Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

beklenti 7k idi 7350 oldu 7100 yapınca kar satışı geliyor paralar bitince 6000 lere geri düşecek..
  • daha baştan ytd diyelim ama eğer ta çalışırsa 8000 (hatta 8200) civarından 5k civarına dönecek gibi görünüyor. bu esnada benim gibi altlarda sıkışıp kalanlar iyice ezilecek gibi :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksilofonos

daha baştan ytd diyelim ama eğer ta çalışırsa 8000 (hatta 8200) civarından 5k civarına dönecek gibi görünüyor. bu esnada benim gibi altlarda sıkışıp kalanlar iyice ezilecek gibi :/

Altlar da takılı kalmak gerçekten çok kötü. 3.2 btc oldu 1.2 btc, altlara hiç bulaşmasam btc de kalsam çok sağlam kazancım olacaktı fakat gel gör bu şekilde takılı kaldık. Geçen hafta içi altların yükselmesini fırsat bilerek 1.6 btc ile çıktım altlardan, çok küçük bir zarar ile kurtardım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WlcmToMyWrld kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.6 btc büyük zarar değil mi?

• Goldman Sachs Başkan Yardımcısı: Bitcoin'in fiyatı 8000 dolarda dengelenecek. Sonrasında yeni dalgalarla tekrardan yükselecek;

Goldman Sachs, kripto para tüccarlarına karşı Bitcoin fiyatının 8000 $ seviyesinde sabitleneceğini söylese dahi uzun vadede yeni dalgaların geleceğini öngörüyor.

Elliott Dalga Teorisini referans göstererek, Jafari şunları yazıyor:

“Bunun beş dalganın sadece üçünü kapsadığını göz önüne aldığımızda Bitcoin fiyatının uzun vadede tekrardan yükselme potansiyeline sahip olduğunu söyleyebiliriz.”

https://kriptokoin.in/goldman-sachts-bitcoin-8000-dolarda-dengelenecek/

• quote:

Orijinalden alıntı: Meenyek

Hocam 1.6 btc büyük zarar değil mi?

Büyük zarar hocam, fakat şuan girdiğim para ileyim. Kardan yapacağım paradan zarardayım.

Neyseki kardan zarar hocam bende 0.9 btc strat yüzünden 0.1 btcye düştü ama hala satmadım stratı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meenyek

Neyseki kardan zarar hocam bende 0.9 btc strat yüzünden 0.1 btcye düştü ama hala satmadım stratı.

Hocam ben geçen 0.00035 ten strat almıştım diğer günü 0.00046 dan sattım, size tavsiyem ani yükselişleri fırsata çevirmeniz. Hatta geçen gün 0.00070 leri gördü işte o zaman satıp düşüşünde tekrardan alsaydınız güzel fırsat yakalamış olurdunuz.

Pek cesaret edemiyorum sattığım anda yükselmeye başlarsa ettiğim zararla kalırım o yüzden tutuyorum.

• Arkadaslar merhaba, bende bu 1 yada 2 tane BTC yada altcoins lerden almayi planliyorum. 1 yil sonra duruma gore bozdururum belki. Sizin tavsiyeniz hangi para birimi yonundedir.
    Detayli bir coin rehberini nerden okuyabilirim. Hangi sitelerden coin alinmali, al-sat islemleri ve piyasa takibi rehberi icin hangi siteler kullanilmali vs. anlatan detayli bir rehber.
    Deneyimli arkadaslarin yardimini bekliyorum.
  • Markketcap uçtu, bitcoin tam gaz uçmaya devam. Bu hızla bugün 8000$ Bulacak

• quote:

Orijinalden alıntı: WlcmToMyWrld

Markketcap uçtu, bitcoin tam gaz uçmaya devam. Bu hızla bugün 8000$ Bulacak

Segwit2x forku iptal edildi ondan hedef 10K
  • Betfair kullanıcısına yanıt
    fork yüzünden insanlar altlardan çıkmıştı. bence bitcoin için dinlenme vakti geldi. ben de altlara daldım ama bir kaç gün içinde büyük bir düşüş gelirse şaşmam. çok değişik şeyler oluyor
  • SegWit2x iptal , Bitcoin fiyatı çalkalanıyor.

SegWit2x iptal

Şimdi ne olacak, neye yatırım yapmalı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemm18

Arkadaslar merhaba, bende bu 1 yada 2 tane BTC yada altcoins lerden almayi planliyorum. 1 yil sonra duruma gore bozdururum belki. Sizin tavsiyeniz hangi para birimi yonundedir.
    Detayli bir coin rehberini nerden okuyabilirim. Hangi sitelerden coin alinmali, al-sat islemleri ve piyasa takibi rehberi icin hangi siteler kullanilmali vs. anlatan detayli bir rehber.
    Deneyimli arkadaslarin yardimini bekliyorum.

Telegram:
    Telegram
    Telegram: Contact @cryptocurrencyinformationn
    https://t.me/cryptocurrencyinformationn

• btc adam gibi düşünce tekrar alım yapacağım. atcoinleri önermiyorum %25 yapmış olabilirler bir iki güne tekrar btc ile düşüşe geçecekler. elinizde altcoin varsa satın ve btc almaya bakın düşünce.
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    magrafon senin gibi düşünüyorum ilk defa. altcoinlerden tekrar çıktım. aldığım altcoinler de zaten çok artmadı
  • poloniex şifremi sıfırlıyorum ama giriş yapamıyorum

Please check your email and click the confirmation link before signing in. hatası alıyorum onay maili gelmiyor zaten.bildirim maili geliyor sadece şifreniz değiştirildi diye. içerde 500$ + param var ne yapmam lazım contact kısmıda cevap vermiyor poloniexin
  • CONQUER. kullanıcısına yanıt
    hocam poloniex destek kısmı çok sıkıntılı ne yazık ki. tekrardan mail yollayın ya da redditte bazen poloniex yetkilileri yardımcı oluyor
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.