Şimdi Ara

Cruze 2010 vs 2011 arada kaldım Yardım Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Yarın gidip Chevrolet cruze alıyoruz bir tanıdığımıza ancak arada kaldık. 2011 model plus paket metalik siyah otomatik vites araca 41000 diyorlar. Nasıl sizce fiyat. 2010 modelini 5 bin lira daha uyguna alabiliyoruz. Sizce arada beygir farkına değer mi? SOnuçta bu araba da satılırken 2010 model diye satılacak. Bu beygire istinaden Tork da bir değişim var mı? Performans gözle görülür artmışmıdır.

Teşekkürler

• Aynı soruyu ben de sitede sordum. Bir arkadaş sadece +1 tork arttığını söyledi. Ben onun yalancısıyım. Farklı bilgisi olan var ise yazsın da öğrenelim.
  • Şanzuman da değişmiş diyorlar yalnız 6 ileriymiş bu arada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniuyeyimiste -- 26 Ekim 2010; 21:53:04 >
  • 5000 lira büyük para,
    diğer markalarda bu fark verilince hem dizel motor hemde birsürü donanım koyuyorlar, aracın görüntüsü değişiyor..

2010 u alır , 5000 liraya da 20 depo benzin alır , keyfime bakardım yerinizde olsam
  • 2010 model Cruze 113 ps, 153 tork
    2011 model Cruze 124 ps, 154 tork
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinn06

2010 model Cruze 113 ps, 153 tork

Bunun yanında 125 ps Honda Civic'in 152 torka ve jetta 1.6 MPI motorun 148 torka sahip olduğunu da gözetirsek, 154 tork hiçte küçümsenecek bir güç değil.
  • 113 beygirliğe LPG takılabildiğini ama 124 beygirliğe LPG takılamıyor deniyor... Bu konuda bilgisi olan var mı acaba???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: efeaslan06

113 beygirliğe LPG takılabildiğini ama 124 beygirliğe LPG takılamıyor deniyor... Bu konuda bilgisi olan var mı acaba???

Başlık bu soruyla kilitlendi mi arkadaşlar?
  • o soru zurnanı zırt dediği nokta , 124 beygire lpg takan kimse yok ondan ses çıkmıyor bayi brcnin kendi garantisi ile takıyorlar ama bayi garantili olmuyor diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinn06

2010 model Cruze 113 ps, 153 tork

artık suphelıyım bır cruze sahıbı olarak bu aracın yukarda yazan motor gucunun olduguna daır
  • aradaki fark buysa sadece, ucuzu al, 500 liraya chip ile kendin arttır, 4500 cebine kalsın.
  • Arkadaslar bugün bir bayiden Ls Plus Otm icin 38 bin tl fiyat aldım, bu aracın yakıt konusunda sicili bozuk, sizce deger mi ve yakıt konusunda önceki versiyona göre beni üzer mi? 6 ileri otm vites ve 124 bg yakıtta ne kadar tasarruf saglar. Bununla birlikte bu Arac nasıl bir aractir, sıkıntı yaşatır mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezersunar

Arkadaslar bugün bir bayiden Ls Plus Otm icin 38 bin tl fiyat aldım, bu aracın yakıt konusunda sicili bozuk, sizce deger mi ve yakıt konusunda önceki versiyona göre beni üzer mi? 6 ileri otm vites ve 124 bg yakıtta ne kadar tasarruf saglar. Bununla birlikte bu Arac nasıl bir aractir, sıkıntı yaşatır mi?

Hocam bizde cumartesi günü almayı düşünüyoruz dediğin paketi 42 bin tl fiyat yazıyor sitede 2011 model için senin dediğin 6 ileri olduğuna göre o da 2011 hangi bayidir bu 38 bin tl fiyat çeken yer ? Ayrıca bir arkadaşta 5 bin tl ye bir sürü donanım ekleniyor demiş, aynı sınıf arabalardan 2011 cerato var sadece bu fiyatlarda olan diğer arabaların fiyatları 50 bin tl ye vuruyor bu özellikte bi araba almak isterseniz. Bi de yakıt konusunda ne düşünüyorsunuz onu da merak ediyorum..

