Bildirim
Cryengine sadece FPS'mi destekliyor ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Archeage var Cryengine 3 kullanılan . -
quote:
Orijinalden alıntı: red01
Archeage var Cryengine 3 kullanılan .
Yapılabilir yani. -
hiç kod bilmiyorsan bişey yapamasın ancak kara deniz fln kod bilgin olursa degişik şeyler yaparsın yani evt sadece fps destekliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: botank
hiç kod bilmiyorsan bişey yapamasın ancak kara deniz fln kod bilgin olursa degişik şeyler yaparsın yani evt sadece fps destekliyor
Kardeşim kod bilgisiyle ilgili bir şey sormadım.Ayrıca burda demek istediğinizi anlamadım.Kod bilmiyorsan oyunu başka türe çeviremezsin gibi bir şey anladım.Fakat sonda da sadece fps destekliyor demişsin ? -
Cevap yok mu arkadaşlar ? -
Oyunu oynamak için ctrl+g yaptıktan sonra f1 tuşuna basarsan 3.cü şahıs gorunumune geçer. Eğer bunu da flowgraph da ayarlarsan belki çozum olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kedi008
Oyunu oynamak için ctrl+g yaptıktan sonra f1 tuşuna basarsan 3.cü şahıs gorunumune geçer. Eğer bunu da flowgraph da ayarlarsan belki çozum olabilir.
Arkadas Oyun turunden bahsettmis gorus acisindan degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodo1977 -- 18 Şubat 2015; 13:58:15 >
quote:
Orijinalden alıntı: dodo1977
quote:
Pardon. Ben görüş açısı zannetmişim. FPS den farklı bir oyun yapılabilir. Bunun örneği var. Mesela Fibble (hem mobil hem FPS olmayan bir oyun). Zaten oyunu FPS yapmak istemiyorsanız ilk yapacağınız şey görüş açısını değiştirmek değil mi? Sonra oyun dinamiklerini değiştirirsiniz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dodo1977
quote:
Pardon. Ben görüş açısı zannetmişim. FPS den farklı bir oyun yapılabilir. Bunun örneği var. Mesela Fibble (hem mobil hem FPS olmayan bir oyun). Zaten oyunu FPS yapmak istemiyorsanız ilk yapacağınız şey görüş açısını değiştirmek değil mi? Sonra oyun dinamiklerini değiştirirsiniz.
İnsanlık hali :) Cevap için teşekkürler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X