Şimdi Ara

Cruze hakkında yanlış bilinenler gelin öğrenelim (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
0
Favori
12.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dizel seçeneği süper olurdu ama 2.0 değil de 1.3 olandan.

2.0 ile vergi devreye girince pek manalı olmaz fiyatı ve yakıtı. 1.3 şuanki gibi biraz ruhsuz motor olur ama en azından ekonomi yapılırdı.
  • doğrudur.C sınıfı 2.0 zaten türkiye vergi şartları yönünden çok saçma, hem aracın fiyatını hemde vergisini yükseltiyor.
    ben kesinlikle 2.0 C sınıfı bir araç için, hem yüksek fiyat hem de yüksek vergi ödemek istemem.

cruze gibi c sınıfı araçlara 1.6 dizel yakışır, ama GM'de bulunan 1.3 95bg dizel ekonomi için olur.
    o seçenekte fiyat bazında astraJ den daha düşük olacağı için astranın satışlarını kırpacaktır...sanırım bu yüzden 1.3 dizel cruze getirmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 4 Ekim 2011; 13:05:52 >
  • Astranın satışları kırpılsa ne olur ki. GM'nin saçma bir satış stratejisi var. Astra hb model satılıyor cruse ise genel olarak ağırlık sedanda.

Bunu göremiyorlar mı? Baya garip bir durum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

Astranın satışları kırpılsa ne olur ki. GM'nin saçma bir satış stratejisi var. Astra hb model satılıyor cruse ise genel olarak ağırlık sedanda.

Bunu göremiyorlar mı? Baya garip bir durum..

ama biliyorsun ki cruze HB 2-3 ay önce satışa başladı...her ne kadar kalitesi astra kadar olmasada, HB araç almak isteyenler ve bütçesinde
    araç alımı için yeterli miktar olmayanlar için cruze HB 1.3 dizel, 2.seçenek olarak gözükecektir...diye düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

quote:

Orijinalden alıntı: okanner48

quote:

konu başlığından sapma yapıp arabanın + - lerini burada tartışmaya gerek yok...
    merak eden 382 sayfa cruze konusu var birazcık okuyuversin, millet ne meraklıymış tartışma ortamı yaratmaya......

Belirttiğiniz konu linkine bir şey demiyorum.

Konu Cruze hakkında yanlış bilinenler gelin öğrenelim şeklinde açıkmış. Buraya ne yazacağız o zaman.

uzatma arkadaşım...

çok meraklıysan cruze + - leri neler diye!!! cruze konusuna yaz....
    haaa ben buraya buraya yazacağım, diye ısrarlı isen sen + - leri yaz...mutlak cevaplayan çıkar...

"Cruze kullananlar nerede bu aracın artısı eksisi nedir. Bunları tartışalım." yazarak burayı tatışma ortamına çevirmeye çalışma..
    cruze kullanıcıları +'ları -'leri 2 yldır tartıştı artık bitti...+'lar -'ler cruze konusu içinde çok merak ediyorsan bir zahmet oku öğren....

2 yıl önceki Cruze ile 2012 Cruze arasında çok fark var. Birsürü günclleme yapıldı. Özellikle motoru. Fakat kimse birşey yazmıyor buraya. Nedenini söylemeye gerek yok zaten. Fanatikler sarmış etrafı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 4 Ekim 2011; 13:34:55 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

merak eden 382 sayfa cruze konusu var birazcık okuyuversin, millet ne meraklıymış tartışma ortamı yaratmaya......

Konu Cruze hakkında yanlış bilinenler gelin öğrenelim şeklinde açıkmış. Buraya ne yazacağız o zaman.

uzatma arkadaşım...

haaa ben buraya buraya yazacağım, diye ısrarlı isen sen + - leri yaz...mutlak cevaplayan çıkar...

"Cruze kullananlar nerede bu aracın artısı eksisi nedir. Bunları tartışalım." yazarak burayı tatışma ortamına çevirmeye çalışma..
    cruze kullanıcıları +'ları -'leri 2 yldır tartıştı artık bitti...+'lar -'ler cruze konusu içinde çok merak ediyorsan bir zahmet oku öğren....

2 yıl önceki Cruze ile 2012 Cruze arasında çok fark var. Birsürü günclleme yapıldı. Özellikle motoru. Fakat kimse birşey yazmıyor buraya. Nedenini söylemeye gerek yok zaten. Fanatikler sarmış etrafı.

fazla abartma istersen... sanki çok bişey yapılmışta kullanıcılar bunu saklıyormuş hissi yaratmaya çalışmışsın.

