Şimdi Ara

CRİSTİANO RONALDO ve 2011 Ballon Dor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • SOL KISIM MESSI, SAĞ KISIM RONALDO'NUN İSTATİSTİKLERİ

CRİSTİANO RONALDO ve 2011 Ballon Dor

• quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

Ronaldo ne kadar da haketse sevilmeyen birisi Messi daha mütevazi olduğu için çoğu kişi onu tutuyor ondan Messi alır yine

Ben de buna hastayım, Ronaldo niye sevilmiyor anlamadım ki? Şunu şunu yaptı diyin bilelim? Tribündeki kadına şut mu çekti nedir yani?

Ben de niye seviyorsunuz onu anlamadim.kasli oldugu icinse ters dusunecem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

quote:

quote:

Ronaldo ne kadar da haketse sevilmeyen birisi Messi daha mütevazi olduğu için çoğu kişi onu tutuyor ondan Messi alır yine

Ben de buna hastayım, Ronaldo niye sevilmiyor anlamadım ki? Şunu şunu yaptı diyin bilelim? Tribündeki kadına şut mu çekti nedir yani?

Futbolcu bir adamı neden sevebiliriz bir düşün bakalım Futbol tarzı mesala olabilir mi?

Bu arada hatırlıyorum mesala 2008 yılında Ronaldo 42 gol attı, Altın Top'u falan aldı dediğimizde, Messi fanları herşey istatistik değil, herşey gol değil diyolardı sürekli.. Ama şimdi İstatistikten başka bir şey konuşmaz olmuşlar..

Messi 73 gol attı ödülü hakediyor diyorsunuz da sanki Ronaldo hiç gol atmadı.. Yada arada 30 gollük bir fark var? Messi 5 maç daha fazla oynamış 13 gol daha fazla atmış. Bu mu ödülü almasını gerektiren şey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 8 Aralık 2012; 2:17:21 >

• Asil Katalan Kanı güzel uslubuyla geri döndü işte Şu adamın trollük yapmadığı bir gün görebilecekmiyiz acaba? Bizim gönül bağımızı bilemem ama sendeki Katolonya aşkını ben hiç bir yerde görmedim..

Sorun 2011 değil zaten küçüğüm 2010.. Bütün konu boyunca 2010 tartışıldı zaten hiç mi okumuyorsun.. 2010 da Sneijder, Xavi, İniesta yerine Messi hakediyor diyebilen birisi çok ağır Messi sempatizanıdır.. Hatta Messi den başka birşey izlemiyor olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 8 Aralık 2012; 3:52:45 >
  • Ronaldo'yu sevenlere kaslarına hayran, kırık, gay damgası basıyorsanız bizde Messi severlere Aşağılık kompleksli, Ezik ve Ronaldo'dan nefret ettikleri içinde homofobik diyelim o zaman.

Özellikle LeonRe4 bütün mesajlarına dikkat ederseniz zaten tam bir homofobik'dir kendisi, Ronaldo tecavüz etse bu kadar saldırgan olamaz piskolojik yardım alması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

Asil Katalan Kanı güzel uslubuyla geri döndü işte Şu adamın trollük yapmadığı bir gün görebilecekmiyiz acaba? Bizim gönül bağımızı bilemem ama sendeki Katolonya aşkını ben hiç bir yerde görmedim..

Sorun 2011 değil zaten küçüğüm 2010.. Bütün konu boyunca 2010 tartışıldı zaten hiç mi okumuyorsun.. 2010 da Sneijder, Xavi, İniesta yerine Messi hakediyor diyebilen birisi çok ağır Messi sempatizanıdır.. Hatta Messi den başka birşey izlemiyor olabilir..

