Şimdi Ara

CrossfireX veya Sli çift kart önerileri ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Elite `

quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GTXTITAN

1000 tl

Şuan güncel oyunları Full HD'de ultra oynayabilmen için 1000 x2 = 2000 TL bütçen olması lazım bu bir İkincisi 2000 TL'lik bir kart alsan bile oyunlar full hd ultra oynayabilirsin şuan tamam Ama özel ayarları katmıyorum Özel ayarları'da işin içine katarsak hani hem ultra hem de full özel ayar oynıycam dersen bazı oyunlar var kartların canını okur Öyle bir seviye'de oynamak için 2000 x2 = 4000 TL gibi bir bütçen olması lazım sırf ekran kartı için Bu ultra takıntısı hoş birşey değil Yani bütçene göre sistem dizersin Ultra'ya göre değil Para yoksa yaratamazsın parayı Ultra bir şekilde halledilebilir belki Ama sakın o özel ayar olayına girme Girmek istersen dediğim gibi en aşağı 4000 Daha bunun üzeri de var 6000'de olur öyle gider yani bu

Söz konusu 2000 TL olarak kast ettiğim kart Asus Gtx780 DCU II modeli şuan kart 1960 falan da ben düz 2000 diyorumhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx780-dc2oc-3gd5-gtx780-directcu-ii-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=68052

Özel ayarlardan kastın TressFX falan sanırım. Bence 4000 özel ayar için fazla uçuk olmuş. R9 290X alsa özel ayarlar + oyunu ultrada oynar. Tabii benim her zaman kullandığım 24x Edge Detect + Supersampling ayarını açarsa o kart bile bunu kaldırmayabilir.

Evet buna benzer , Fxaa , txaa , physx , msaa buna benzer birkaç ayar daha Bazı oyunlarda bu ayarlar kartları çok zorlar R9 290x ile ilgili konusmak sence de çok erken değil mi kart bi gelsin görelim ondan sonra yorumumuzu yaparız.

FXAA ve TXAA o kadar performans götüren ayarlar değil benim bildiğime göre. Yoo R9 290X ile ilgili konuşmak için erken değil. Kartın performansı belli zaten. GTX 780'den %10 daha performanslı. Titanla eşit performans veriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1000 tl

Şuan güncel oyunları Full HD'de ultra oynayabilmen için 1000 x2 = 2000 TL bütçen olması lazım bu bir İkincisi 2000 TL'lik bir kart alsan bile oyunlar full hd ultra oynayabilirsin şuan tamam Ama özel ayarları katmıyorum Özel ayarları'da işin içine katarsak hani hem ultra hem de full özel ayar oynıycam dersen bazı oyunlar var kartların canını okur Öyle bir seviye'de oynamak için 2000 x2 = 4000 TL gibi bir bütçen olması lazım sırf ekran kartı için Bu ultra takıntısı hoş birşey değil Yani bütçene göre sistem dizersin Ultra'ya göre değil Para yoksa yaratamazsın parayı Ultra bir şekilde halledilebilir belki Ama sakın o özel ayar olayına girme Girmek istersen dediğim gibi en aşağı 4000 Daha bunun üzeri de var 6000'de olur öyle gider yani bu

Söz konusu 2000 TL olarak kast ettiğim kart Asus Gtx780 DCU II modeli şuan kart 1960 falan da ben düz 2000 diyorumhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx780-dc2oc-3gd5-gtx780-directcu-ii-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=68052

Özel ayarlardan kastın TressFX falan sanırım. Bence 4000 özel ayar için fazla uçuk olmuş. R9 290X alsa özel ayarlar + oyunu ultrada oynar. Tabii benim her zaman kullandığım 24x Edge Detect + Supersampling ayarını açarsa o kart bile bunu kaldırmayabilir.

Evet buna benzer , Fxaa , txaa , physx , msaa buna benzer birkaç ayar daha Bazı oyunlarda bu ayarlar kartları çok zorlar R9 290x ile ilgili konusmak sence de çok erken değil mi kart bi gelsin görelim ondan sonra yorumumuzu yaparız.

