Şimdi Ara

CrossfireX veya Sli çift kart önerileri ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ASUS HD7950 3GB 384 BİT CROSSFİRE X Mİ

FİYATLAR AYNI

ACİL CEVAP BEKLİYORUM !

@R£DSTON£
    @kedi bedri
    @J.Maharaja
    @RKeles93
    @n1ghtr4v3n
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTXTITAN

Selamün aleyküm kardeşlerim !
    Yeni topladığım sisteme sli veya cfx kart öneri lazım mantıklı ucuz cevap bekliyorum
    2013-2014 Güncel oyunları Maximum ultra Hd kalitesiyle açacak çift ekran kartı olması şart
    acil cevaplarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.

AMD-FX 8320

MSI 990FXA-GD65 AM3+ AMD 990FX/SB950 DDR3 2133MHZ (O.C.)

Ripjaws 4GB 1600 MHZ

SEAGATE 1 TB 7200 RPM 64

1000 WATT PSU

bu arkadaşımızdan

http://forum.donanimhaber.com/m_79961139/f_//tm.htm#82106630

2 adet

xxx GİGABYTE 4GB GTX 760 WİNDFORCE 3X OC xxx

FİYAT : 720 TL

alıp sli yapmanızı tavsiye ederim bütçeniz dahilinde.

• quote:

ZOTAC GTX760 4 GB 256 BİT SLİ Mİ ?

ASUS HD7950 3GB 384 BİT CROSSFİRE X Mİ

FİYATLAR AYNI

ACİL CEVAP BEKLİYORUM !

@R£DSTON£
    @kedi bedri
    @J.Maharaja
    @RKeles93
    @n1ghtr4v3n

Asus HD7950 CF +1
  • GTXTITAN kullanıcısına yanıt
    İlla çift kart ise 760 4gb sli ama referans tasarım o zotac.

Pm attığım 770 4gb zotac çift fanlı tasarımı al, pişman olmazsın. Sana ne sli nede cf aratır hemde ileri dönük bir kart, yeni nesil, daha güçlü 760 tan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ram felan kolay 8 veya 16 gb 2133 mhz alırım ekran kartı kafamı çok karıştırdı 1 2 haftadır araştırıyorum 1 kere alıcam birdaha uğraşmıcam 3 5 sene idare etsin öneri lazım ucuz ama performanslı sli ve cfx ?

1600 mhz yeter artar de sana intel islemciler standart 1600 amdler ise 1888 gibi bir degerle calısıyor 1600 mhz iki uc sene goturur.2333 le 1600 un hzını ayırt edemzsin bosuna masraf etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

ben evga gtx 760 4 gb satıyorum sıfır hemde 3 yıl garantili hemde reklama girmiş gibi oldu ama 900 lira kargoyu ben ödüyorum düşünürsen pm yolla

Sen ne kadar zekisin oyle ikinci el karti sifirindan pahaliya satiyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @GTXTITAN

Fiyatı aynı olan model dediğin ZOTAC' lar, gördüğüm kadarıyla referans tasarım.Bir kere onları en baştan ele.Zaten; tek kartta bile referans ile iş yürümezken, SLI' da hiç yürümez.Bundan dolayı ASUS HD 7950 CF yapabilirsin.

Ancak;

@SaLVaToRe dostumun önerdiği @lokooo arkadaşımızdan da GIGA WF 3x GTX 760' ları alabilirsin.Benimde şu an imzamda yazmakta olan GTX 760' ları, ondan aldım ve hayırlısıyla bu hafta geliyorlar.

Performans ve akıcılık dersen; tabiki GTX 760' lar daha iyi bir seçim olacaktır.Bende uzun zaman araştırmalarımdan sonra bu karara vardım.Zaten; AMD' de bilindiği üzere CF kurulumlarında akıcılıkta sıkıntı çıkıyor.En son çıkardığı sürücülerle biraz toparlayabildi ama yine NVIDIA' nın gerisinde.Yoksa; benimde en başta yapacağım olay HD 7950 CF' dı.Sonradan bu akıcılık durumları vs. buralara kadar geldim.Ve; AMD' nin yeni seriside çok yakın bir süreçte çıkacak, onların arifesinde HD 7950 almakta çok mantıklı durmuyor. Olmazsa, yeni seriden tek bir kartta alabilirsin.

