Şimdi Ara

cross kullanlar baksin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Crosss century classic aldim nasil uc koyacagim beyler anlamadim

• hic zengin yok mu bu forumda
  • bende papermate schweiter vardı kalemin arkasını çevir iğne gibi bişe çıkarsa eğer ucundan tamamdır geri çevir ve iğneyi içeri al
    sonra ucu önden tak iğneyi it ve ucun iğneye saplanmasını sağla benimki böyle
  • Hocam arkayi cevirince igne falan cikmiyo
  • hocam hani kalemin arka bölgesi varya klipsin olduğu yer ora sağa veya sola dönüyomu sonuna kadar çevir iğne çıkmıyorsa yapabilceğim bişey yok
    olmadı klipsin olduğu yeri arkaya doğru çek temelli çıkması gerekiyodur belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akin_Tr -- 11 Kasım 2011; 17:48:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akin_Tr

hocam hani kalemin arka bölgesi varya klipsin olduğu yer ora sağa veya sola dönüyomu sonuna kadar çevir iğne çıkmıyorsa yapabilceğim bişey yok
    olmadı klipsin olduğu yeri arkaya doğru çek temelli çıkması gerekiyodur belki

hocam kalemin sırtını açıyorum arkasındaki tüp varya onun ucu kapalı, öndende girmiyor. Ömür boyu garantili en iyisi garantiye göndereyim
  • Bi dahada böyle pahalı kalemler almayın bence carandache frosty rotrıng rapıd neye yetmiyorda altın gümüş kaplamalı kalemler alıyosunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riders.AI kullanan var mı?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.