Şimdi Ara

CRİSTİANO RONALDO ve 2011 Ballon Dor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

He yani Ronaldonun koskoca 40 gollü ve bir ton rekoru daha önemli değil messinin sadece cl deki rekoru önemli öylemi ? yahu sana kelimeler kifayetsiz kalıyor.troll desem cahil desemde az kalıyor artık. sen başka bi türsün.

Şu bir ton rekoru merak ettim. Banın açıldığında ilk iş Ronaldo'nun "bir ton" rekorlarını paylaş bizimle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

Mario Gomez,

Lig gol krallığında 2. ; Şampiyonlar ligi gol krallığında 2. ; Bayern Münih Ligte ikinci ; Şampiyonlar liginde final oynadı.

Cristiano Ronaldo,

Lig gol krallığında 2. ; Şampiyonlar ligi gol krallığında 3. ; Real Madrid Şampiyon oldu ; Şampiyonlar liginde yarıfinal oynadı.

Yukarıdaki örneğe bakarsak ödülü Ronaldo kadar Mario Gomez'de hak ediyor. Hatta uluslararasında daha iyi iş çıkardı takımı. Sadece Real Madrid şampiyon oldu diye ödülün Ronaldo'ya gitmesi gerektiğini savunan zihniyetin Dünya'da 209 lig ve bu liglerde 209 adet Şampiyon takım bulunduğunu ve hepsinin de forveti olduğunu hatırlaması gerekir. Messi geçen sene 73 gol ve 30 asist yaparak takımı için elinden gelen herşeyi fazlası ile yaptı, Yarıfinal'de penaltı kaçırdı diyeceksiniz. Ronaldo kaçırmadı mı ? Belki Messi'nin bireysel performansı olmasa Barcelona yarıfinal bile görmeyecekti. Barcelona şampiyon olamadı çünkü karşısında çok iyi bir Real Madrid vardı savunmasıyla, ortasahasıyla,forvetleriyle ama Real Madrid'i sırtlayan kişi sadece Ronaldo değildi. Geçen sene La Liga'da Ronaldo ve Messi'nin gol ve asistlerini çıkarıp bir puan tablosu hazırlandığında Real Madrid'in yine şampiyon, Barcelona'nın ise ligi 6. sırada bitirdiğini göreceksiniz. Kimse canını dişine takan bireysel olarak geçen sene 30 küsür rekor kıran futbolcuyu göz ardı edemez. Şu an yeryüzünde Messi kadar futbol endustrisini domine eden bir futbolcu daha var mı ?

ben anlatamıyorum herhalde olayı. ben xavi, iniesta, sneijder bu ödülü neden alamadı diyorum konuyu açan şahıs konuyu başka yerlere çekiyor. eğer mesele rekorsa ronaldo da kırdı diyorum. eğer mesele takım başarısıysa messi ve ronaldo lig olarak herşey olarak aynı durumda 2si nin de milli takımları takım olarak berbat durumda. messi bireysel olarak da alabiliyor takım olarak da alabiliyor ronaldo neden alamıyor diyorum. ve de ben hiçbir zaman madrid ligi aldı ronaldo da ödülü alsın diye birşey savunmuyorum. ben messi ödülü aldığı zamanlarda takım başarısını örnek gösterenlere cevap niteliğinde, madrid ligi aldı ronaldo da ödülü alsın diyorum. 2 saattir gereksiz gereksiz cevaplar vermek zorunda kalıyorum. zahmet olmazsa eğer 2010 konusunda düzgün bir cevabınız varsa yazın. yoksa zaten konuşacak herhangi bir konumuz yok. konuyu açan istatistik diye tutturuyor ödülü cannavaro nasıl alıyor o zaman mesele gol atmaksa, istatistikse. sonra da tezlerini çürüttüm diyor. attığı bilmem kaçıncı yorum mantıklı tek cümle yok içerisinde ama nasıl oluyorsa herşeyi çürütmüş oluyor. barcelona nın 6. bitirmesi olayında ciddi olmadığınızı düşünüyorum. zira siz de mantıklı düşününce böyle bir örneğin yersizliğini anlayacaksınızdır. ve de mesajlarımı tekrar okudum bu sene kesinlikle ronaldo almalı diye herhangi birşey yazdığımı göremedim. konuyu açan şahsın kriterlerine göre bu sene ödülü ronaldo almalı diyorum. zahmet olmazsa biraz daha dikkatli okuyun. ben bu seneki ödül hakkında herhangi net kendi görüşümü içeren herhangi bir yorumda bulunmadım. ben bu ödülün önceki yıllar baz alınarak(özellikle 2010) tarafsızlığını kaybettiğini söylüyorum. beynini kullanmakta zorlanan arkadaş konuyu başka yerlere çekince haliyle ister istemez bu seneki ödül hakkında örneklendirme yapmak zorunda oluyorum.