Şu da var; GTX 760 SLI sadece o arkadaşımızın sattığı fiyattan alırsan mantıklı bir olay (720*2 = 1440 TL).Yoksa; piyasa fiyatları ile tabiki, HD 7950 CF daha mantıklı bir seçim olur.Ancak; tam yeni kart arifesinde böyle birşey yapma derim.Ya bir tane; GTX 770 4GB al ya da AMD' nin yeni serisinden bir kart al.

Kenarda saklı tuttuğum bir kaç incelemeyide buraya ekleyeyim.

GTX 760 SLI (Review (İnceleme)):

http://lanoc.org/review/video-cards/6602-gtx-760-sli-results

GTX 760 SLI (Review 2 (İnceleme 2)):

http://www.reviewstudio.net/390-nvidia-gtx-760-sli-vs-gtx-780-review-slick-performance-for-the-buck

GTX 760 - GTX 760 SLI - HD 7950 CF - HD 7870 CF (Frame (Akıcılık - Kare Atlama) ve FPS Testleri):

http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-GeForce-GTX-760-2GB-Review-GK104-250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 5 Ekim 2013; 17:01:39 >

• Kardeşlerim Yurd dışından hediye olarak maximum 800 tl gibi bir fiyatla ekran kartı getirteceğim o yüzden sli ve crossfire yaptırtmak istiyorum. bütçem burda 700 tl bir kart alıcam hediye olanıyla Crossfire veya Sli yaptırmayı düşüyorum.
    Bencede tek ekran kartı daha mantıklı 1000w power elektrik faturası cabası :D
    Bana öyle bir tavsiye verin ki hem ucuz olsun hemde Performans canavarı olsun.
    2.el kartlar olabilir.
  • GTXTITAN kullanıcısına yanıt
    Anladım.

Ben önerilerimi yaptım, benden bu kadar görüşürüz.
  • eyw kardeşim benm
  • quote:

Kardeşlerim Yurd dışından hediye olarak maximum 800 tl gibi bir fiyatla ekran kartı getirteceğim o yüzden sli ve crossfire yaptırtmak istiyorum. bütçem burda 700 tl bir kart alıcam hediye olanıyla Crossfire veya Sli yaptırmayı düşüyorum.
    Bencede tek ekran kartı daha mantıklı 1000w power elektrik faturası cabası :D
    Bana öyle bir tavsiye verin ki hem ucuz olsun hemde Performans canavarı olsun.
    2.el kartlar olabilir.

ülkemize yeni girecek amd kart serisinden su modelide düşünebilirsiniz.

R9 280

R9 280 - hd 7950 - gtx 670- gtx 760 karşılında bir karttır.
    fiyatları ne olur bilmiyorum. ama tahminim 800 tl filan olur indirim günlerinde.
    sonra aynısından yurt dışından bır tane daha getırtebılırsınız kendınıze hedıye olarak.

CrossfireX veya Sli çift kart önerileri !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 5 Ekim 2013; 17:33:57 >

• Yurd dışında R9 serisi piyasaya girmişmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psydia

quote:

Orijinalden alıntı: gokhangokhan33

ben evga gtx 760 4 gb satıyorum sıfır hemde 3 yıl garantili hemde reklama girmiş gibi oldu ama 900 lira kargoyu ben ödüyorum düşünürsen pm yolla

Sen ne kadar zekisin oyle ikinci el karti sifirindan pahaliya satiyorsun

ikinci elmi sıfır diyorum körmüsün arkadaşım tartışmamda bu kadarda kör olma lütfen sıfır geldi yurtdışından 3 yıl garantili
  • quote:

Yurd dışında R9 serisi piyasaya girmişmi ?

el, kulağındadır.
    yakında pıyasaya gırer yani turt dışında.
    hatta gelmiş bile
    http://forum.donanimhaber.com/m_81449432/mpage_17/tm.htm
    http://videocardz.com/46303/amd-radeon-r9-290x-final-specifications-bf4-bundle-available-preorder
    kronx kur karsılıgı TL 'sınla 2300 TL deniyor . R9 290 X için.

• 7990 crossfire

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • amdnin yeni serisi beklenmeli
  • quote:

Çift gpu işlemcili ekran kartları var 6870 x2 gibi bunu crossfire x yapmak mantıklımı elde ediceğimiz gpu sayısı 4 olur işime yararmı sizce ?

