Şimdi Ara

Cruiser Motor almayı düşünüyorum öneri ve düşünceleriniz neler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklına takılanları sor, bilen cevaplasın. Yok eğer konuyu soru soracak kadar dahi bilmiyorsan boşver, motor alma.
  • Cruiser tarzı başlangıç motoru değildir, önerim Scooter ile başla.

• Ne saçma konular bunlar. Asosyal misiniz arkadaş? Cruiser matorun neyini merak ettin? Var ama bozuldu mu? Ne olduda buraya geldin? Yardım istiyorsunda hangi konuda? Vay arkadaş.

• Yeni başlayacağını yazmamış ki

• Yazsa da ne fark eder? Ben motor almayı düşünüyorum, bana yardımcı olur musunuz? Böyle soru mu olur? İstersen alıp adına bir de plaka çıkarttıralım, adresini verirsen oraya kadar da getirelim?
  • Al birini vur ötekine. yahu hiç mi anlayış yoktur kimsede? yerden yere vurulmuş yazık. bu cevapları okuyan adamda ne motor hevesi kalmıştır ne de hayali. sanki herkes anasının karnından motor mühendisi doğuyor arkadaş. Belli ki biyerden görmüş heves etmiş. işe sıfırdan başlama arefesinde bişey bilmiyor. e bilmeyince ne sorsun nesini sorsun. bilinmeyen şey hakkında ne sorulabilir. anlayın işte genel bilgi istiyor. bir bilenden bilginin paylaşması talep. neyse, kendi işimize bakalım.

adamım dediğin motorla genellikle bildiğim kadarıyla asfaltta uzun mesafe için rahat gezi oluyor. Temel sürüş eğitimi alıp ehliyet sahibi bi motorcu olarak kask-dizlik-mont ve eldivenlerinle gezerken en az bir iki parça deri elbise de şeyettirmen gerekir ki motorla bir havan olsun. Yoksa kimse seni iplemez ona göre. Ayrıca ilk motorun olacaksa eğer 125cc yeter çaplı bir ucuz çinliyle acemiliği ve ilk hevesini silkersin üstünden. Kalitesiz ama ucuzdurlar. Şehirdışı fazla uzun yola gelmez akarı kokarı çoktur yolda bırakabilir. Ama hem varsa günlük işlerini görürsün hemde zaman geçtikçe motor dünyasına aşina olursun. İşin tadına varıp yavaş yavaş motor hastası olunca kaliteli 250cc veya üstü koreli yada japon olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu araç alınır mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İşte size anlayışlı bir arkadaş. yaz dememiş, kış dememiş, bu soruyu sorana konuyu açıklamış. Bu kadar kötü niyetli adamdan sonra bir tek kişinin tom miks misali ortaya çıkıp dengeyi sağlaması hoş.

Şöyle bir açıklama ile başlayabilirdik belki: Motosiklet iki tekerlekli bir araç olup, sele adlı parçasının üstüne oturan kişinin gidon adlı parçayı iki elle kavrayıp...

Neon arkadaş, sen öğrenmenin ne demek olduğunu öğrendiğin zaman bu tür streslere girmekten kurtulursun. Ama lütfen sakın yeni bir konu açıp "öğrenmek ne demektir, nasıl olur, lütfen bilgi verir misiniz" deme. Hayatta her şey sorarak öğrenilmez. Oku, oku, oku, anlamadıklarını sorabilirsin. İnşallah bu konu daha fazla uzamaz!
  • Açıklama doğru güzel başlamış ama konuya katkısı yarıda kalmış bitirilse iyi olurmuş senin hayalindeki gibi değilim tavsiyelere hep açığım strese depresyona bunalıma sıkıntıya girmesini seviyorum bunlar tatlı şeyler motoruma atlarım istediğim yere mekana dağa bayıra düze çukura istediğim kişiyle ucuzca giderim streslerimde yanımda hafifleyip eve işe geri dönerim insanın gezmeye bahanesi işte yani bu bir zevk tatlı kardeşim. kendini merkeze koyup herkesi buna göre aşağılama yargılama bence neyse...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keeway landcruiser 250 motorum var.önce düşük cc 150 lik keeway veya regal raptorla başla derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.