 10000 tllik nem alsaydınız bugün 80251 tlniz oluyordu.
    1 ay önce 10000 tllik etheruem alsaydınız bugün 31250 tlniz oluyordu.
    1 ay önce 10000 tllik bitshares alsaydınız bugün 86632 tlniz oluyordu.
    gördüğünüz gibi bitcoin en az karı getiren aslında birde diğer coinleri görün siz

Başlık tam anlamı ile umut avı.

Kazuki Kazami, millete iyi gaz vermişsin. Bence başlığı değiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 23 Mayıs 2017; 22:28:48 >

• Takip edelim.

• quote:

quote:

Ben virwoxdan alıyorum kesinti oluyor tabi ama yapcak birşey yok 18 olmadığım için çoğu daha "resmi" yerlerden kimlik, kart, ikametgah falan fotosu atamıyorum onay alamıyorum sıkıntıda yapmıyorum kazancım ve karım o açığı rahatlıkla kapatıyor.

vay arkadaş benim -18 yegenlerimde lol oynayıp sinirden ekran parçalıyor. tebrik ederim kardeşim seni, konu ne kadar ilgimi çekmesede senden ogrenecek çok seyimiz var.
  • koinim.com sitesi pahalı mı arkadaşlar? Bu siteden niye satın almayı önermiyorsunuz. Aldıkları ek komisyonları bitit sitesi ile karşılaştıramadım. Bu arada bitit sitesi de sanıyorum aynı bu site gibi ek kimlik vb doğrulama isteyecek. Koinim'de tek gereken kimlik ve bir yazı gibi duruyor. Bir takım arkadaşlar ikametgah vb şeyler istiyor yabancı siteler yazmış. Bitit tam olarak bir Türkiye vatandaşından ne gibi belgeler talep ediyor. E-devlet çıktıları vb anlam ifade etmez ki onlara? Tam bu kısmı açıklayabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Frozzy45

O değil de şimdi bir bakıyım dedim daha 1 hafta önce 6 bin lira olan 1 Bitcoin şu an 7300 TL civarlarında dolardan hızlı artıyor bu meret. 0,1 veya 0,01 BTC almak lazım yatırım amaçlı.

Hocam Bitcoin neki asıl olay altcoinlerde daha önceki bir yorumumdada yazdığım gibi
    1 ay önce 10000 tllik ripple coin alsaydınız bugün 113620 tlniz oluyordu.
    1 ay önce 10000 tllik stellar coin alsaydınız bugün 152837 tlniz oluyordu.
    1 ay önce 10000 tllik sia coin alsaydınız bugün 160594 tlniz oluyordu.
    1 ay önce 10000 tllik bitcoin alsaydınız bugün 19000 tlniz oluyordu yaklaşık.
    1 ay önce 10000 tllik nem alsaydınız bugün 80251 tlniz oluyordu.
    1 ay önce 10000 tllik etheruem alsaydınız bugün 31250 tlniz oluyordu.
    1 ay önce 10000 tllik bitshares alsaydınız bugün 86632 tlniz oluyordu.
    gördüğünüz gibi bitcoin en az karı getiren aslında birde diğer coinleri görün siz

Başlık tam anlamı ile umut avı.

Kazuki Kazami, millete iyi gaz vermişsin. Elimde 250k siacoin olmasa olayı anlamayacaktım.

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey
    Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey

dimi ya 2 ayda 30 kat

• (düzeltilecek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsyqeN -- 23 Mayıs 2017; 22:18:2 >
  • mesajım bulunsun borsada ufak tefek yatırımım var bu coin işi de dikkatimi çekiyor 2 bin felan atıp bi deneme yapayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

E şimdi bunlardan aldık diyelim, ne kadar kar etmemiz lazım ki değeri olsun? Ben normal borsayı iyi takip ederim eyvallah hocam ama sizin olayı çözemedim para biriminden dolayı.

Hocam isterseniz %10 kar edin yine kardır yani o size kalmış birşey ne kadar kar ettiğinizde yeterli buluyorsanız çekin paranızı yada parayı 2 ye katlayın sonra ana paranızı çekin karla devam edin oynamaya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraközkan

beyler 100euroluk bir miktara bir çeşit coin alıp unutup 2-3 sene sonra bakmayı düşünüyorum. Hangi coini önerirsiniz?

Ripple, Ethereum Classic, Sia, LBC
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.