Tekrar söylüyorum özet olarak. çünkü her seferinde gereksiz cevaplar alıyorum. ben diyorum ki 2010 da bu ödülü neden sneijder, xavi, iniesta almadı? kimse istatistik falan demesin. defans oyuncusu olarak cannavaro aldı bu ödülü. gol kralı veya asist kralı olarak almadı. takıma yaptığı katkıyla aldı.

• Cannavaronun ödülü alması zaten sacmalikti.dünyanin en iyi oyuncusu defans olamaz.xavi iniesta alamadi cunku karşilarinda futbolun tanrisi messi var.al sana cevap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeonRe4

Cannavaronun ödülü alması zaten sacmalikti.dünyanin en iyi oyuncusu defans olamaz.xavi iniesta alamadi cunku karşilarinda futbolun tanrisi messi var.al sana cevap

bu mu senin mantıklı cevabın yani? adam oynadı aldı neresi defans oyuncusunun alamaz. ayrıca ödülü adamlar messiye veriyor diyorsun ki senin lafın önemli değil oy verenlerin önemli, yine aynı adamlar cannavaro yu seçince bu sefer saçmalık diyorsun. hem adamlar doğru bilir diyorsun, hem de aldıkları karar yanlış diyorsun. beyninin izin verdiği kadar cevap vermeye çalışmışsın ama olmamış. bir de tez çürüttüm diyorsun :)

edit: ödül dünyanın en iyi oyuncusu ödülü değil, dünyada yılın oyuncusu ödülü. bunu da belirteyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 7 Aralık 2012; 14:34:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Heisenberg61

quote:

Cannavaronun ödülü alması zaten sacmalikti.dünyanin en iyi oyuncusu defans olamaz.xavi iniesta alamadi cunku karşilarinda futbolun tanrisi messi var.al sana cevap

bu mu senin mantıklı cevabın yani? adam oynadı aldı neresi defans oyuncusunun alamaz. ayrıca ödülü adamlar messiye veriyor diyorsun ki senin lafın önemli değil oy verenlerin önemli, yine aynı adamlar cannavaro yu seçince bu sefer saçmalık diyorsun. hem adamlar doğru bilir diyorsun, hem de aldıkları karar yanlış diyorsun. beyninin izin verdiği kadar cevap vermeye çalışmışsın ama olmamış. bir de tez çürüttüm diyorsun :)

edit: ödül dünyanın en iyi oyuncusu ödülü değil, dünyada yılın oyuncusu ödülü. bunu da belirteyim dedim.

messi 17 yasinda cannavaro balonunuda rezil etmisti el clasicoda.messi golleri çaktikca beyniniz sulandi sizin.

• quote:

quote:

quote:

messi 17 yasinda cannavaro balonunuda rezil etmisti el clasicoda.messi golleri çaktikca beyniniz sulandi sizin.

yaş kaç?

• 20.bu arada ne zaman bir sey yazsam aninda cevap geliyor galiba asosyal birisin 24 Saat forumdasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeonRe4 -- 7 Aralık 2012; 16:41:59 >
  • quote:

20.bu arada ne zaman bir sey yazsam aninda cevap geliyor galiba asosyal birisin 24 Saat forumdasin

:) yaklaşık 4 gündür ağır hasta olduğumdan dolayı biraz öyle oldu evet. ama 4 gün hasta oldum, yapacak birşey bulamadım diye, bu saatten sonra asosyal olacağımı sanmıyorum ve de klasik olarak verecek cevap bulamayınca başka birini eleştiren moda girdiğinin farkındasındır umarım :) yaşın da eğer 20 yse üzüldüm senin adına. biraz küçük olsaydın yaşına verilebilirdi bu kadar anlayışsız oluşun ama yaş 20 olmuşsa bu saatten sonra düzelebileceğini sanmıyorum :) eğer yazacak mantıklı bir cevabın varsa yaz yoksa gereksiz yere böyle konular açıp forumu kirletme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 7 Aralık 2012; 17:24:14 >
  • quote:

quote:

20.bu arada ne zaman bir sey yazsam aninda cevap geliyor galiba asosyal birisin 24 Saat forumdasin

:) yaklaşık 4 gündür ağır hasta olduğumdan dolayı biraz öyle oldu evet. ama 4 gün hasta oldum, yapacak birşey bulamadım diye asosyal, bu saatten sonra olacağımı sanmıyorum ve de klasik olarak verecek cevap bulamayınca başka birini eleştiren moda girdiğinin farkındasındır umarım :) yaşın da eğer 20 yse üzüldüm senin adına. biraz küçük olsaydın yaşına verilebilirdi bu kadar anlayışsız oluşun ama yaş 20 olmuşsa bu saatten sonra düzelebileceğini sanmıyorum :) eğer yazacak mantıklı bir cevabın varsa yaz yoksa gereksiz yere böyle konular açıp forumu kirletme :)

Boş konuşuyosun ama tarzini sevdim.nezaketli cevaplar veriyosun.yemişim altin topu bize bişey olmasin.

• quote:

Boş konuşuyosun ama tarzini sevdim.nezaketli cevaplar veriyosun.yemişim altin topu bize bişey olmasin.

ben boş konuşmuyorum. forum yapısına uygun olarak gördüğüm, aşırı derecede yanlış görünen bir konu hakkında yorum yaptım, ki sonuna kadar da haklıyım. açık açık herşeyi net bir şekilde konuştum başka yere çekmeden. ayrıca zaten ballon d'or benim umrumda değil. 2010 yılından sonra bana göre objektifliğini kaybetmiş bir ödül. bu saatten sonra ister ronaldoya versinler, ister tolga zengin e, isterseler bana versinler. beni ilgilendirmez. benim umrumda olmaması onlara birşey kaybettirir mi, tabi ki kaybettirmez. ama görüşümü belirttim sadece. zaten konu son 3-4 mesajdır amacından uzaklaştı. muhtemelen bu konuya son mesajımdır. iyi akşamlar.

• quote:

quote:

ben boş konuşmuyorum. forum yapısına uygun olarak gördüğüm, aşırı derecede yanlış görünen bir konu hakkında yorum yaptım, ki sonuna kadar da haklıyım. açık açık herşeyi net bir şekilde konuştum başka yere çekmeden. ayrıca zaten ballon d'or benim umrumda değil. 2010 yılından sonra bana göre objektifliğini kaybetmiş bir ödül. bu saatten sonra ister ronaldoya versinler, ister tolga zengin e, isterseler bana versinler. beni ilgilendirmez. benim umrumda olmaması onlara birşey kaybettirir mi, tabi ki kaybettirmez. ama görüşümü belirttim sadece. zaten konu son 3-4 mesajdır amacından uzaklaştı. muhtemelen bu konuya son mesajımdır. iyi akşamlar.

Bana göre 2010 yilinda da messi haketti.cl,laliga,kral kupasi gol krali olmustu.daha nasil hakedcekti?sneider kc gol atmis 2010 yilinda toplam? restine rest

• quote:

Hocam bu arkadaş ile muhatap olmayın.
    Olaylara objektif bir biçimde yaklaşamıyor.2010 yılında Messi hakketti diyor şaka gibi

Leondre zamanında Manchester City ve United hakkında da yorumları vardı.
    İngiltere Liginin şampiyonu ve ikincisi gruplardan çıkamadı.İngiliz Ligi bitti.Chelsea Şampiyonlar Ligini bala aldı gibi saçma mesajlar atıyordu.
    Yerinizde olsam onu kaaleye almam.
  • quote:

