Şimdi Ara

CryEngine 3'ten Yeni Bir Teknoloji Videosu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
6.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • piyasadaki en iyi motor cryengine 3 bunu biliyoruz niye bunu tekrar tekrar videolarla söylüyorlar vrrakk! :D
  • Mükemmel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    piyasadaki en iyi motor cryengine 3 bunu biliyoruz niye bunu tekrar tekrar videolarla söylüyorlar vrrakk! :D


    Frossbite 2.0
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabrivatansever

    O değil de şu CryTek orman olmayan bir oyun yapsa kasamı camdan fırlatacağım.

    crysis 2 şehirde geçiyodu, kasayı hemen fırlat gitsin.
  • her nesnede aynı detay seviyesi yok yeni nesil bu olmamalı yada benim beklentim daha yüksek..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • iyice saçmaladılar bunlarda.Cryengine 3 bu nesil için yeter de artar diyorlar.Videoda Next gen. diye tanıtıyorlar.Full çelişki..

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • piyasadaki en iyi grafik motoru gelecektete en iyisi bu olacak yalnız grafik motorunu kalitesini düşüren 2006 dan kalma konsollardır. emin olun yeni nesil konsollar cıksın bunu 2 ye katlayacak grafiklerde olacak. bi yerde cevat yerli haklı önlerini kesiyorlar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Esip coşmayın tamam ben de Crysis'i zerre sevmiyorum, oyun olarak çok başarısız. Hatta sitedeki en azılı Crysis düşmanı bile olabilirim ama CE3 görsel bazda piyasadaki en başarılı motordur. UE4 veya Luminous için konuşmak erken zira ortada enine boyuna incelenecek bir oyun yok. Frostbite 2.0'a ise bir türlü ısınamadım, belki de Dice'ın dizayn konusundaki minimalizm tutkusundan bilemem. Ama bir gerçek var ki aradığınız görsellikse CE3 vazgeçilmez.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ya anlamıyorum bsc edıtorlerı bole videoları ne akılla 360 p lik 240 p lik video kalitesiyle yayınlar adam akıllı youtube linkini koyunda nillet 720p 1080p izlesinde ne kadar harika grafiklerin oldugunu gorsunler burdakınlerın yarısından cogu kotu dıyor bıde 720 p lik videoyu gorsunler agızları acık kalır bende burdan ızledım ve bune dedım sonra youtubeden ızledım agzım acık kaldı barı butun videoları koymuyosunuz ama barı bu vıdeoları youtubeden paylasın

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TavaSapı

    CryEngine 3 Teki oyun içi sahne ,UE4 Teknoloji demosu.Ce3 ün kötü gözükmesi gayet normal burda.Ue4 ile bir oyun yapılsın ozaman karşılaştırırız.Şu Crysis e boş grafik diyenler,tamam bir şaheser değil ama KESİNLİKLE boş bir oyun da değil.



    boyle tartismlara girmiyim yazmiyim diyorum ama oyle yorumlar geliyoki yazasim geliyo.Dilimde tuy bitti soylemekden UE4 gtx680 ile oyun ici olarak gosterildi be kardesim git videolarina bak adam orda mouse la oynuyor acik acik govde gosterisi yapiyor gelecek nesillerin cok teknoljik aletler oldugunu ve motorlarinin bu teknolojiye gore optimize edildigini soyluyo adamlar.Luminious icin Square firmasi gelecek nesillerin cok yuksek ram kapasitesine ihtiyac duydugunu soyluyor ve teknolojilerini bu aletlere gore hazirladiklarini soyluyor.Sonuc her iki motorun gorselligine bakin dudak ucuklatici.