çok fark yok, donanımlardan iç-dış görüntüye kadar kadar herşey aynı. sadece 2011'de CC koydular, birde emme manifoldunda
    değişiklik yapılarak 11bg 1Nm eklendi. kullanıcı olanlar bu farkı hissettiler mi? o da ayrı konu...

yorumların ve görsellerin tekrar okunduğunda, çoğunun taraflı ve aracı kötülemeye yönelik tavırda olduğu gözüküyor...
    gereksiz yere uzatarak sende anti-cruze'cular arasına katılmak üzeresin...

edit.harf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 4 Ekim 2011; 14:00:20 >

• Öncelikle Cruze u uzun yolda kullanmış biri olarak yazıyorum.Keza yeni Astrayıda.Bana göre fiyatına göre oldukça güzel bir araç.Hele hele 45000 lerde accent satılan bir piyasada bence müthiş.Malzeme kalitesi gayet yeterli 40000 tllik araç için.Fakat bir Astra kadarda değil onu belirteyim.

Fakat bazı eleştiriler doğru.Kullandığım araç 124 beygirlik olanındandı fakat araç o kadar gitmiyor.Bunun birçok sebebi olabilir.Araç ne kadarda max 124 beygir versede güç eğrisi daha dik açıya sahip olabilir.Yani gücü tüm devir aralıklarına çok iyi yayamıyor olabilir diyelim.Yada şanzıman oranlarından kaynaklanıyordur.Fakat bu bir gerçek arkadaşlar.Dediğim gibi bu fiyata bu bile fazla bence.

Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz güzel kardeşlerim.40000 TL lik bir araç saf american olsa ne olur olmasa ne olur.

Bana göre 1.6 dizeli olsa piyasada ne seat kalır ne lnea ne astra ne golf ne focus vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 4 Ekim 2011; 14:39:18 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

uzatma arkadaşım...

son yazdığına o kadar çok inanmak isterdim ki :)
    nasıl bu kadar emin olabiliyorsun onu anlamıyorum öyle bi yazıyorsun ki sanki güncellemeri vb. sen yaptın :)
    çok büyük fark olmadığı gibi çok minik farklar vardır donanım güncellemesi vb. bir de motorda değişiklik var ve o da büyük bir fark oluşturmadı.
    merak ettiğim şu değişimleri açıklada bi aracımın farklarını bende bilmek istiyorum bu kadar emin yazdığına göre biliyorsundur.

konunun amacı cruze un menşeisiyle ilgiliydi bu konuda yanlış bilinen ve bu yanlışla ilgili açılan konuya cevaben bu konu hazırlandı ve amacınıda gerçekleştirdi: yanlış bilgiyle konuyu açan arkadaş teşekkür dahi etti malesef okuma hususunda çok eksiğiniz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjknn -- 4 Ekim 2011; 17:47:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SLVR61

Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz güzel kardeşlerim.40000 TL lik bir araç saf american olsa ne olur olmasa ne olur.

saf amerikan olduğunu ispatlamaya çalışan bir kişi söyler misiniz bu konuda. hatta ispatlamayı geçtim bunu dile getiren bi kişi. kaldı ki konunun giriş yazısındada bundan bahsetmedim.
  • Nolur su konuyu kapatin beyler ya siktiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjknn

quote:

saf amerikan olduğunu ispatlamaya çalışan bir kişi söyler misiniz bu konuda. hatta ispatlamayı geçtim bunu dile getiren bi kişi. kaldı ki konunun giriş yazısındada bundan bahsetmedim.

Arkadaşım oku önce yorumları cevabı bulursun zaten.Ok?

kendi kendinize gelin güvey olmayın.Direk size söylemiş olsam burada isim veririm zaten veya alıntı yaparım...
  • BURADA HAVA ÇOK PUSLU
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

Nolur su konuyu kapatin beyler ya siktiniz

çok sıkıdıysan eğer, konuya uğrama geçer....
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım oku önce yorumları cevabı bulursun zaten.Ok?

kendi kendinize gelin güvey olmayın.Direk size söylemiş olsam burada isim veririm zaten veya alıntı yaparım...