2010'da ödülü Messi haketti son 3 yılda olduğu gibi.Ödül haketmeyi neye bağlıyorsunuz bilmiyorum ama 2010 senesinde Messi yine aynı futbolunu oynadı.Problem nerede ?Messi'nin dünya kupası kaldıramamasından mı ?Messi'nin şampiyonlar ligini kupasını götürememesinden mi ?Messi yine rakip oyuncuları dağıttı ve futbolunu oynadı.Sorun nedir anlamadım ?Troll diyor lan bana bi de.Adamı FİFA seçiyor ben de bunu destekliyorum sona troll oluyorum.Yat uyu la sen.Son 30 yılda Maradona'vari bir futbol oynayan futbolcu yok.Maradona'nın gölgesi olan başka bir futbolcu da yok Messi'den başka.Eee ne bekliyorsunuz ödül sadece golcü olan Ronaldo'ya mı gidecekti ?Harbi diyorum Ronaldo'ya zarar veriyorsunuz

Küçüğüm mü ? Seni futbol konusunda yerim ben.5 senedir bu bölümde yorumlarımı yaparım ve banlanmışlığım yoktur bu bölümden dolayı.7-8 sene profesyonel futbol oynadım çocuk olarak mı görüyorsun beni ?Bilader bi git Allah'ın aşkına saçma sapan yorumlarla provake etme milleti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 8 Aralık 2012; 7:05:07 >

• quote:

quote:

yakışıklı lüks yaşıyor çok popüler medyanın önünde hep ondan olabilir
  • quote:

quote:

Adam haklı. Sebebini bilmiyorum ama Ronaldo'ya karşı ciddi bir antipati var.
  • quote:

quote:

quote:

Fakirsiniz diye adama niye takıyosunuz anlamadım ki

@Asil Türk Kanı
    Aynen hacı biz onun kaslarını seviyoruz. Bir düşünsene, Ronaldo formayı çıkarmış, böyle kaslarının üzerinden boncuk boncuk, damla damla terler akıyor. Oyhhhhhşşşş içim bir fena oldu.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fakirsiniz diye adama niye takıyosunuz anlamadım ki

@Asil Türk Kanı
    Aynen hacı biz onun kaslarını seviyoruz. Bir düşünsene, Ronaldo formayı çıkarmış, böyle kaslarının üzerinden boncuk boncuk, damla damla terler akıyor. Oyhhhhhşşşş içim bir fena oldu.

ay hoşt ulan

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo12

quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

quote:

quote:

Futbolcu bir adamı neden sevebiliriz bir düşün bakalım Futbol tarzı mesala olabilir mi?

Bu arada hatırlıyorum mesala 2008 yılında Ronaldo 42 gol attı, Altın Top'u falan aldı dediğimizde, Messi fanları herşey istatistik değil, herşey gol değil diyolardı sürekli.. Ama şimdi İstatistikten başka bir şey konuşmaz olmuşlar..

Messi 73 gol attı ödülü hakediyor diyorsunuz da sanki Ronaldo hiç gol atmadı.. Yada arada 30 gollük bir fark var? Messi 5 maç daha fazla oynamış 13 gol daha fazla atmış. Bu mu ödülü almasını gerektiren şey?

messi'nin bu yıl içersinde ne kadar çok rekor kırdığının farkında mısın peki? 2012 yılı spor sitelerinde messi ve rekor kelimeleri kaç kere kullanıldı hiç dikkatini çekmedi mi?

Geçtiğimiz sene xavi, iniesta, dani alves vs.. ne yaptı? hiçbirşey barcelona'da tek oynayan adam messiydi, asist ve gol sayılarından belli olmuyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Mario Gomez,

Lig gol krallığında 2. ; Şampiyonlar ligi gol krallığında 2. ; Bayern Münih Ligte ikinci ; Şampiyonlar liginde final oynadı.

Cristiano Ronaldo,

Lig gol krallığında 2. ; Şampiyonlar ligi gol krallığında 3. ; Real Madrid Şampiyon oldu ; Şampiyonlar liginde yarıfinal oynadı.

