Şimdi Ara

Crossfire yapmaya değer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 78501gb var. aynisinin 2gb modelinden alip cf yapmayi dusunuyorum. ancak islemcim fx 6100 4.5ghz belki ucu ucuna yeter yada darbogaz yapabilir azicik. anakartim sli\cf desteklemiyor zaten. bu yuzden fx 8350 yanina gd65alip 4.5ghz yapmayi dusunuyorum. ama 700tl ye yakin bir anakart+islemci masrafim olacak cf icinde 2.karta 370tl odeyecegim. fx 6100 ve m5a78l le yi eski kasama takip yanina da 7850im garantiden gelince 5450yi takicam. ama sizce cf icin bu kadar masraf değer mi? işlemci olarak 8350 seçtim 3570k ile aynılar neredeyse ki genellikle crysis3 bf3multi oynuyorum bu oyunlarda da 8350onde cekirdek sayisindan dolayi. birde psu VS 650 bu cf + 125tdp li cpu yu ucu ucuna idare eder gibime geliyor bu riske girmeye değer mi? fikirlerinizi esirgemeyin lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence degmez,ayrica Tdp guc tuketimi degildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Bence degmez,ayrica Tdp guc tuketimi degildir.

Bu tdp nin ne oldugunu bir turlu cozemedik :D benim bildigim islemcinin isil tasarim gucu yani isida kendi kendine olusmayacagi icin w olarak da degerlendiriliyor. 8xxx serisini beklemek daha mantikli olacak sanirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

Bu tdp nin ne oldugunu bir turlu cozemedik :D benim bildigim islemcinin isil tasarim gucu yani isida kendi kendine olusmayacagi icin w olarak da degerlendiriliyor. 8xxx serisini beklemek daha mantikli olacak sanirim.

Cf yapmaya gerek yok.

Tdp=Thermal Design Power
  • 7850 1gb ile 7850 2gb modelini cf yaparsaniz toplam bellegi 1 gb olarak alir. Bunun yerine hazir gtx 700 serisi cikmisken ucuzdan 2.el bir gtx 670 veya gtx 680 alabilirsiniz. Tek kart daha iyidir. Islemcinize de az biraz oc yaparsaniz darbogaz vb de olmaz gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

quote:

İşlemcilersen bi örnekleme,yüksüz durumda;AMD FX 8350 67 WATT, meşhur intellerimiz 44-45 watt çekiyor.

Full,full yük ,pik durumunda ise; 3770K 100 ,FX 8350 196 Watt vurabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 7 Haziran 2013; 10:08:34 >

• Kesinlikle değmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu fiyata bu ssd değer mi
    8 yıl önce açıldı
    BF3 Almaya değer mi ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.