Elbet yarar. Performans bayağı artar. Ama 4 kat performans artışı bekleme sakın. Fakat çoklu GPU kullanımı microshuttering gibi bir sorunla karşılaşmaya neden oluyor. Bu olayın ne olduğunu ben de tam bilmiyorum ama bir sorun neticede.
  • quote:

Peki benim kendi kafamdan bulduğum CFX 2x (6870 2x) 4 gpu işlemcisi 4 gb ekran kartı 512 bit elde edicem yorumlarınızı bekliyorum !

Çoklu GPU kullanımında GPU'ların özellikleri birleşmez. Sadece performans artar. Bence 4 GPU alacağına R9 290X'in çıkmasını bekle. 1800TL civarı bir fiyata sahip olacak. Hem tek GPU hem de dünyanın en güçlü GPU'su konumunda şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elite `

quote:

1000 tl

Şuan güncel oyunları Full HD'de ultra oynayabilmen için 1000 x2 = 2000 TL bütçen olması lazım bu bir İkincisi 2000 TL'lik bir kart alsan bile oyunlar full hd ultra oynayabilirsin şuan tamam Ama özel ayarları katmıyorum Özel ayarları'da işin içine katarsak hani hem ultra hem de full özel ayar oynıycam dersen bazı oyunlar var kartların canını okur Öyle bir seviye'de oynamak için 2000 x2 = 4000 TL gibi bir bütçen olması lazım sırf ekran kartı için Bu ultra takıntısı hoş birşey değil Yani bütçene göre sistem dizersin Ultra'ya göre değil Para yoksa yaratamazsın parayı Ultra bir şekilde halledilebilir belki Ama sakın o özel ayar olayına girme Girmek istersen dediğim gibi en aşağı 4000 Daha bunun üzeri de var 6000'de olur öyle gider yani bu

Söz konusu 2000 TL olarak kast ettiğim kart Asus Gtx780 DCU II modeli şuan kart 1960 falan da ben düz 2000 diyorumhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx780-dc2oc-3gd5-gtx780-directcu-ii-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=68052

Özel ayarlardan kastın TressFX falan sanırım. Bence 4000 özel ayar için fazla uçuk olmuş. R9 290X alsa özel ayarlar + oyunu ultrada oynar. Tabii benim her zaman kullandığım 24x Edge Detect + Supersampling ayarını açarsa o kart bile bunu kaldırmayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelgangbanger

quote:

Orijinalden alıntı: Elite `

quote:

1000 tl

Şuan güncel oyunları Full HD'de ultra oynayabilmen için 1000 x2 = 2000 TL bütçen olması lazım bu bir İkincisi 2000 TL'lik bir kart alsan bile oyunlar full hd ultra oynayabilirsin şuan tamam Ama özel ayarları katmıyorum Özel ayarları'da işin içine katarsak hani hem ultra hem de full özel ayar oynıycam dersen bazı oyunlar var kartların canını okur Öyle bir seviye'de oynamak için 2000 x2 = 4000 TL gibi bir bütçen olması lazım sırf ekran kartı için Bu ultra takıntısı hoş birşey değil Yani bütçene göre sistem dizersin Ultra'ya göre değil Para yoksa yaratamazsın parayı Ultra bir şekilde halledilebilir belki Ama sakın o özel ayar olayına girme Girmek istersen dediğim gibi en aşağı 4000 Daha bunun üzeri de var 6000'de olur öyle gider yani bu

Söz konusu 2000 TL olarak kast ettiğim kart Asus Gtx780 DCU II modeli şuan kart 1960 falan da ben düz 2000 diyorumhttp://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-gtx780-dc2oc-3gd5-gtx780-directcu-ii-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=68052

Özel ayarlardan kastın TressFX falan sanırım. Bence 4000 özel ayar için fazla uçuk olmuş. R9 290X alsa özel ayarlar + oyunu ultrada oynar. Tabii benim her zaman kullandığım 24x Edge Detect + Supersampling ayarını açarsa o kart bile bunu kaldırmayabilir.

Evet buna benzer , Fxaa , txaa , physx , msaa buna benzer birkaç ayar daha Bazı oyunlarda bu ayarlar kartları çok zorlar R9 290x ile ilgili konusmak sence de çok erken değil mi kart bi gelsin görelim ondan sonra yorumumuzu yaparız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 6 Ekim 2013; 1:37:25 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.