Şimdi Ara

Cryengine sadece FPS'mi destekliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar CryEngine 3 sadece FPS türünümü destekliyor ? Yani istesek survival türü bir oyun yapılabilir mi ? Veya başka bir oyun türü ?

• Archeage var Cryengine 3 kullanılan .
  • quote:

Orijinalden alıntı: red01

Archeage var Cryengine 3 kullanılan .

Yapılabilir yani.
  • hiç kod bilmiyorsan bişey yapamasın ancak kara deniz fln kod bilgin olursa degişik şeyler yaparsın yani evt sadece fps destekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: botank

hiç kod bilmiyorsan bişey yapamasın ancak kara deniz fln kod bilgin olursa degişik şeyler yaparsın yani evt sadece fps destekliyor

Kardeşim kod bilgisiyle ilgili bir şey sormadım.Ayrıca burda demek istediğinizi anlamadım.Kod bilmiyorsan oyunu başka türe çeviremezsin gibi bir şey anladım.Fakat sonda da sadece fps destekliyor demişsin ?
  • Cevap yok mu arkadaşlar ?
  • Oyunu oynamak için ctrl+g yaptıktan sonra f1 tuşuna basarsan 3.cü şahıs gorunumune geçer. Eğer bunu da flowgraph da ayarlarsan belki çozum olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi008

Oyunu oynamak için ctrl+g yaptıktan sonra f1 tuşuna basarsan 3.cü şahıs gorunumune geçer. Eğer bunu da flowgraph da ayarlarsan belki çozum olabilir.

Arkadas Oyun turunden bahsettmis gorus acisindan degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodo1977 -- 18 Şubat 2015; 13:58:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodo1977

quote:

Oyunu oynamak için ctrl+g yaptıktan sonra f1 tuşuna basarsan 3.cü şahıs gorunumune geçer. Eğer bunu da flowgraph da ayarlarsan belki çozum olabilir.

Pardon. Ben görüş açısı zannetmişim. FPS den farklı bir oyun yapılabilir. Bunun örneği var. Mesela Fibble (hem mobil hem FPS olmayan bir oyun). Zaten oyunu FPS yapmak istemiyorsanız ilk yapacağınız şey görüş açısını değiştirmek değil mi? Sonra oyun dinamiklerini değiştirirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dodo1977

quote:

Pardon. Ben görüş açısı zannetmişim. FPS den farklı bir oyun yapılabilir. Bunun örneği var. Mesela Fibble (hem mobil hem FPS olmayan bir oyun). Zaten oyunu FPS yapmak istemiyorsanız ilk yapacağınız şey görüş açısını değiştirmek değil mi? Sonra oyun dinamiklerini değiştirirsiniz.

İnsanlık hali :) Cevap için teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.