    CE3 e bu nesil icin en ufak lafim dahi yok burdaki video daki goruntuler inanilmaz gozukuyor ama kabul edin yeni nesil icin cokda biseyler vermiyor.Yeni nesiller icin bu motor modifiye edilip oyle uyarlanir yada baska bi motor hazirlanilir.Ha yine diyorum Crysis 3 bu halde yeni neslin tum gucunu yansitacaksa sayet bu konsollardan bisey beklemememiz gerektigini gosteriyor.Bu yeni nesilse bu konsollar cikmasin daha iyi konsola vericegin parayla sistemi yenile uzun yillar kafan rahat rahat oyun oyna...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Motor görsel anlamda gayet başarılı ancak Crysis 3'te bu grafik detaylarının birçoğunu göremeyeceğimizi düşünüyorum. Yeni nesil konsollar çıktığı zaman piyasa oldukça rahatlayacak ancak Crysis 2'de şahit olduğumuz optimizasyon adı altında yapılan kısıtlamalar, Crysis 1'den daha düşük doku kalitesi, daha düşük fizik gibi şeyler Crysis 3'de de bizi karşılayacaktır büyük ihtimal. Umarım beni yanıltırlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vergosa

    ya anlamıyorum bsc edıtorlerı bole videoları ne akılla 360 p lik 240 p lik video kalitesiyle yayınlar adam akıllı youtube linkini koyunda nillet 720p 1080p izlesinde ne kadar harika grafiklerin oldugunu gorsunler burdakınlerın yarısından cogu kotu dıyor bıde 720 p lik videoyu gorsunler agızları acık kalır bende burdan ızledım ve bune dedım sonra youtubeden ızledım agzım acık kaldı barı butun videoları koymuyosunuz ama barı bu vıdeoları youtubeden paylasın


    Hocam kusura bakmayın ancak BSC ekibini şöyle pervasızca nasıl eleştirebilirsiniz merak ediyorum. Burada önemli olan haber kalitesi, böyle bir videonun şu anda internet ağında erişilebilir olduğunun ve içeriğine dair bilgilendirme diyelim. Burada gördünüz, hoşunuza gitti madem, parmaklarınız vardır (!) Youtube'u da biliyorsunuz, orada bulmanız on saniyenizi alacak sadece, ben de Full HD olarak izledim burda gördükten sonra ve gerçekten arayıp bulmam saniyelerimi aldı sadece. Dediğim gibi BSC'nin özelliği sizi bundan haberdar etmesi. BSC gibi bir ekibe şu yaptığınız düpedüz haksızlık.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • ya neyi tartışıyorsunuz ya cryengine 3 açık farkla görsel olarak çok üstün bunu kabullenin artık. yok ue4 yok frostbite 2 boş laflar bunlar. cryengine 3'ün gücünü hala fark edemediniz. motoru eleştirmek için sürekli bahane sürekli bahane.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu adamlar neden sürekli Orman yapıyor? Motor oyunlarda başka bir ise yaramıyor galiba (!). New york ta sıktı

    Kımse Orman yapmak istemediği için de satmıyor motor...
  • Crysis 1 kötüydü tamam,ama 2 kesinlikte kötü değildi,film gibiydi.
    Ama oyuncular yine beğenmediler çünkü etiket çoktan yapıştırılmıştı,''Sırf grafikten,boş bir oyun''.Oyun yüksek,pahalı PC'ler istediği için ''Bu oyun için servet mi harcayacağız,sırf grafikten oyun olmaz,neden konsollarda yok?'' denile denile,etiketi çıktı ortaya.Birde ormandan sıkılanlar ve hikayeyi zayıf bulanlarda vardı.

    Crytek'in bu eleştiriler üzerine ne düşünmesi beklenir?''Oyuncular grafiğe önem vermiyor,senaryo atmosfer oynanabilirlik ve ulaşılabilirlik istiyorlar'' diye düşünmesi beklenir değil mi ? Zira önlerinde Call of Duty gibi,rekorlar kıran bir oyunda vardı.

    Bunun sonunda Crytek,oyunu konsollara da çıkardı,kaplamaları düşürdü grafiğe fazla yüklenmedi,Nanosuit'in kullanımını kolaylaştırdı,ünlü senaristlerden yardım aldı,ana tema müziğini Hans Zimmer'a yaptırdı diğer müziklere de önem verip uğraştı atmosferi versin diye,oyunu New York'a getirdi.

    Sonuç bir sürpriz oldu,meğer oyuncular ilk oyunu beğenmişler.
    ''PC'min hakkını vermiyor grafikler,kaplamalar neden düşük?'' dendi.''Konsollara neden çıktı,bu oyun PC'ye özeldi?'' dendi.''Orman güzeldi şehre neden geldik?'' dendi.''Senaryo olmamış,ilk oyun daha iyidi'' dendi.
    Şimdi ise iki oyunda sevilmiyor.