Yukarıdaki örneğe bakarsak ödülü Ronaldo kadar Mario Gomez'de hak ediyor. Hatta uluslararasında daha iyi iş çıkardı takımı. Sadece Real Madrid şampiyon oldu diye ödülün Ronaldo'ya gitmesi gerektiğini savunan zihniyetin Dünya'da 209 lig ve bu liglerde 209 adet Şampiyon takım bulunduğunu ve hepsinin de forveti olduğunu hatırlaması gerekir. Messi geçen sene 73 gol ve 30 asist yaparak takımı için elinden gelen herşeyi fazlası ile yaptı, Yarıfinal'de penaltı kaçırdı diyeceksiniz. Ronaldo kaçırmadı mı ? Belki Messi'nin bireysel performansı olmasa Barcelona yarıfinal bile görmeyecekti. Barcelona şampiyon olamadı çünkü karşısında çok iyi bir Real Madrid vardı savunmasıyla, ortasahasıyla,forvetleriyle ama Real Madrid'i sırtlayan kişi sadece Ronaldo değildi. Geçen sene La Liga'da Ronaldo ve Messi'nin gol ve asistlerini çıkarıp bir puan tablosu hazırlandığında Real Madrid'in yine şampiyon, Barcelona'nın ise ligi 6. sırada bitirdiğini göreceksiniz. Kimse canını dişine takan bireysel olarak geçen sene 30 küsür rekor kıran futbolcuyu göz ardı edemez. Şu an yeryüzünde Messi kadar futbol endustrisini domine eden bir futbolcu daha var mı ?

ben anlatamıyorum herhalde olayı. ben xavi, iniesta, sneijder bu ödülü neden alamadı diyorum konuyu açan şahıs konuyu başka yerlere çekiyor. eğer mesele rekorsa ronaldo da kırdı diyorum. eğer mesele takım başarısıysa messi ve ronaldo lig olarak herşey olarak aynı durumda 2si nin de milli takımları takım olarak berbat durumda. messi bireysel olarak da alabiliyor takım olarak da alabiliyor ronaldo neden alamıyor diyorum. ve de ben hiçbir zaman madrid ligi aldı ronaldo da ödülü alsın diye birşey savunmuyorum. ben messi ödülü aldığı zamanlarda takım başarısını örnek gösterenlere cevap niteliğinde, madrid ligi aldı ronaldo da ödülü alsın diyorum. 2 saattir gereksiz gereksiz cevaplar vermek zorunda kalıyorum. zahmet olmazsa eğer 2010 konusunda düzgün bir cevabınız varsa yazın. yoksa zaten konuşacak herhangi bir konumuz yok. konuyu açan istatistik diye tutturuyor ödülü cannavaro nasıl alıyor o zaman mesele gol atmaksa, istatistikse. sonra da tezlerini çürüttüm diyor. attığı bilmem kaçıncı yorum mantıklı tek cümle yok içerisinde ama nasıl oluyorsa herşeyi çürütmüş oluyor. barcelona nın 6. bitirmesi olayında ciddi olmadığınızı düşünüyorum. zira siz de mantıklı düşününce böyle bir örneğin yersizliğini anlayacaksınızdır. ve de mesajlarımı tekrar okudum bu sene kesinlikle ronaldo almalı diye herhangi birşey yazdığımı göremedim. konuyu açan şahsın kriterlerine göre bu sene ödülü ronaldo almalı diyorum. zahmet olmazsa biraz daha dikkatli okuyun. ben bu seneki ödül hakkında herhangi net kendi görüşümü içeren herhangi bir yorumda bulunmadım. ben bu ödülün önceki yıllar baz alınarak(özellikle 2010) tarafsızlığını kaybettiğini söylüyorum. beynini kullanmakta zorlanan arkadaş konuyu başka yerlere çekince haliyle ister istemez bu seneki ödül hakkında örneklendirme yapmak zorunda oluyorum.

Tekrar söylüyorum özet olarak. çünkü her seferinde gereksiz cevaplar alıyorum. ben diyorum ki 2010 da bu ödülü neden sneijder, xavi, iniesta almadı? kimse istatistik falan demesin. defans oyuncusu olarak cannavaro aldı bu ödülü. gol kralı veya asist kralı olarak almadı. takıma yaptığı katkıyla aldı.

Ben ne anlatmaya çalışıyorum sen ne cevap veriyorsun arkadaşım. Yukarıdaki paragrafının tamamı beni ilgilendirmeyen ve aynı şeyleri sürekli tekrar eden cümlelerle dolu. 2010,2010,2010,2010... Ronaldo'yu destekleyen her insan dönüp dolaşıp aynı yere geliyor elde avuçta kayda değer veri olmayınca topu hemen 2010'a atalım Xavi,Sneider neden alamadı gibi garip sorular. Ben 2010 yılında Xavi'nin ödülü almasını isterdim, Messi milli takımda birşey yapamamış da olsa Kulubunde 47 gol atmış, Altın ayakkabıyı almış üstüne Barcelona Ligte şampiyon olmuş. Bunun üstüne sürekli 2010,2010,2010,2010.. diye üstelemek neden.

quote:

eğer mesele rekorsa ronaldo da kırdı diyorum. eğer mesele takım başarısıysa messi ve ronaldo lig olarak herşey olarak aynı durumda 2si nin de milli takımları takım olarak berbat durumda. messi bireysel olarak da alabiliyor takım olarak da alabiliyor ronaldo neden alamıyor diyorum.