Bana göre 2010 yilinda da messi haketti.cl,laliga,kral kupasi gol krali olmustu.daha nasil hakedcekti?sneider kc gol atmis 2010 yilinda toplam? restine rest

son mesajım dedim ama yine yazıyorum. 2010 da messi nin haketmesi barcelonaya ne kazandırdı? sadece lig şampiyonluğu aldılar kayda değer. o zaman bu sene estonya da mı ne biri 46 gol atmıştı. o mu alsın bu yıl ödülü? sadece gol sayısı hiçbir zaman tek başına kıstas alınmadı ödülde. eğer öyle olmuş olsaydı zaten yukarda saydığım futbolculardan hiçbiri alamazdı bu ödülü. zidane bu ödülü aldığında gol kralı olarak mı aldı? takımı çok iyi sırtlamış olduğu için aldı ödülü. sneijder, xavi, iniesta nın yaptığı şekilde. eğer bu 3 futbolcu takımlarında çok iyi performans sergilememiş ve milli takımlarında bu kadar iyi olmamış olsalardı bana göre de ödül messi nin hakkıydı. ronaldo % olarak o sezon iyi oynamış olmasına rağmen, ne takım başarısı olarak birşey elde edebildi, ne de bireysel olarak. messi de sadece bireysel de kaldı. ama saydığım 3 futbolcu takımlarını sırtladılar ki önceden de dediğim gibi. bu ödül verilirken normalde o yıl düzenlenen büyük organizasyondaki performanslar da hesaba katılır. bu yıl torres gol kralı oldu ama kulüp performansı açısından pek de iç açıcı değil. 2010 da almamış olsa bu sene ödülü alırsa birşey denemezdi. ama 2010 da eğer bu ödül messi ye verilebiliyorsa bu yıl da ronaldoya verilebilir. umarım bu sefer yeterince açık konuşabilmişimdir. zaten restlik bir durumda yok. belli ki olaylara tarafsız yaklaşamıyorsun, gözünü messi fanatizmi bürümüş durumda. eğer bu fanatizmin dışına çıkabilirsen 2010 da ödülü messi haketti diyen nadir kişilerden olduğunu görebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONERİNG67

quote:

Hocam bu arkadaş ile muhatap olmayın.
    Olaylara objektif bir biçimde yaklaşamıyor.2010 yılında Messi hakketti diyor şaka gibi

Leondre zamanında Manchester City ve United hakkında da yorumları vardı.
    İngiltere Liginin şampiyonu ve ikincisi gruplardan çıkamadı.İngiliz Ligi bitti.Chelsea Şampiyonlar Ligini bala aldı gibi saçma mesajlar atıyordu.
    Yerinizde olsam onu kaaleye almam.

Keşke daha önceden atmış olsaydınız bu yorumu :) Bu tür bir troll vakasıyla karşı karşıya olduğumun farkındaydım ama İngiliz Ligi'nin, o tür bir dayanakla bittiğini iddia edebilecek kadar ileri gidebileceğini düşünmüyordum. Demek ki sabahtan beri gerçekten duvarla konuşuyorum. Neyse teşekkür ederim en iyisi dediğiniz gibi yapmak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 7 Aralık 2012; 18:08:55 >

• quote:

Rica ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONERİNG67 -- 7 Aralık 2012; 18:20:29 >
  • İster beğenin ister beğenmeyin benim düşüncelerim bu şekilde. bana göre 2010 yılında da messi haketmişti.ayrica premier lig sampiyonunuzun hali ortada.averaj takımı

• Bu sene kim alır bilmiyorum ama Fifa ve Ballon d'Or, 2010da hayatlarının en büyük saçmalığını yaptılar. 2010 da o ödülü messi'in almasının hiç bir açıklaması yok.. (Konu buraya gelmiş söyliyim dedim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Lanaya- -- 7 Aralık 2012; 23:51:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_emir07

Ronaldo ne kadar da haketse sevilmeyen birisi Messi daha mütevazi olduğu için çoğu kişi onu tutuyor ondan Messi alır yine

Ben de buna hastayım, Ronaldo niye sevilmiyor anlamadım ki? Şunu şunu yaptı diyin bilelim? Tribündeki kadına şut mu çekti nedir yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: Schweinsteiger7

He yani Ronaldonun koskoca 40 gollü ve bir ton rekoru daha önemli değil messinin sadece cl deki rekoru önemli öylemi ? yahu sana kelimeler kifayetsiz kalıyor.troll desem cahil desemde az kalıyor artık. sen başka bi türsün.

hangi rekordan bahsediyorsun? la liga'da geçtiğimiz sezon 50 küsür gol attı messi 40 golle neyin rekorunu kırdı ronaldo?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stabwound -- 8 Aralık 2012; 0:14:49 >
  • arada ciddi şekilde siklet farkı var geçiniz
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.