FXAA ve TXAA o kadar performans götüren ayarlar değil benim bildiğime göre. Yoo R9 290X ile ilgili konuşmak için erken değil. Kartın performansı belli zaten. GTX 780'den %10 daha performanslı. Titanla eşit performans veriyor.

Onların haricinde başka ayarlar da var Biliyorum fazla performansı etkilemediğini Diyorum ya buna benzer birkaç ayar daha var şuan belirtmem mümkün değil bir süredir oyun oynamıyorum. O ayarlar bu kadar etkilemeseydi kimse bu kadar güçlü gpu'lar satın almazdı veya bu kadar güçlü sistemler kurmazdı herhalde. Surround monitör'ü falan katacaksan hani 2K , 4K için o tür sistemler kullanılıyor dersen O ayrı bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 6 Ekim 2013; 3:07:28 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1000 tl

Onların haricinde başka ayarlar da var Biliyorum fazla performansı etkilemediğini Diyorum ya buna benzer birkaç ayar daha var şuan belirtmem mümkün değil bir süredir oyun oynamıyorum. O ayarlar bu kadar etkilemeseydi kimse bu kadar güçlü gpu'lar satın almazdı veya bu kadar güçlü sistemler kurmazdı herhalde. Surround monitör'ü falan katacaksan hani 2K , 4K için o tür sistemler kullanılıyor dersen O ayrı bir konu.

Yok monitör değil. Ben Devil may Cry oyununda 24x Edge Detect+Supersampling kapalıyken 100 FPS'lere çıkarken bu ayarları açtığımda 15 FPS'lere düşüyordum. Ben senin bahsettiğin özel ayarları kastediyorum. Eğer senin bahsettiğin özel ayarları açarsak R9 290X ile tatminkar performans alabiliriz. Yani Crossfire yapmaya gerek kalmaz. Ama benim dediğim AA modlarını da aktif edersek o zaman Crossfire bile yetmeyebilir. Çünkü benim dediğim mod ekran kartına %75 yük bindiriyor. Sanırım %75, yüzde hesaplama konusunda iyi değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: R£DSTON£

Olur böyle şeyler, sizde haklısınız.

Noktalama işaretlerini, düzgün kullanmak lazım.Benimde yazıda, çok dikkat ettiğim konuların başında geliyor.

Yalnız virgülü konmaması gereken yerlerde koymuşsun. Her laftan sonra virgül konmaz. Sadece konmadığı zaman cümle farklı anlama geliyorsa virgül konur. Ve "noktalama işaretlerini düzgün kullanmak" lafı bir kerede söylenir, beklenerek değil. Benimde derken -de bağlaç olduğundan dolayı ayrı yazılır. Ve "benim de yazıda çok dikkat ettiğim" sözü de bir kerede söylenir. Yanlış anlama seni eleştirmek için yazmıyorum bunları. Hani bil diye yani doğrusunu. Neyse öyle yani uzatmak için söylemedim.

Mesajlarımdaki ahenge dikkat ederseniz, konuşma dilindeki tonlamalar ile yazdığımın farkına varırsınız.Yani; tamamen benim tarzım, güzel Türkçe' mize tam olarak uygun olmayabilir ama; tarz bana ait. Tüm yazılarımda bu ahengi yakalayabilirsiniz.

Tam virgül koyduğum yerlerde anlatımın daha belirginleştiğini, anlatmak istediğim noktaları ayırdığımı, daha da vurguladığımı vs. görebilirsiniz.

Tekrar söylüyorum; güzel Türkçe' mizin kuralları dışında olabilir, ama; anlaşılır bir tarz olduğunu düşünüyorum.Yoksa; bende, gayet dikkat ederek yazılarımı yazabilirim.

NOT: Konuşmak isterseniz, özelden devam edebiliriz.Arkadaşın konusunu kirletmeyelim.

ahengini yiyem bide kalınlaştırılmış yazını da yiyem :P

edit: son cümleni alıntı yaptıktan sonra gördüm yav ayıp oldu adama :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keepthismomentformyself -- 7 Ekim 2013; 1:16:51 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.