Çünkü takım başarısından kasıt sadece lig şampiyonluğu değil, rekordan kasıt sadece ligte gol kralı olmak değil. Messi ödülü 3 kez aldı ve bunların ikisinde ŞL'yi kaldırdı. Diğerini ise yukarıda tartıştık. Ronaldo önce Şampiyonlar Ligi'ni kaldırsın yada Gerd Müller,Pele rekorlarını kırsın, ŞL tarihinde en çok gol atanlar listesine girsin sonra eyvallah. Kimse La Liga'da 40 gol rekorunu bir tarafına takmaz, Messi 50 golle kırdı rekoru ama kimsenin umrunda değildi bütün Dünya Müller'in rekorunu kırmasını bekledi.

• quote:

bıktım artık bu gereksiz tartışmadan. dikkatli okursan yazdıklarımı ben ronaldo rekor kırdı ödülü alsın demiyorum. yukardaki adamın rekor rekor diye tutturmasına karşılık onu yazdım. bunu anlamak çok mu zor. takarsın takmazsın kırdığı rekoru beni ilgilendirmez. o sezon ronaldo rekor kırdı mı? kırdı. neyin tartışmasını yapıyoruz o zaman. messi de geçen sene kırdı versinler ona ödülü benim itirazım yok ki. benim bu konu içerisinde tartıştığım tek şey 2010 da ödülü messi nin nasıl aldığıdır. onun dışında yazdığım hiçbirşeyde zaten direk ödülü ronaldo almalı diye yazmadım. eğer messi sadece lig şampiyonluğuyla ödül alabiliyorsa, ronaldo da alabilmeli diyorum. senle zaten aynı tartışmaya önceden de girmiştik. sen yine ısrarla sözlerimi çarpıtıp anlamamaya çalışmıştın. tekrar söylüyorum ben bu sene ödülü ronaldo alsın veya önceki seneler alsın demiyorum. kendi görüşüm olarak konu boyunca 2010 dışında herhangi birşey belirtmedim. sadece verilen cevaplara karşılık olarak eğer böyle düşünüyorsan, böyle de olmalı dedim, yukardaki şahsa. benim konu boyunca kendi düşüncemi belirttiğim tek şey 2010 yılıdır ve ödülü kesinlikle messi nin haketmediğidir. tartışacak adam mı arıyorsun bilmiyorum ki. zaten paragrafta seni ilgilendirmeye konulara karıştığın için seni ilgilendirmeyen cevaplar var. nerdeyse her mesajımda ısrarla gelip 2010 da sneijder, xavi, iniesta nın ödülü niye alamadığını sormuşum. benim asıl konum zaten bu.

BAK TEKRAR BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM BELKİ DAHA İYİ ANLARSIN. BEN EN BAŞINDAN BERİ MESSİ NİN 2010 DA ÖDÜLÜ NİYE ALDIĞINI SORUYORUM. BUNA KARŞILIK KONUYU AÇAN KİŞİNİN VERDİĞİ CEVAPLAR YÜZÜNDEN KONU BAŞKA YERLERE GİTTİ. 2010 DIŞINDA BİR TEK DİREK KENDİ GÖRÜŞÜM YOKTUR KONUDA NİYE TARTIŞMA ARIYORSUN? EĞER 4 YIL ÖNCE BANA, BU YILI GÖSTERİP BANA ÖDÜLÜ KİM ALMALI DESELER MESSİ DERDİM DİYORUM. AMA 2010 DAN SONRA BU ÖDÜLÜ BU YIL RONALDO YA VERSELER KİMSE AĞZINI AÇAMAZ DİYORUM. ZATEN HERŞEYİN ANA NOKTASI BENİM GÖZÜMDE 2010. NASIL İÇİNDE 2010 OLMAYAN BİR CEVAP VERMEMİ BEKLİYORSUN? BUNU ANLAMAK NEDEN BU KADAR ZOR GELİYOR? ZAHMET OLMAZSA SEN VE SENİN GİBİ FANATİZME KAPILMIŞ KİŞİLER MESAJLARIMI ALINTILAMAZSA MEMNUN OLURUM. ZİRA HER SEFERİNDE SONU GELMEYEN BU TARTIŞMA UZAYIP GİDİYOR. EN BAŞTA ÇOK BASİT BİR SORU SORDUM. 3 GÜNDÜR GEREKSİZ GEREKSİZ YERLERE ÇEKİLİYOR KONU. MECBUR BEN DE CEVAP VERMEK ZORUNDA KALIYORUM.

