Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bitcoin cash balinanın birisi 166 btclik buy order koymuştu birisi tek hamlede sattı çok ilginç şeyler oluyor. günler öncesinden belliydi. hacim hep yüksekti ve klasik yükseliş grafiği vardı. farkedip alanlara tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

Hocam bu kadar cabuk para hareketliligi normal degil sanki. Bu kadar kolay olmamali, sistemde kaybedenler cok olmali ki bu kadar cok kazanalim. Ve ben o sistemin kaybedeni olacagimi biliyorum

aylar sonra gelen edit;

bu yorumu attığım günlerde girmediğim için çok pişmanım. eylül ayında bir miktar btc alıp altcoin ticaretine başladım ufak bi miktarla, kötü yanlışlar yapsamda(bilgi ve tecrübe eksikliğinden dolayı) şuan tl bazında yaklaşık %50 kardayım ilk girişime göre. halen öğreniyorum yolun çok başındayım, tavsiyem bi araştırıp düşünmeniz yönünde =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

poloniex şifremi sıfırlıyorum ama giriş yapamıyorum

Please check your email and click the confirmation link before signing in. hatası alıyorum onay maili gelmiyor zaten.bildirim maili geliyor sadece şifreniz değiştirildi diye. içerde 500$ + param var ne yapmam lazım contact kısmıda cevap vermiyor poloniexin

E postanızın spam/junk klasörüne bakın büyük ihtimalle link oraya gidiyor

E postayı pcden açın orada gelen kutunuzda odaklanmış ve diğer sekmeleri var. Onları da kontrol edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onaylama maili değilde bu tarz bir mail geliyor hocam.

Hello,

Your Poloniex password has been changed. If you did not request this action, freeze your account immediately and contact support.

Sincerely,

The Poloniex Team
  • quote:

onaylama maili değilde bu tarz bir mail geliyor hocam.

Hello,

Your Poloniex password has been changed. If you did not request this action, freeze your account immediately and contact support.

Sincerely,

The Poloniex Team

Eee bunun altında link felan yok mu

• Yok maesef pc mobil farkli tarayicilarda da kontrol ettim ama yok

• quote:

Yok maesef pc mobil farkli tarayicilarda da kontrol ettim ama yok

Evde olsam ayrıntılı bakıp yardımcı olmaya çalışırdım yine.

Şuan seferiyim tam bakamıyorum

• bitcoin'i harcayacaklar matmazel.. bitcoin cash ayağını denk alsın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nva Bx

quote:

Yok maesef pc mobil farkli tarayicilarda da kontrol ettim ama yok

Evde olsam ayrıntılı bakıp yardımcı olmaya çalışırdım yine.

Şuan seferiyim tam bakamıyorum

musait oldugunuzda bakarsanız çok sevinirim hocam
  • merhaba,

bitcoin konusunu yeni yeni araştırıyorum. bilgisayarıma cüzdan olarak bitcoin core kurdum. blok zincirini indiriyor şu anda. tüm blok zincirini indirmesinin avantajı nedir? diğer blok zincirini indirmeden çalışan cüzdanlar daha kullanışlı gözüküyor.

bitcoin core açık durdukça benim bilgisayarın işlem gücünü ağ kullanacak anladığım kadarıyla, doğru mu? Bunun bana avantajı-dezavantajı nedir?
  • bitcoin cash den altlara yavaş yavaş geçiş var şuan. bitcoinde aynı şekilde en azından düşüşü durdu ama bakalım ne olucak bch artmaya devam ederse tekrar düşüş başlar.
  • bch'ye para yatırmalı mıyız acaba? Çok değişik şeyler dönüyor sanırım
  • 700 milyon dolar değerindeki Bitcoin işlemleri askıda.

Bitcoin fiyatı yeni bir düzeltme yiyebilir benden söylemesi;

https://kriptokoin.in/700-milyon-dolarlik-bitcoin-islemi-askida/
  • bitcoin alın artış başlıyor düzeltme gerçekleşti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

bitcoin alın artış başlıyor düzeltme gerçekleşti.

5600lere kadar düşmüş sabah. Panik satışları(5k altına düşerse) başlarsa dahada salabilir bence. 3 ayda 4 katına çıktı, baya şişti. 4k-4.5k arasına düşebilir. Yaptığım yorum tamamen hissiyat, yatırım tavsiyesi değildir.
  • volume 25 milyar dolar
  • quote:

Bir filmde görmüştüm magro çocun biri borsaya para yatırıp kumar oynuyordu sonra tüm parasını kaybediyordu parasını geri kazanabilmek için ailesini paramı çekebilmem için şu kadar paraya ihtiyacım var diye kandırıyordu sonra onuda kaybedince intihar ediyordu :( seninde sonun öyle olcak diye korkuyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelllll -- 13 Kasım 2017; 14:49:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelllll

quote:

Bir filmde görmüştüm magro çocun biri borsaya para yatırıp kumar oynuyordu sonra tüm parasını kaybediyordu parasını geri kazanabilmek için ailesini paramı çekebilmem için şu kadar paraya ihtiyacım var diye kandırıyordu sonra onuda kaybedince intihar ediyordu :( seninde sonun öyle olcak diye korkuyoruz.

para benim için amaç değil araç. hepsini kaybedersem sadece üzülürüm, ayrıca bir gün kendimi öldürücek olsam ilk önce kendimi değil başkalarını öldürürdüm..

• bende biliyorum o haberi iddaa fln oynuyordu galiba 1 milyon kazanmış sonra o 1 milyonu yatırmış iddaaya çocuk. ben o kadar kazansam sayısal loto bile oynamam daha. çıkmasını bileceksin bir yerde.

zaten iddaa rus ruleti gibi. bitcoin öyle değil hepsini birden kaybetmem mümkün değil bu piyasada artık. hele sabretmesini öğrendiysen çok zor.
  • btc bu günleri de atlatırsa ipini koparır gider
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.