Şimdi Ara

Crusader - Toplanma Noktası (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
783
Cevap
4
Favori
35.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Roland set dungeonda ayarı tutturamamış blizard. 10 saniyede 300 wrath harca diyor. Çok iyi dps var ise istediğin kadar kalabalık topla hemen eriyor yaratıklar ve wrath harcayacak düşman kalmıyor. Dpsyi bilerek düşürdüm bildiğin üstümdeki 3-4 itemi çıkardım. Wrath görevini yaptım bu sefer de belirtilen süre içinde bitiremedim. Çünkü yaratıklar düşük dpsde uzun sürüyor ölmeleri bu da vakit kaybettiriyor. Yani sizin anlayacağınız istenen görevleri hepsini aynı dungeonda bitirebilmek imkansız değil ama mümkün de gözükmüyor. Varmı bir tavsiyesi olan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adanabeyli

    Roland set dungeonda ayarı tutturamamış blizard. 10 saniyede 300 wrath harca diyor. Çok iyi dps var ise istediğin kadar kalabalık topla hemen eriyor yaratıklar ve wrath harcayacak düşman kalmıyor. Dpsyi bilerek düşürdüm bildiğin üstümdeki 3-4 itemi çıkardım. Wrath görevini yaptım bu sefer de belirtilen süre içinde bitiremedim. Çünkü yaratıklar düşük dpsde uzun sürüyor ölmeleri bu da vakit kaybettiriyor. Yani sizin anlayacağınız istenen görevleri hepsini aynı dungeonda bitirebilmek imkansız değil ama mümkün de gözükmüyor. Varmı bir tavsiyesi olan

    Düşman olmadan da wrath harcayabiliyorsun. Düşman daha düşmana vurmadan wrathi bitir. Düşmana Shield Glare yap Wrath gelsin tekrar bitir. Provoke at tekrar bitir.

    Kalabalık bir yerde yerinde sabit durup devamlı sw yapıp düşmanlar içeri girdiğinde sg ve provoke atarak ben çok rahat harcamıştım. Max 2-3 sallayışta eliti öldürecek dmg varken yaptım bunları.

    Yalnız golden flense şart. Golden flense olmadan yapamamıştım ben.




  • Golden flense ve tüm itemler var. Wrathı düşman olmadan bile hızlı harcamak için sweep dışında bir skill mi kullanıyoruz. Sen hangi skille bitirdin wrathı? Çok sağol bu arada

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adanabeyli A kullanıcısına yanıt
    Akarat moduna geçeceksin, sürekli sweep yapacaksın. Arada bir de shield glare at. Bitince provoke atıp yine sweep at. Hemen 306 wrath harcadın diyor zaten. Bunu kalabalığı elite'in etrafına toplayarak birden yapmaya başla hem wrath harcadın der hemde ilk görevi yapmış olursun. Basit birkaç denemede yaparsın. Marifet master bitirmekte.
  • Sonunda bitirdim bir arkadaş sayesinde. Beraber girdik dungeona ben 2 buçuk dakikada görevleri yaptım sonra ona seslendim ikimiz hızlıca temizledik haritayı. Tavsiye ederim bu şekilde çok kolay oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vıdeo yu kaydet tusuna basmayı unutmusum :D
    vıdeo malesef yok set dungeon ıcın

    lıght set cok kolay zaten

    roland set ıcın buıld ve skıller

     Crusader - Toplanma Noktası

     Crusader - Toplanma Noktası

     Crusader - Toplanma Noktası




  • Akkhan set dungeon skıll ve buıld


     Crusader - Toplanma Noktası

     Crusader - Toplanma Noktası

     Crusader - Toplanma Noktası




  • kaldı son set Thorns of the Invoker

    elımde yok suan onuda bır ara temın edıp eklerız
  • bıraz materalya harcadıktan sonra yaklasık 2500db :D