"Messi milli takımda birşey yapamamış da olsa Kulubunde 47 gol atmış, Altın ayakkabıyı almış üstüne Barcelona Ligte şampiyon olmuş." ve de şu kısmı senin aklın alıyor mu? sadece gole göre mi ödül verilmeli? o zaman diğer mevkilerdeki oyuncular futbol oynamayı bıraksınlar. daha önce hiç kimse almadı mı bu ödülü golcüler dışında? aldı. o zaman ödülü yine hakedene vereceksin. yok dünya futbolunu domine etmişmiş. bana ne? adam gidiyor takıma deli gibi katkı yapıyor. italyadaki kupaları topluyor. şampiyonlar ligini alıyor. kıtalar arası kupayı alıyor, dünya kupasında final oynuyor. diğer ikisi takım olarak messiyle aynı başarıları elde ediyor, bu sırada messiyi besliyor, üstüne gidip ispanyaya tarihinde ilk dünya kupasını getirtiyor. neymiş efendim messi 47 gol atmış :) insanların emeği bu kadar çabuk harcanmamalı. eğer ben bir real madridli olarak 2 tane barcelonalının hakkının yendiğini düşünüyor, ortada barcelonalıyım diye gezenler bu adamların hakkınının yenmediğini düşünüyorsa dönüp de biraz kendilerine bakmalı. son olarak da mesajının son kısmındaki rekor konusunu sen bence tekrar oku. diyelim ki bu yıl en fazla gol atan futbolcu dünya çapında 10 gol attı. bir futbolcu da 39 gol attı ama hiçbir rekor kıramadı. sen bu 39 luk adama rekor kıramadı diye ödül vermemezlik yapabilir misin? neymiş müller in rekorunu kıramamış :D bu arada ronaldo zaten şampiyonlar ligini aldı.

• ronaldo o kadar iyiyse neden madride şampiyonlar ligi kazandıramadı.bana bunun cevabını verin bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

bıktım artık bu gereksiz tartışmadan. dikkatli okursan yazdıklarımı ben ronaldo rekor kırdı ödülü alsın demiyorum. yukardaki adamın rekor rekor diye tutturmasına karşılık onu yazdım. bunu anlamak çok mu zor. takarsın takmazsın kırdığı rekoru beni ilgilendirmez. o sezon ronaldo rekor kırdı mı? kırdı. neyin tartışmasını yapıyoruz o zaman. messi de geçen sene kırdı versinler ona ödülü benim itirazım yok ki. benim bu konu içerisinde tartıştığım tek şey 2010 da ödülü messi nin nasıl aldığıdır. onun dışında yazdığım hiçbirşeyde zaten direk ödülü ronaldo almalı diye yazmadım. eğer messi sadece lig şampiyonluğuyla ödül alabiliyorsa, ronaldo da alabilmeli diyorum. senle zaten aynı tartışmaya önceden de girmiştik. sen yine ısrarla sözlerimi çarpıtıp anlamamaya çalışmıştın. tekrar söylüyorum ben bu sene ödülü ronaldo alsın veya önceki seneler alsın demiyorum. kendi görüşüm olarak konu boyunca 2010 dışında herhangi birşey belirtmedim. sadece verilen cevaplara karşılık olarak eğer böyle düşünüyorsan, böyle de olmalı dedim, yukardaki şahsa. benim konu boyunca kendi düşüncemi belirttiğim tek şey 2010 yılıdır ve ödülü kesinlikle messi nin haketmediğidir. tartışacak adam mı arıyorsun bilmiyorum ki. zaten paragrafta seni ilgilendirmeye konulara karıştığın için seni ilgilendirmeyen cevaplar var. nerdeyse her mesajımda ısrarla gelip 2010 da sneijder, xavi, iniesta nın ödülü niye alamadığını sormuşum. benim asıl konum zaten bu.

