Şimdi Ara

cryptload ta sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cryptloadla m e g a u p l o a d linklerini indirirken program her link başında üç haneli güvenlik kodunu çözüyor çözdüğü vakit ufak bir pencere çıkararak bu kodu gösteriyor.Fakat ben oyun oynarken pat diye oyundan çıkıp windowsa dönüyorum açılan o küçük pencere sayesinde...Bunun önüne nasıl geçebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-H-T -- 16 Ağustos 2008; 15:06:50 >

• **** nedir? Eğer rapid diyorsanız rapidde güvenlik kodu yok.
  • pardon görmedim m e g a u p l o a d demek istedim.
  • yardımcı olabilecek kimse yok mu?
  • Kendi sorumun cevabını kendim buldum.
    Options/Captcha da sağ alttaki traytip'in üstündeki işareti kaldırın.Tamamdır.
  • benimde bir sorum var.indirmek istediğimiz linki seçip kopyala dediğimizde otomatik olarak linki algılıyor,ama sitede bahsi geçen link uzun ise kelimeler arasında ... koyarak link'i kısaltıyor.Bunu kopyala dediğimizde doğal olarak program kırık link uyarısı veriyor.Bunun bir çözümü var mı?Umarım sorunumu düzgün anlatabilmişimdir
  • 26 Eylül 2008; 15:40:11
    Yeni mesajlar yok Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.
    benimde bir sorum var.indirmek istediğimiz linki seçip kopyala dediğimizde otomatik olarak linki algılıyor,ama sitede bahsi geçen link uzun ise kelimeler arasında ... koyarak link'i kısaltıyor.Bunu kopyala dediğimizde doğal olarak program kırık link uyarısı veriyor.Bunun bir çözümü var mı?Umarım sorunumu düzgün anlatabilmişimdir

Kopyalamak istediğin uzun linkler için üzerine sağ tıklayıp bağlantı yolunu kopyala demeyi bir dene. ben öyle yapıyorum sürekli ve hiç bahsettiğin sorunla karşılaşmadım. Kolaygelsin inşallah çözüm olur size.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    win 7 de internet kesilme sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Hamachi'de sorun (Network Sorunu)
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.