Şimdi Ara

Crossfire Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben çok kötü bir hata yaptım sorum şu benim daha öncehttp://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=178 bu kartı almıştım. Bir senedir kullanıyordum. Bir türlü bu kartın benzerini bulamamıştım. Geçen gün inventusta buldum diye hemen aldım ama aldığım modelhttp://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=0001&pid=215 buymuş şimdi evde denemek istedim bu seferde anakartım problemli çıktı slı destekli anakartım crossifire yapamadım sorum şu bu iki ekran kartına crossifire yapabilirmiyim eğer yaparsa bir anakart alacağım eğer olmassa artık donanım işini bırakacağım. i. Üstatlar bir bakın bakalım bir cevap verin ona göre anakart alacağım.

Core i 7 3800 işlemci, 16 gb gskill 1866 mghz ram, 2* Sandisk 120GB Extreme II Raid 0 ,Powercolor Radeon R9 280X TurboDuo ekran kartı Cooler master Haff Kasa Hii Power 650 güç kaynağı. Logitech G500 mouse

• kartların farkı yok..yongaları aynı cf olur
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • İnşallah valla öyle olsa çok mutlu olacam
    Core i 7 3800 işlemci, 16 gb gskill 1866 mghz ram, 2* Sandisk 120GB Extreme II Raid 0 ,Powercolor Radeon R9 280X TurboDuo ekran kartı Cooler master Haff Kasa Hii Power 650 güç kaynağı. Logitech G500 mouse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RX 590 ısınma problemi
    6 yıl önce açıldı
    AMD Freesync problemi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.