    5 parcayı tamamaladık ve son dungeona da gırdık

    Involker set dungeon skıll ve buıld


    ve tum dungeonların ödülü

     Crusader - Toplanma Noktası


     Crusader - Toplanma Noktası


     Crusader - Toplanma Noktası


    kaldı monk barbar ve dh :D




  • beyler sorumu tekrarlıyorum cidden anlamadım şu durumu:





    thorn build için: arkadaşlar heart of iron'un pasifinin etkisini artırmak için, taktığımız gemleri str yerine vit seçmek daha mantıklı değil mi? öyle yapınca thorn damage'de gözle görülür bir artış oluyor, ancak str artışı ya da eksilişi thorn damage'yi etkilemiyor, bildiğim kadarıyla thorn damage'nin main stat'tan etkilenmesi gerekiyor? profesyönel oyuncular da str gem'i tercih ediyor, nedenini anlayamadım... :(
  • Sileceğim sonunda crusader'ı çalışmıyor bildiğin, adamlar hızlı 80 solo atıyor :S ben daha 45 yapamadım anlamıyorum neden çalışmıyor, her şey aynı, paragondan chc chd yi de kapattım ama yok çalıştıramıyorum bu charı bir türlü,item olarak hepsinden iyiyim neredeyse ama yok işlemiyor nedense. Bunalttı resmen bu durum, birde wd'nin setsiz oynatan buildi çalıştıramadım bir türlü, eski 2.3 ile sol0 60 ı geçmiştim bunda 75-80 yaparım diyordum olmadı:S
  • Dün LoN setle birlikte solo 65 i 6-7dk arasında tamamladım çok zevkli bir build gerçekten de.

    1-2 parça eksik yetersiz durumda onları da tamamladık mı akar gider sanırım. Invoker set le gr65 10dk sürmüştü.
  • iyi aksamlar lutkul kardesim 65 yapiorum demissin ayakta kalma isini nasil yapiyorsun ben 60 da ayakta durmak cok zor oluyor yardimci olurmusun...
    saint#2337

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akngksu kullanıcısına yanıt
    Valla bane of stricken, bane of trapped ve boyarsky kullanıyorum.

    Dün mesela 69 deniyordum bir kaç kere, hiç bir türlü ayakta kalamıyorum sürekli yattım. Sanırım anci item miktarını arttırmak ve tamamen anci yapabilmek lazım üst başı.
  • haymatloshan H kullanıcısına yanıt
    Paragon da chc ve chd yi kapatmak mı gerekiyordu ?
  • Bütün itemlerde bunların olmamasına dikkat ediyorlar, bende o yüzden paragonda da bunları kaldırdım ama nedense çalıştıramadım buildi ve sıkıldım bıraktım.
  • haymatloshan H kullanıcısına yanıt
    Lon Blessed Shield buildini dene hocam o zaman. Bugün 80i 9 dkda rahat yaptım. Lon Bombarment buildinde bombaların düşcegi yer(ki konsolda oynadıgım için ayarı zor oluyor) ve atı çalıştırıp aynı zamana denk getirmek gerekiyo. Taymingi iyi tutturmak lazım o da baya bir dikkat gerektiriyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt
    http://www.diablofans.com/builds/70026-2-4-gr90-lon-blessed-shield-group-solo

    Bu linke göre mi oynadınız hocam?
  • Evet hocam aynen o build. Skillerde heaven fury yerine shield glare miydi o skilli kullanıyorum. Birde gemlerde de pain yerine savunma amaçlı mavi renkli gemin adı neydi unuttum onu kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ir0n MaideN -- 9 Şubat 2016; 15:36:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • IuTKuI I kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün anladım ki blessed shield hikaye bombacı build şahane. Geçen gün son 8 saniye kala blessed shield ile 82 anca yapabilmiştim, bugün ise 82yi bombacı ile denedim 10 dakikada bitirdi ve builde alışırsan zevkli oynaması.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.