Şimdi Ara

Crucial 16GB DDR5 5200MHz CL42 Notebook RAM 999 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
4.010
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crucial 16GB DDR5 5200MHz CL42 Notebook RAM  999 TLwww.vatanbilgisayar.com
    Crucial 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL42 (16Gbit) Notebook Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/crucial-16gb-1x16gb-ddr5-5200mhz-cl42-16gbit-notebook-ram.html
    Crucial 16GB DDR5 5200MHz CL42 Notebook RAM  999 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocky_balbao -- 13 Temmuz 2024; 0:44:37 >

• Gavur RAMi gibi yanan bence başka bir şey de neyse.Bu milletten bir cacık olmaz.Terbiye,ahlak sıfır.Biri de çıkıp seni ve aileni veya milletini kastederek buna benzer bir laf söylese mangalda kül bırakmazsınız.Şu lafı ve Boşnak bilmem nesi diyen güruh kadar iğrenç tipler başka ülkelerde yoktur.Buna,bu iğrençliği yapana gülenler de dahil gerekirse buna göz yuman yönetim de.
  • notbokum yok ama sırf başlığın hatırına aldım.

• teşekkürler fiyat çok iyi umarım sıkıntı çıkmaz :) aylardır 2x16gb 5600mhz fiyatı kovalıyordum ama bulamadım fiyatları düşecek gibi de değil (Şuan 2x8G 5600MHZ var), 2 tane bundan aldım inş bi sıkıntı çıkmaz

• kingstonn K kullanıcısına yanıt

kendi fabrikalarını ya yakıyorlar yada sel basıyor sonra fiyatlar uçuyor Crucial 16GB DDR5 5200MHz CL42 Notebook RAM  999 TL 

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

hdd konusunda böyle bir olaya denk gelmiştim yıllar önce ama ddr5 ram konusunda yurdışı fiyatları da takip ediyordum epeydir ama nedense yurtdışı fiyatları bile garip, bi çok elektronik eşyada ciddi indirimler olabiliyorken gerçekten indirim diyebileceğim bir ddr5 ram fırsatına denk gelmedim 6 aydır neden böyle anlamadım ben de :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingstonn -- 3 Temmuz 2024; 18:35:15 >
  • Pazartesi günü sepette yüzde 10 indirimle 900 tlye aldım, akşam saatlerinde takipte kalmakta fayda var.

• kingstonn K kullanıcısına yanıt
    İki tane almaya izin vermiyor. Nasıl alabildiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FaTeeH kullanıcısına yanıt

farklı üyelikle almıştır

• iyi güldüm valla ...

• @EmuRu

vatan genel olarak pahalı olduğu için hiç sitesine girip bakma gereği duymuyorum akakça, cimri vb yerlerden kontrol ediyorum sanırım o yüzden denk gelmedim hiç, hoş bu başlığı da görmesem yine girip vatana bakmazdım

@FaTeeH

diğer arkadaşın yazdığı gibi 2 farklı hesapla aldım, sepete 2 tane eklenmedi ilk başta birini sipariş verip arkasından ikinciye alayım diye düşündüm ama belki iptal ederler düşüncesiyle denemedim ikinciyi bir yakınımın hesabıyla aldım

• Vatan web sayfasında OEM kategorisi içinde banner'lanmış ürün.

Stok: 1000 adet

Crucial 16GB DDR5 5200MHz CL42 Notebook RAM  999 TL
  • Üstünde DDR5 5600 Mhz olan Acer Nitro ile uyum sağlar mı?

• englishmannn kullanıcısına yanıt

tavsiyem 2 tane al 5200de çalışır mevcut raminde uyumlu çalışmayabilir Crucial samsung hynix kadar kaliteli değil bu yüzden ucuz

• Bu adamlar bu üründe bile kâr ediyordur. Zararına da satmaz herhalde. Yine de fiyat çok iyi. Diğer ürünlerde herhalde üreticiden çok kazanıyor bizim satıcılar.

• rocky_balbao kullanıcısına yanıt

Kaliteli degil demek cok dogru degil sadece hynix ve samsunglar kadar yuksek frekansa cikamiyor 5200 degerinde samsung hynix micron olmasi bisey degistirmez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha gecen gun 4800mhz 16gb tek slotu dolu olan nitro 5 laptoba almak istedim bunu. 4800.den daha ucuzdu ve 4800 olarak da calisir yaziyordu amazon.co.uk'da. Fakat bendeki 4800 single rank ve bunun icin sitede dual rank (2R) yaziyordu. O yuzden 4800 olani aldim.

Calisir calismaz bilemiyorum ama sorun olabilir diye almak istemedim

• En düşük mhz ne ise taktığınız ram o frekansa düşürür kendini. Alsaydınız sorun olmazdı yani.

• Nasıl başlık birader?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gowlet kullanıcısına yanıt

Ulaşabildiğimize göre forum kurallarınca bir problem yok demek ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 model asus laptopa uyum sağlar mı? Bilgisi olan paylaşabilir mi?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.