Şimdi Ara

Crucial P5 Plus SSD Aldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SSD canavar gibi. Gen.4 olmasına rağmen gen3 makineye taktım 2200 TL ödedim 1 TB için. Tabii ki 6600 mbps okuma hızlarına çıkamıyorum gen3 destekli laptop olmasına rağmen ama 3500-3200 MBPS okuma yazma alabiliyorum.

Eski makineyi dirilttik. MSI GP62M 7RD leopard'ıma wifi 6 kartı bulup wifi 5'den wifi 6'ya terfi ettirmeyi planlıyorum. 1 TB veya 512 GB'da sata ssd takabilirsem daha güzel olacak. Makine şahlandı. 250 GB corsair mp510 ile gidebildiğim kadar gittim 4-5 sene ama alan yetmiyor.

970 evo almaktan çok daha avantajlı oldu denebilir. 970 evo eski olmasına rağmen çok pahalı hala.

Crucial P5 Plus SSD Aldım

Sanal bellek kapalı, sistem boşta olduğu zaman daha hızlı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 22 Ekim 2022; 19:8:48 >

• Crucial P5 Plus'ı ben de çok araştırdım. En yeni NAND'ları kullandığı için yazım hızı çok iyi, özellikle SLC bellek dolduktan sonraki hızı yüksek.

2 TB'lık aldım ancak ısınma konusu kafamı kurcaladı, bir kaç tane ağır programı art arda açınca kaç derece görüyor bakabilir misiniz? Ya da bir kaç oyun yüklemesinden sonraki sıcaklığı kaç oluyor? Termal pad vs. kullandınız mı montajda? Benim laptopun alt kapağında bakır plaka var m2 boyutlarında ancak araya termal pad lazım. Şu anki termal pad kendi ssd'sine yapıştırılmış gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberXTR -- 18 Kasım 2022; 18:53:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.