anlamıyorum bu ne demek: "Neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz güzel kardeşlerim"
    sonuçta bu konuyuda başlatan olarak ispatlamaya çalışanlara bende dahilim en netinden :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: corleone_1980

kardeşim sana teşekkür ederim bu konuyu çok kişiye sordum herkez çakma diyordu chevrolet cruzeye bindim çok sevmeme rağmen daewoo deniyoru alsam bi tane cruze oo kardes daewoo almısın derse çok üzülürdüm hatta bi konu daha açtım sabah camaro mustang challenger mi diye içimden camaro geçiyor hala ama daewoo aklıma gelince mecburen challenger ı söylemiştim şimdi bu gerçekten amerikan dimi sabahki konuyu canım sıkıldı iyice ondan açtım canınızı sıktıysam özür dilerim ama benimde canım sıkılıyordu açıklık getirdiğin için tekrardan teşekkür ederim bu arada
    konuyu açtıktan sonra dışarı çıktım bi galeri gibi bi yerde
    impalaya bindim çok ayrı bişey o zaman challenger yerine camaroyu seçerim :D

bu gün saat 12:11:07 itibariyle açtığınız ve anında kaldırılan, marka karalamaya ve tartışma başlatmaya yönelik konunun içeriği HOŞ DEĞİLDİ!!!...

quote:

konu başlığı: chevrole cruze mu yoksa

quote:

Orjianden alıntı: corleone_1980

daewoo lacetti mi
    bana kalırsa lacetti çünkü chevrolet diye kendimizi kandırmaya gerek yok daewoo satsalar belki daha çok satar bu araba bi amerikan değil.

Tamamen ayni fikirdeyim, Insanimiz 30-35 bin TL verip spor otomobil alacagini saniyor. Yada Aile arabasi ile rally e cikabilecegini. Malesef kimse ne satildigini yada ne alindigini bilmiyor. 9-10 sn nin altinda 0-100km hizlanma degeri olmayan araclardan spor otomobil gibi bahsedilebiliyor. Soyle solladim sunu yaptim... gaza bi asildiiimmm uuuuu.... vs vs. yurdum insani 150-180 beygiri baya bi guc zannediyor 80-100 beygir araclara bine bine. 250-300 hp nin altinda spor otomobil olmuyor malesef... tabi bu beygire 2 ton da yuklemeyeceksiniz. max 1200 1300 kg. hepiniz aile aracina biniyorsunuz uyanin..... !

• quote:

quote:

:=) Safkan amerikan otomobili yada alman otomobili sozunu duydugumda hep gulecegim cikmistir... alinti yaptim ama sizle alakali degil sozle alakali... Bahsi gecen sey bir otomobil. Tenekeden ibaret. 7-8 bin TL degerinde maliyeti olan bir teneke. Alirsin kullanirsin isini gorur satarsin baskasini alirsin bu kadar.

Fabrikalar zaten yaptiklara araca en yuksek kaliteyi ve motoru yukleme sevdasinda degil. En cok satabilecekleri ve en cok para kazanabilecekleri urunleri imal ediyorlar. dolayisi ile korelinin yaptigi otomobil almanin yaptigi otomobilden cok cok iyi olabilir.

Cruze amacini basarmis ve hatri sayilir derecede satmistir. Koreli yada amerikan olmasi onemli degil. kaldiki koreli diye kucumseniyor ancak korelinin teknoljik durumu bizden cok daha iyi.

• Şimdi ben symbool, fluence ve latitude kore malı (samsung tarafından geliştirildi) desem kim ne düşünür merak ediyorum. Yakında samsung sm7 safrane veya başka bir isimle de Avruoa'ya gelebilir. Korede üretilmesi bişeyi değiştirmez.

http://www.renault.com/en/vehicules/rsm/pages/sm7.aspx

Amerikada koreliler deli gibi araba satıyor. Aracımdan son derece menunum. Bayrama gittim geldim ve hem gittiğim yerlerde, hem de yolda 1 tane bile görmedim. Millet dönüp dönüp bakıyor. Çok ilginç oluyor.

• Bu muhabbetten hırs yapmak gocunmak saçmalığın babası olur alt tarafı metal yığını En azından insanlar arasında ırkçılık yapmıyoruz bu tarz batılı adetlerinden uzak durmak lazım Belçika hükümeti gibi O.çocuğu olmamak lazım.(Bknz. Ruanda soykırımı)

Ayrıca az daha bekleyin yakında bunların hepsi birbirinin aynısı olacak :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.