Şimdi Ara

Crucial M4 64 GB SSD alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim crucial m4 64 gb lık ssd(260 tl) yi almaya niyetlendim sadece win 7 kurmak için nasıldır özelliklerinde sata 2 bağlantısı ile 415 mb lık okuma dan bahsediyorlar bu doğrumudur acaba veya 300 tlye kadar daha iyi ne alabilirim sonuçta sadece işletim sistemi ve belkide bir iki oyun kurulacak bu fiyata daha performanslı bir ssd tavsiye edebilirmisiniz daha iyisi için 50 tl daha verebilirim:)

www.teknobiyotik.com/donanim/ssd/crucial-m4-64gb-2-5-ssd-data-transfer-kit.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fduz -- 16 Haziran 2011; 23:43:51 >

• kimsenin iyi veya kötü herhangi bir yorumu olmaması ilginç
  • arkadaşım dün ben eksen bilgisayardan sipariş ettim orada sanırım daha uygun fiyatı. bugün daha elime ulaşmadı 128gb lık olanı yalnız o hızı görmek istiyorsan sata bağlantı hızın 6gb/s desteklemesi lazım yani sata 3. revizyon olması gerekiyor.
  • http://www.teknobiyotik.com/donanim/ssd/team-xtreem-s1-120gb-sata-ii-2-5-super-hizli-ssd-2431.html

bak teknobiyotikte Team Xtreem S1 SSD de indirime gitmişler 120gb ama KDV dahil 446,83 TL geliyor. eğer sata 3 desteğim olmasaydı bunu alacaktım tasiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornavida

arkadaşım dün ben eksen bilgisayardan sipariş ettim orada sanırım daha uygun fiyatı. bugün daha elime ulaşmadı 128gb lık olanı yalnız o hızı görmek istiyorsan sata bağlantı hızın 6gb/s desteklemesi lazım yani sata 3. revizyon olması gerekiyor.

teşekkür ederim evet eksen de daha ucuzmuş anakartımda sata 3 var o sorun değil kullanım deneyimlerini paylaşırsan çok sevinirim madem aynı markayı almışsınız
    bu aarada güle güle kullanın ssd nizi
  • Crucial M4 serisi bence Ocz Vertex 2 serisinden daha iyi bir secim olmakla birlikte, fiyat farki ve performans degerleri goz onune alindiginda Agility 3'leri bile liste disina itebilecek SSD'lerdir.
    Ozellikle de 4K Yazma degerleri bazi yerlerde Vertex 3'lerden bile yuksektir.
    Oldukca dusuk olan guc tuketim degerleri onlari notebook'larin vazgecilmezi yapar, laakin yurtdisi forumlarinda M4 serinin notebooklar ile pek anlasamadigini birkac kere gordum.
    Eger ki bu sorunu gideren bir firmware yayinlanmis ise kacirilmamasi gereken bir seridir M4'ler.
  • hiçbiyerde kalmamış ??? o zaman iyi demektir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 512 GB M2 SSD 4x4
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ssd yi 20 gün önce aldım fakat mod işim bitmediği için hala kullanabilmiş değilim bende forumlara bakarak aldım sizin tavsiyeleriniz de olumlu geldi sistemi kurunca performansını test edeceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fduz

ssd yi 20 gün önce aldım fakat mod işim bitmediği için hala kullanabilmiş değilim bende forumlara bakarak aldım sizin tavsiyeleriniz de olumlu geldi sistemi kurunca performansını test edeceğim

Testleri bekliyoruz
  • quote:

ssd yi 20 gün önce aldım fakat mod işim bitmediği için hala kullanabilmiş değilim bende forumlara bakarak aldım sizin tavsiyeleriniz de olumlu geldi sistemi kurunca performansını test edeceğim

merhaba,

Güle güle kullanın. Bu marka SSD lerden en çok şikayet, sistemin uyku moduna girmesi nedeniyle (hibernation) kitlenmeler yaşanmasıdır. SSD nizi sistemenize kurduktan sonra tüm güç tasaruflarını iptal etmeyi unutmayın derim. Bir ikincisi de bazı kullanıcılar en son Intel Rapid Storage sürücülerini kurmanın performansta ciddi artış sağladığını gözlemlemiş olmaları.

Genelde kullanıcılar tarafından oldukça iyi yorumlar almış gözüküyor.

Sağlıcakla kalın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ring -- 25 Temmuz 2011; 20:02:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ring

quote:

merhaba,

Güle güle kullanın. Bu marka SSD lerden en çok şikayet, sistemin uyku moduna girmesi nedeniyle (hibernation) kitlenmeler yaşanmasıdır. SSD nizi sistemenize kurduktan sonra tüm güç tasaruflarını iptal etmeyi unutmayın derim. Bir ikincisi de bazı kullanıcılar en son Intel Rapid Storage sürücülerini kurmanın performansta ciddi artış sağladığını gözlemlemiş olmaları.

Genelde kullanıcılar tarafından oldukça iyi yorumlar almış gözüküyor.

Sağlıcakla kalın

yorumun ve tavsiyelerin için teşekkür ederim kullanmaya başlayabilirsem söylediklerini uygulayacağım

• Şu SSD'yi bulsam alacağımda hiçbir yerde yok, var mı satan bir yeri bilen?
  • 64 gb crucial m4 model ssd'yi dün bilgisayarıma taktım. tabi yeniden sistem kurmak gerekiyor. wd green 1 tb ile windows experience index puanı disk için 5.9 idi. bununla 7.7 oldu. bilgisayarımdaki en hızlı şey bu! win7 açılış kapanış işkence olmaktan çıktı. çatır çatır çalışıyor. programlar anında kuruluyor, databaseler çok hızlı okunuyor. oyunları falan gene klasik hddlere kuruyorum ama programların açılış sürelerince 5-6 kat hızlanma var. kesinlikle bilgisayarıma yaptığım en iyi upgrade.

not: amazon'dan abd'ye giden bi arkadaş vasıtasıyla aldım. türkiyeye getirtirseniz pahalı oluyor ama kingston'un benzer modelleri de 260-270 lira civarında sanırım. arkadaşa ısmarladığım profiterol dahil 200 lira verdim ama bilgisayarımın ömrünü 4-5 sene uzattım.
  • Türkiye'ye giriş yaptı Crucial'lar ama sadece 64GB ve 256 GB var. Anlayamıyorum neden 128GB'liği gelmedi.
  • 415 okuma
    95 yazma

bu kadar fark
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.