Şimdi Ara

Cromartie High School?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 bölüm indirdim. daha izleyemedim. güzelse söyleyin indireyim. hangi konuları işliyor? güzel mi? kalem yiyen bi çocuk falan var.

The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • Bu tip soruları için yeni konu açma anime cafeye gel orada sor daha hızlı cevap alırsın .

Moe Fan Club
  • Sanırım adına açılmış tek konu bu.O yüzden buraya yazıyorum

Bu anime Madoka ile birlikte Türkiyede ki en underrated animelerdendir.Net

Yeterince değer verilmediğini düşündüğüm kült animeler dahi sohbet edilip belli bir kitle bulabiliyorken kimsenin doğru dürüst adını andığını görmedim.Madoka,Moyashimon,Neon Genesis Evangelion gibi yapımlarda genel olarak kitlesel bir uyanış olsa da bu tarz serilerin yüzü hiç gülmeyecek sanırım

Ciddi komedinin en iyi örneklerinden olan eser kimilerine göre budala liselilerin ahmaklığından ibaret iken nazarımda durum pek de öyle değildir.Özellikle de son bölümlerde çıtayı yükseltmekle birlikte görebilen için çok güzel mesajlar barındırabilmektedir.Gorilin jakoben sushi ustasını inceliğiyle mat etmesi dibine kadar salak dediğimiz karakterlerin cuk diye bilgece laflar edebilmesi kendini cahil hissettirecek şekilde gönderme yapması gibi esanslar ayrı bir tat katmış

Karakterlerin saf mı yoksa dahi mi belli olup olmadığı animelere misal göstermek gerekirse Kaiji ve Shinryaku İka Musume derdim.Sanırım bana hitap eden konsept dolayısıyla beğenmeyenleriniz olacaktır saygı duyarım sonuçta herkese hitap edecek diye bir şey yok

Basit stereotipler ve yer yer tekrarlamalar kaliteli bir iş çıkarmaya engel değil.Basit dediğime bakmayın tsundere deredere moe himedere trap sürekli gülümseyen şovalye tiplemesi yavanlığına yer yok hatta bir bölümünde kadın versiyonlarıyla himederelere baya dalga geçmişliği vardır

Tüm karakterler erkek tsundere olamaz demeyin.Erkek tsundereler nadir de olsa görülmektedir

Yan roller çok deli.Marjinal her haltı bilirim havasında gezinen sert görünüşlü afro kafa mı dersin kabadayı imajının altında araba tutmasından muzdarip olup sürekli trip atan bancho mu dersin okula atla gelen mi dersin ne ararsan var

Bir seride ki her karakteri sevdirebilmesi başlı başlına iyi yapımlar arasına girmeye hak kazandığının delilidir bence.Zaten çok uzun yazılar ya çok mükemmel ya da berbat animeler arasından çıkar

Mechazawa kısmında yer yer sıkıldım itiraf edeyim robot geyiğinin güzel materyallerden olduğunu düşünsemde.Sanırım maço ve aforizmalara dayanan karakter yapısının rolü büyük

Pootan figürü ise imge ile realite arasında ne denli büyük bir uçurum olduğunun göstergesi.Ucundan da kapitalizm ve idollük eleştirisi yok değil

Opening ise animenin kendisi gibi deli ve ağızda güzel tat bırakıyor

Kısacası garip ve komedi seviyorsanız izleyin.Size hitap etmese dahi neleri sevmediğiniz hakkında size fikir verir

Ama uyarayım slapstick ve yanlış anlaşılma temalı komedi anlayışını sevmeyenler izlerken zorlanabilir

Not:Hepimizin içinde bir maeda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 29 Eylül 2016; 2:45:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben izledim beğendim güzeldi tavsiye ederim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.