Şimdi Ara

Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
278
Cevap
10
Favori
10.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet, dediğiniz gibi dün akşam da benim en beğendiğim yapım oldu Beast of Reincarnation. İşin ilginç tarafı Crimson Desert Kore yapımı, Phantom Blade Zero Çin yapımı, Beast of Reincarnation Japon yapımı oyunlar. Asyalılar gümbür gümbür geliyor, vaziyet alın.Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe Crimson Desert harici hepsi için temennimiz uygun fiyata ve Türkçe olarak gelmeleri.Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe 

Aynen hocam bende bekliyorum o kadar şey diyorlar hep boss savaşı felan. Yap bir tane hikaye fragmanı 30-40dklık yan içeriklerle ilgili video at dedikleri gibiyse zaten hemen ön sipariş alırlar.

Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe

ayrıca adamlar Fortnite ile anlaşmışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşte alarm zilleri çaldı şimdi benim için. Maalesef korktuğum şey oluyor gibi. Hikaye kesinlikle ilk sırada değil. Her şey oynanış üzerine, boss kesme üzerine. Artis artis hareketlerle uçmalı kaçmalı patlamalı çatlamalı hareketlerle boss kesmek üzerine olacak diye düşünmeye başladım. Yani oynanış olarak öne çıkacak, w3 gibi tes gibi hikaye,senaryo,quest kalitesi ile değil. 😞

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ben bu oyunda 50+ saat gerçekten keyif alarak oynayacak mıyım önemli olan da bu

Hani ben ölünce ana boss hariç hepsinin tekrar canlanması konsepti bana geçmiyor. Gerçekçiliği öldürüyor gibi geliyor. Yani kisaca klasik rpg seviyorum ben.

Şuana kadar 3-4 tane video yayınladılar ancak 6-7 ay sonra çıkacak olan Fable dün sadece 1 tanıtım videosu ile herkesin ağzını sulandırdı. Önceden woke diye nefret alan oyundu fable, sadece 1 video. O da az bi şey gameplay gösterdiler hani ancak oyunu tanıttılar adam gibi, insanların hypelanması için yeterli sebep.

Bu oyun 3-4 video yayınladı ne oldu, saçma sapan şeyler gösterildi hep. En son attıkları videoda robot falan oluyorsun ahjsdahjj insanların çoğu ne izliyoruz biz ne bu diye iyice oyundan soğuyordu en son. Burdaki arkadaşlar 90 alır 100 alır diyor da neye dayanarak diyor çok merak ediyorum. Oyunun başarılı olmasını isterim hemen almayacak olsam da indirimde kesin kaparım güzel olsun yeter ki, oynayacak oyun yok zaten ancak neye dayanılıyor şuan acaba çok ilginç. Sırf Türkçe dil ile geldiği için gazlanmıyorsa bir şey bilmiyorum Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe 

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.

• ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt
    Bence bu da sana göre değil gibi pek sanki o zaman. Gerçekçilik peşinde değil belli. Sen simülasyon tarzı da seviyorsun zaten. Ben de onları hiç sevmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 23 Ocak 2026; 13:0:49 >
  • JePinkman kullanıcısına yanıt
    Ya hani dd2 gibi olsa şehirde quest alsak akıp giden orta şekerli bir olay örgüsü olsa yine yeter. Demek istediğim acaba şimdi ne olacak sorusunu zerre miktar bile sordurmadan "git hunharca boss kes amaçsızca" olmasın demek istediğim o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThomasAngelo89 -- 23 Ocak 2026; 13:2:49 >
  • ThomasAngelo89 kullanıcısına yanıt

Boss rush oyunu da değil bence. Ama Totk ve Botw gibi olabilir. Onlarda da hikaye geri planda ve yüzeysel mesela. Olayı dünya, özgürlük ve gameplay. Ama onları o kadar iyi yapıyor ki gerisine takılmıyor millet. Bu oyun o seviyeye ulaşamayacağı için eleştiri alabilir.

• Aslında oyunu iyice tanıtmak için fortniteyi seçmek bence gayet mantıklı. En çok oynanan oyunlardan biri. Sanırım Kratos felanda vardı. Marvel felan hep anlaşmalı. O yüzden bu anlaşmadan dolayı oyun kesin kötü demek saçma geliyor. Ama halen düzgünce birşeyler gösterilmesi gerekiyor endişemin giderilmesi için.
    GameSpot Trailersyoutube
    Black Desert - Official Live Action Trailer Ft. Megan Fox
    https://www.youtube.com/watch?si=VZWe71L1cOZbr9om&v=8poHkUkBBV0&feature=youtu.be

Zamanında mmo oyunları Black Desert için Megan Foxlu fragman felan yapmışlardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kage. kullanıcısına yanıt

Hocam bu oyunu yapan firmanın, Black Desert dışında bir oyunları yok. Black Desert'da, online tabanlı MMORPG oyunu. E haliyle adamların doğru dürüst hikaye tabanlı yapmış oldukları bir oyun olmadığı için Crimson Desert hakkında çok bir beklenti yok. Eğer bu firma, Crimson Desert'de çok iyi bir iş çıkarırsa oyun çıktıktan sonra çok konuşulur, 3-4 sene sonra yeni oyun bekleniyor. Ama oyun çok umut vad etmezse unutulur gider. Misal Witcher serisi kaliteli olmasaydı, 3. oyun ile seriyi zirveye taşımasalarda Witcher 4 bu kadar hayf ile beklenmezdi. Keza aynı şey Gta içinde geçerli. Rockstar'ın kaç tane oyununu gördük. O yüzden insanlarda Gta 6 hakkında çok büyük bir beklenti var.

Hocam 2 gün önce, merak ettim. Yayınlanan fragmana baktım. Tabi hepsini izlemedim. Bir şey dikkatimi çekti, bu oyun Black Desert'a çok benziyor. Black Desert'da ki oynanış mekaniklerinin geliştirilmiş, grafiklerin iyileştirilmiş versiyonu gibi. Hocam sizde bahsetmişsiniz, uçmalı, kaçmalı, patlamalı hareket Black Desert'da ki karekterler de özellik olarak vardı. Hikaye ne kadar iyi olur bilmiyorum. Oyun çıkınca görecez ama oynanış, Black Desert'in geliştirilmiş versiyonu gibi olur. Benim merak ettiğim dolu bir açık dünya bizi karşılayacak mı, açık dünyayı detaylı bir şekilde tasvir etmişler mi o konuyu merak etmiyor değilim.

Özetle korktuğumuz başımıza gelecek gibi işte. Boşuna demiyoduk bdo gibi olmaz inşallah diye. Net konuşmak için hala erken ama şu fortnite işi epey can sıktı. Keşke yok olup gitse şu oyunlar piyasadan.

Fortnite yüzünden her taraf iyice live service çöplüğüne döndü. Oyun eğer single player mmo gibi olursa üzülürüm valla. MMO kafasını olabildikçe atmışlardır umarım.

Fornite ne alaka hocam. Konuya biraz yabancıyım. Bu oyunun, Fornite ile ne alakası var?

Bence bu oyun Where Winds Meet gibi olacak sanki. Onu oynamasam da yorumlarından anladığım kadarıyla Crimson da single mmo olacak gibi.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.