Şimdi Ara

Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
10
Favori
10.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Dragons Dogma çöpünden daha fazla keyif versin yeter zaten. Yıllarca bekledik ama ortalama, sıkıcı bir oyun çıkmıştı maalesef.

Nintendo Switch 2 | 8BitDo Ultimate 2C Bluetooth | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | 27" Samsung Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4 | Apple iPhone 17
  • brnbry kullanıcısına yanıt

80 saat falan oynadım ama çok eksiği vardı.

O kadar dolu ki oyun bazı etkinlikleri yazmayı unutmuşlar. Örneğin Greymane'leri Cuma akşamı 21-22 arası halısaha maçına da çağırabiliyormuşuz.  

Şaka bir yana o kadar fazla oyundan esinti var ki çorbayı geçti Aşure oldu direk. Klavyedeki her tuşa basmış adamlar. 

İşte bu oyunu berbat da edebilir çok iyi de yapabilir. Tamamen belirsizlik şu an. Meta görmek lazım.

The legend of elders zelda's creed: skyrimblivion cry cause 6

Nintendo Switch 2 | 8BitDo Ultimate 2C Bluetooth | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | 27" Samsung Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4 | Apple iPhone 17
  • JePinkman kullanıcısına yanıt

Ben de meta puanını bekliyorum. 80+ gelirse direkt çekicem steam'e.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Ben de şahsen ubiden çok dd2 havası alıyorum nedense ilk günden beri. Evet quest ler ubi tarzında ama kalite olarak yine de bir tık üstünde olur diye bekliyorum. Doluluk müthiş hatta öylesine müthiş ki sıçmazlarsa gta 6 ya kadar ancak yüzde 100 yapılır benim gibi kısıtlı zamanda oynayan adam için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Günün sonunda Wukong gibi görünmez duvarlara da toslayabilirler.  Fakat ben o kısma gelemedim henüz, hâlâ fiyatlandırmasındayım. Hangi akla hizmet bu kararı verdiler merak ediyorum.

Ben de anlamış değilim. İyi satıyor herhalde ki geri adım atmadılar. Meta 80+ olursa Fanatical'dan alacağım sanırım. İade yok gerçi öyle ama bu oyunu 2 saatte anlayamayız zaten.

The Movie Trailer Voice by UK based Voiceover Guy Harris Guys voice is heard on hundreds of You Tube Videos and Game Trailers around the globe Guy's Movie Voiceover is also heard on TV & Radio In a World... One Man... check out the website to buy Movie Trailer Voice cuts http://movietrailervoice.co.uk Over 500 Movie Voice Cuts to download and use in your home production or student project. Order a Custom script or write a script for commercial usage. Check out more on Guy at his website... https://www.voiceoverguy.co.uk Or for the Movie Voice https://www.voiceoverguy.co.uk/movie-trailer-voice/ or Guy's VoiceoverGuy App https://itunes.apple.com/gb/app/voiceoverguy/id526007008?mt=8
    https://www.youtube.com/watch?v=v2CB8Snq5Zw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 30 Ocak 2026; 13:43:36 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 30 Ocak 2026; 14:19:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Hocam içeriğe laf yok zaten. Son fragmanı, bende komple izledim, konsept, içerik filan çok iyi. Hocam en bayacak kısım, sizinde tahmin ettiğiniz gibi oyunun outpost ele geçirme tarzında ilerleyecek olması. Ben fragmana göre öyle bir sonuç çıkardım. Ama oyun çıkana kadar başka tanıtım videolarıda gelecek. O zaman belki bu konuda daha iyi anlaşılır. Ama Far Cry3 ve Far Cry4 tarzından kule ele geçirme ile ilerleyen bir oyun olursa çok sarmaz ya. Aynı şeyi sürekli yapmak, bir yerden sonra baygınlığa sebebiyet verir.

Yok far cry3-4 gibi olmaz zaten. Toprak ele geçirmek outpost tarzında olsa da hikaye güzel işlenirse yine sıkıntı olmaz. En kritik nokta kaliteli bir senaryo akışı,hikayenin içine çekmesi ve questlerin altının dolu olması.

Hocam oynanış çok güzel duruyor. Black Desert'da sevdiğim oynanış dinamiklerini, geliştirip bu oyuna eklemişler. Efektler biraz göz yoruyor ama onlar kapatılıyor olmasa lazım. Çünkü Black Desert'da kapatma özelliği vardı. Hocam benim merak ettiğim bir husus, bu oyun acaba online moda evrilir mi? Aynı gta mantığında olabilir mi acaba? Eğer oyunun altyapısını ona göre hazırlamışlarsa, oyun çıktıktan bir süre sonra online modu gelebilir. Adamların zaten online oyun deneyimide var. Bu oyunda zaten birçok açıdan online oyunu çağrıştırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.