BAK TEKRAR BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM BELKİ DAHA İYİ ANLARSIN. BEN EN BAŞINDAN BERİ MESSİ NİN 2010 DA ÖDÜLÜ NİYE ALDIĞINI SORUYORUM. BUNA KARŞILIK KONUYU AÇAN KİŞİNİN VERDİĞİ CEVAPLAR YÜZÜNDEN KONU BAŞKA YERLERE GİTTİ. 2010 DIŞINDA BİR TEK DİREK KENDİ GÖRÜŞÜM YOKTUR KONUDA NİYE TARTIŞMA ARIYORSUN? EĞER 4 YIL ÖNCE BANA, BU YILI GÖSTERİP BANA ÖDÜLÜ KİM ALMALI DESELER MESSİ DERDİM DİYORUM. AMA 2010 DAN SONRA BU ÖDÜLÜ BU YIL RONALDO YA VERSELER KİMSE AĞZINI AÇAMAZ DİYORUM. ZATEN HERŞEYİN ANA NOKTASI BENİM GÖZÜMDE 2010. NASIL İÇİNDE 2010 OLMAYAN BİR CEVAP VERMEMİ BEKLİYORSUN? BUNU ANLAMAK NEDEN BU KADAR ZOR GELİYOR? ZAHMET OLMAZSA SEN VE SENİN GİBİ FANATİZME KAPILMIŞ KİŞİLER MESAJLARIMI ALINTILAMAZSA MEMNUN OLURUM. ZİRA HER SEFERİNDE SONU GELMEYEN BU TARTIŞMA UZAYIP GİDİYOR. EN BAŞTA ÇOK BASİT BİR SORU SORDUM. 3 GÜNDÜR GEREKSİZ GEREKSİZ YERLERE ÇEKİLİYOR KONU. MECBUR BEN DE CEVAP VERMEK ZORUNDA KALIYORUM.

"Messi milli takımda birşey yapamamış da olsa Kulubunde 47 gol atmış, Altın ayakkabıyı almış üstüne Barcelona Ligte şampiyon olmuş." ve de şu kısmı senin aklın alıyor mu? sadece gole göre mi ödül verilmeli? o zaman diğer mevkilerdeki oyuncular futbol oynamayı bıraksınlar. daha önce hiç kimse almadı mı bu ödülü golcüler dışında? aldı. o zaman ödülü yine hakedene vereceksin. yok dünya futbolunu domine etmişmiş. bana ne? adam gidiyor takıma deli gibi katkı yapıyor. italyadaki kupaları topluyor. şampiyonlar ligini alıyor. kıtalar arası kupayı alıyor, dünya kupasında final oynuyor. diğer ikisi takım olarak messiyle aynı başarıları elde ediyor, bu sırada messiyi besliyor, üstüne gidip ispanyaya tarihinde ilk dünya kupasını getirtiyor. neymiş efendim messi 47 gol atmış :) insanların emeği bu kadar çabuk harcanmamalı. eğer ben bir real madridli olarak 2 tane barcelonalının hakkının yendiğini düşünüyor, ortada barcelonalıyım diye gezenler bu adamların hakkınının yenmediğini düşünüyorsa dönüp de biraz kendilerine bakmalı. son olarak da mesajının son kısmındaki rekor konusunu sen bence tekrar oku. diyelim ki bu yıl en fazla gol atan futbolcu dünya çapında 10 gol attı. bir futbolcu da 39 gol attı ama hiçbir rekor kıramadı. sen bu 39 luk adama rekor kıramadı diye ödül vermemezlik yapabilir misin? neymiş müller in rekorunu kıramamış :D bu arada ronaldo zaten şampiyonlar ligini aldı.