• Pm attım. Yakıtı her halukarda fazla kaçıyor, su an Civic ağır basıyor bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezersunar -- 26 Ocak 2011; 20:04:21 >
  • Sezer arkadaşım Honda Cıvıc İle Chevrolet Cruze araçları kıyaslıyorsun sanıyorsam. Bende sana şöyle söyleyebilirim. Cruze ile Cıvıc donanım açısından hemen hemen birbirine yakın araçlar. Fakat araçların fiyatları konusunda ve yakıt tüketimleri konusunda kesinlikle aynı değiller. HONDA nın en baz versiyonu 41.200 tl den başlıyor ve CRUZE ise 33.900 TL den başlıyor. CRUZE de en donanımlı bir aracı (YANI CRUZE LS PLUS AT) 37.950 tl alabiliyorsunuz. HONDA da ise en donanımlı versiyonunu 48.000 tl ye alabiliyorsun. Bence aynı özellikler için 10.000 tl fazla ödemeye gerek yoktur.

Yakıt açısından ise HONDA CIVIC in biraz daha fazla yakıt tüketimi vardır.
  • bende araştırdım. FORSTV de incelemişler, hissedilebilecek bir performans artışı kesinlikle yok diyor testi yapan.
    forstv.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: r7153

bende araştırdım. FORSTV de incelemişler, hissedilebilecek bir performans artışı kesinlikle yok diyor testi yapan.
    forstv.com

Eğer bu araçtan performans bekliyorsanız bence çok yanlış. Tamam performansı var ama aile için ideal bir araç. Performans konusunda ise honda ne ise bu araçta o. Ben aracı çok hızlı kullanmayı seviyorum ve seri olması benim için önemli yakıt konusunda da pek takıntım yok diyorsan ınsıgnıa 1.6 180hp al performansı onda bulursun. Tabi fiyatına bakmaksızın. :)
  • Sayın Arkadşlar,

Cruze-2010 LS full sahibiyim. Ben de bu arabanın müthiş kasasına vurularak 38.500 Tl' ye sıfır satın aldım. Üretici maalesef bu dünyaca ismi lekelemiş. Çok çama çok büyük kazık atılıyor Türkiyeme ve güzel insanlarına. 2011 modellerini bilemiyorum ama 2010 modelleri resmen elinizde bir bomba olarak patlar söyleyeyim. Ben aracımı 15.00 km. ilk bakımına götürdüğümde 2011 model satın alırsam kaça sayarsınız dediğimde verilen fiyatın üretici adına satış yapan resmi satıcının aldığım fiyattan 9 bin lira daha aşağı fiyat verdiğini şaşkınlıkla tanık oldum. Kesinlikle motor Lpg' ye uygun değil. Garanti Lpg takan firmaya yüzde yüz geçiyor diyerek sizi satıcı kandırıyor. Lpg. sistemini anlaşmalı markanın servisinde taktırıp sırf ileride sorun yaşamayayım diye 1.600 Tl ödedim (ruhsat masrafları dahil fiyatı). 7-8 ay sonra motorda sorun yaşamaya başlayacaksınız bunu bilin. Lpg ayarları servis tarafından yapılıyor ama bir türlü randıman alınamıyor. Beyin ayarları sürekli bozuluyor ve benzinde çalışma durumunda araba tekliyor, hırlıyor öksürüyor vs. gibi daha ne söylerseniz söyleyin.
    Üretici anlaşmalı yere Lpg taktırmanıza rağmen elektrik donanımını dahi garanti dışı bıraktığından arabamın arızalı olduğu tespit edilen bobinin dahi karşılamıyor. Fiyatı 450 Tl yandı gülüm keten helvası oluyor insan. Muhtemelen bobinlerde teknik bir imalat hatası var diye düşünüyorum. Yada gerçekten BRC marka taktıkları lpg sistemi bu arızaya sebep oluyor olabilir. Ama herkez topu üzerinden atıyor. Lpg firması ben sadece motor donanımına garanti verdim bobine karışmam diyor. Üreti ise bana ne elektirk donanımıda onların sorumluluğunda diyor. Zaten bu arabanın motoru 1600 CC- Opel Astra motoru. Bana göre patlak bir motor. Yani böyle afilli ama ağır bir kasayı taşıyabilecek yeterlilikte değil. Hele benim arabam gibi otomatik şanzımanlı ise vay yaktığınız benzinin haline. Lpg de bile müthiş bir sarfiyatı var. Bu güne kadar almış olan arkadaşlar var ise hukuki olarak ne yapabilirz aşamasına sanırım gelinememiş. Belkide kazık yemişler olarak utancımızdan ses çıkarmıyor olabiliriz. Ama bence zararın neresinde dönebiliriz diye birleşmek gerekli.

Bu araçları yeni almayı düşünen arkadaşlara da sakın sakın benim düştüğüm bu hataya düşmeyin diye nacizane önerim olur. Umarım bu uyarımı göz ardı etmezler.

Saygılarımla

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.