Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5000$ yapacak sanırım 4915$ oldu hadi ya yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi
  • Fork öncesi küçük bir miktar BTC alacağım. Daha önce telefonda Blockchain uygulamasında saklamıştım ama public key vermiyordu sanırım. Her hangi bir cüzdanın kapanma yada başka ihtimale karşı BTC'nin her koşulda bende kalacağı bir saklama yöntemi var mı? PaperWallet ve Ledger nano hariç?

Fork öncesi alıp fork sonrası değerlendirdiğinde satmak istiyorum sadece

NOT: 2 tane hafıza kartım var. Birini hiç kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 11 Ekim 2017; 21:31:7 >
  • .....................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 12 Ekim 2017; 1:32:18 >
  • 5000 barajı kırıldı.4900 de satıp çıkmıştım ben fork sonrası düşüş olursa bütün parayı basarım.
  • ne güzel bir gün..
  • uçuyor anasını satayım 5470$ den döner yazmıştım 3 ay önce 5000$ kırılırsa eğer, bakalım ne olucak dump gelene kadar bekleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartlebyandco

bu gold fork sonrasi ne kadar bitcoin varsa o kadar daha verecegi kesin mi?
    bu konuda cahilim. arti yatirip cekerken kac liralik kur farki oluyor?

segwit x2 olucaktı kasımda 25 ekimdede btc gold çıkacak diyorlar 25 ekimde havadan btc gold alırız kasım sonuna doğruda btc 6500$ fln olur artık..

evi arabayı satın btc alın yatırım tavsiyesidir.
  • keyifler yerinde mi? kimseden ses çıkmıyor hayırdır? dün 5000$ diyorduk bugün 6000$ e gidiyor 5320$ şuan
  • O değil de altcoinler geberdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

O değil de altcoinler geberdi.

kaç kere dedim altlar uzun vadede btc karşısında değer kaybediyor diye.
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    btc güzel şişti yarından sonra altcoinler de nasiplenir
  • Mesajım bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phorever

Fork öncesi küçük bir miktar BTC alacağım. Daha önce telefonda Blockchain uygulamasında saklamıştım ama public key vermiyordu sanırım. Her hangi bir cüzdanın kapanma yada başka ihtimale karşı BTC'nin her koşulda bende kalacağı bir saklama yöntemi var mı? PaperWallet ve Ledger nano hariç?

Fork öncesi alıp fork sonrası değerlendirdiğinde satmak istiyorum sadece

NOT: 2 tane hafıza kartım var. Birini hiç kullanmıyorum

Yok mu yardım edecek biri?
  • phorever kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 haftada yerli ve yabancı hiç okumadıysam 1500 tane cüzdan yazısı, blockchain yazısı, BTC, ETH, LTC gibi döküman okudum. Kafamda tarttım, bazı ince soruları sordum sağolsun arkadaşlar açıkladı.

Öyle 1 cümlede anlatılacak gibi değil. Fikir sahibi olmadan önce epey bilgi sahibi olman lazım. Sonra kendine en uygunu ona göre seçmen lazım.
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    ben o kadar araştıramadım. biraz okudum ben de ama.

şimdi nereden alıyoruz nasıl saklıyoruz hocam
  • 5700 USD oldu beyler, bir ara 5800'ü gördü sanırım. Yani şu an için yardırıyor.
  • altlar geberdi iyi oldu aferdersin 1000 liram oldu 400 tl

şaka bir yana 25.000 den bozabilirim birkaç güne
  • ben elimdeki btcleri sattım beyler 8000 tl net kar var şimdi 6000$ yapsa bile fiyat en fazla buradan 400 500 lira artardı borsada. o nedenle hiç riske gerek yok 7000$ zor görünüyor o yüzden nasıl olsa yine 4600$ ler fln gelir 1 2 aya hazır güzel kar elde etmişim noktayı koydum bu defa.

inş sizde kazanmışınızdır. ben artık iyice çakılmasını bekleyeceğim.
  • ağustosta yaptığım hatayı yapmamdım al-sat yapmadan elimde tuttum btcleri sonuç 8k net kar.

kulağınıza küpe olsun konuya ilk girdiğimde mal gibi 100 lira kazandım diye hava atıyordum ben bilenler bilir. şimdi hak verdim size kazandığım için hak veriyorum evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcake±

Dostlar geçen ay ortalama 220 TL'den parça parça 100ltc alım yapmıştım. Kısa vadede dokunmak gibi niyetim yoktu ama BTC'ye çevirsem mi hepsini yada yarısını? LTC de kısa vadede hareket olmayacak gibi sanki ne dersiniz?

220 liraya geldi sayılır zarar etmeden elden çıkartmaya bak sonrada bitcoin e geçersin 25 ekime kadar havadan btc gold alırsın.
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.