Sen bağıradur arkadaş Ronaldo diye.Ödül yine hakkettiği yeri bulacaktır rahat ol sen.Hiiiç kendini yorma

• quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

Sen bağıradur arkadaş Ronaldo diye.Ödül yine hakkettiği yeri bulacaktır rahat ol sen.Hiiiç kendini yorma

bu nasıl bir trollüktür anlamıyorum ki. konunun en başından beri ısrarla burda ronaldoyu savunmadığımı tek sorduğum şeyin 2010 olduğunu belirtiyorum. normal şartlarda zaten bu yıl ödülü messi almalı diyorum. millet ronaldoyla ilgili cevap veriyor haliyle ben de ronaldoyla ilgili cevap veriyorum. o kadar yazıdan hangi kafa haliyle benim ısrarla ronaldoyu savunduğumu çıkarabildin? bu kadar mı zor yazılanları okuyup size verilen beyinli düşünmek? en başından beri 2010 diyorum adam gelip bana 2010 deme diyor. sonra diğeri geliyor ronaldo deme diyor. niye ısrarla tartışma çıkarmaya uğraşıyorsunuz anlamıyorum. neyse bu mesaj cidden konuya son mesajımdır. ne derseniz deyin bundan sonra kimse benden cevap beklemesin. yazılanları anlamak için dahi olmaya gerek yok. hali gelip fanatizm in etkisiyle cevap veriyorsunuz. ve de artık şunu anlayın ödülü almalarının veya almamalarının bize herhangi bir yararı zararı yok. ben bunu yıllar önce zaten anladım o yüzden artık kafam rahat. aynısını size tavsiye ederim. ben en başından beri sadece 2010 daki ödülün haksız bir şekilde messiye gittiğini belirttim. onun dışında verilen cevaplar doğrultusunda dünya üzerinde messi-ronaldo karşılaştırılması yapıldığı için, ve bana verilen cevaplarda ronaldo olduğu için haliyle ben de ronaldoyla örneklendirdim. en başından beri 2010 diyorum hala gelip bu yıl diyorsunuz ronaldo diyorsunuz. neyse iyi günler size. gün gelir beyninizi kullanırsanız düzgün bir şekilde görüşlerimizi birbirimizle paylaşabiliriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı

bu nasıl bir trollüktür anlamıyorum ki. konunun en başından beri ısrarla burda ronaldoyu savunmadığımı tek sorduğum şeyin 2010 olduğunu belirtiyorum. normal şartlarda zaten bu yıl ödülü messi almalı diyorum. millet ronaldoyla ilgili cevap veriyor haliyle ben de ronaldoyla ilgili cevap veriyorum. o kadar yazıdan hangi kafa haliyle benim ısrarla ronaldoyu savunduğumu çıkarabildin? bu kadar mı zor yazılanları okuyup size verilen beyinli düşünmek? en başından beri 2010 diyorum adam gelip bana 2010 deme diyor. sonra diğeri geliyor ronaldo deme diyor. niye ısrarla tartışma çıkarmaya uğraşıyorsunuz anlamıyorum. neyse bu mesaj cidden konuya son mesajımdır. ne derseniz deyin bundan sonra kimse benden cevap beklemesin. yazılanları anlamak için dahi olmaya gerek yok. hali gelip fanatizm in etkisiyle cevap veriyorsunuz. ve de artık şunu anlayın ödülü almalarının veya almamalarının bize herhangi bir yararı zararı yok. ben bunu yıllar önce zaten anladım o yüzden artık kafam rahat. aynısını size tavsiye ederim. ben en başından beri sadece 2010 daki ödülün haksız bir şekilde messiye gittiğini belirttim. onun dışında verilen cevaplar doğrultusunda dünya üzerinde messi-ronaldo karşılaştırılması yapıldığı için, ve bana verilen cevaplarda ronaldo olduğu için haliyle ben de ronaldoyla örneklendirdim. en başından beri 2010 diyorum hala gelip bu yıl diyorsunuz ronaldo diyorsunuz. neyse iyi günler size. gün gelir beyninizi kullanırsanız düzgün bir şekilde görüşlerimizi birbirimizle paylaşabiliriz.

Hocam sen takma kafana fazla seni anlayan zatn anladı o kapasitede olmayanlarda zaten ne yaparsan yap ne yazarsan yaz anlamazlar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.