Şimdi Ara

CRT vs LED

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün full hd sağlam bir led monitör aldım ancak bişey varki youtubedan 720p video izliyorum crt 1024x768 monitörde Aldığım netliği bu full hd monitörde alamadım nedense yarın fotoğraflarlada 2 si arasındaki farkı göstercem.yalnız oyunlarda görüntü kalitesi led monitör çok daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llllxefsanexllll -- 18 Ağustos 2013; 12:56:44 >
  • 37 ekran tüplü tv 'de cam gibi izlediğimiz yayınları, led veya lcd lerde 22"-20" gibi eş değer ölçülerde izlediğiniz de daha kötü gelir, en basit sebebi, önlerindeki film, parlamaması için (telefonlar da ki gibi düşünün MAT FİLM) , olayın ana kaynağı o. Yabancı forumlarda , monitörden film çıkarma gibi videolar dahi var. TV'de farkedilmiyor, uzaktan baktığımız için aslında. Ben neo-plasma kullanıyorum parlak ekran, gündüz biraz parlayabiliyor ama cam gibi görüntü alıyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.