    İnanılmaz!

    Şuanki yorumlara bakıyorum,''O değil de şu CryTek orman olmayan bir oyun yapsa kasamı camdan fırlatacağım.'' demiş biri.Hani ormanı geri istiyordunuz,orman güzeldi?
    Her fırsatta söylediğim bir örnek var,
    Modern Warfere 2 yapım aşamasındayken,Call of Duty'e dahil bir oyun değildi.İsmi sadece Modern Warfare 2 'ydi başında Call of duty yoktu.
    O zamanlar,yabancı bir sitede anket vardı, ''Hangi oyunu alacaksınız?'' diye.Şaşırtıcı bir şekilde MW2 altlardaydı.Sonra Activation'la anlaşılıp oyun Call of Duty'e dahil oldu ve anketteki adı da,CoD MW2'diye değişti.Sonra ÇAT,oyun ankette birinci oldu.

    Bu,oyunculara güven olmayacağının örneği.Bir oyunun etiketi yapıştırıldıysa tamam,başka bir şeyin önemi etkisi yok.
    İşin güzel tarafı,bunun gibi uzun yazıları okumuyorlar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • konsollar bitti diyosunuzda siz beyond mu görmediniz last of us mu uncharted 3 mü bunlar boş laflar
  • CE 3 Kendini Crysis 2 ile kanıtlamış,oynayanların gözlerini bayram ettiren,optimizasyonu çok iyi bir motordur.Kesinlikle hakkı yenilmez bir motor.Ve daha Crysis 3 çıkmadan oyun değil motor eleştiriliyor.Bunun nedeni beklentinin çok büyük olması ve oyun motorlarının çok hızlı bir şekilde gelişmesi olabilir ama CE 3 gerçekten de gelecek neslin motoru olabilir ama en iyisi de olmayabilir.AMA BÖYLE BİR TEKNOLOJİYİ BİZİMLE PAYLAŞAN CRYTEK FİRMASINA TEŞEKKÜR EDİYORUM.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Siz crysis oyunlarına kurban olun.Bide ormandan sıkıldık diyorlar.Sanki call of duty nin son oyunlarında çok farklı yerler var.Biri der ormandan sıkıldık,diğeri çıkar biz orman istiyoz der,adamlar ne yapsın?Adamlar türkiyede satsın diye işi gücü yomuş gibi türkçe dublaj yapıyorlar,üstüne diğer ülkelere göre daha ucuza satıyorlar.Bizim millete hiçbir şekilde yaranılmıyor arkadaş.O crysis i sevmiyorum diyen arkadaşlara sesleniyorum,ben crysis i ilk olarak kuzenimin getirdiği level dvd sinde gördüm.Üzerinde şöyle yazıyordu 'Bizim ellerimizden çıkan gerçek bir şaheser'.Hikaye arayanlara söylüyorum,Cod mw3 e 1 saat bile dayanamadım.Adamlar cod adı üzerinden satıp duruyorlar,sizde gidip MAL gibi alıyorsunuz.Göya hikayesi güzelmiş,nerde eski cod oyunlarındaki hikaye bütünlüğü...Anca adam vuruyosun başka bi şey yaptığın yok.Eğer 2000 li yıllarda doğduysanız hiç konuşmayın...Sanki herkes oyunların efendisi!




  • önemli olan böyle şahane grafikler saçıp saçıp şahane oyun bilgisayarlarında kullanmak değil önemli olan bu grafikleri orta derece bir sistemde açmak mesela bakın skyrimin grafikleri 10-20 gb kaplayan oyunlardan daha iyi grafiklere sahip ama 5 gb kaplıyor ve önemli olan grafik değil abi oynanış yahu
  • ya crysis 2 nin optimizasyonu çok iyiydi diyerek beni gülme krizine sokmayın ya !! o oyunda birçok şey kısılmıştı grafik olarak öle ahım şahım birşey yoktu o oyunda. Motor güçlü olabilir görsel kalitesi çok iyi olabilir ama crysis 2 öle değildi kesinlikle .
    ayrıca crysis 1 2 den çok çok daha iyi bir oyundu. diyorsunuz ya 2 film gibiydi diye evet haklısınız ! 1. side oyun gibiydi zaten !
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.