Şimdi Ara

Creative Zen Vision:M Vs Apple iPod Video Score : 16 - 11 (güncelleniyor ) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
1.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zoom in özelliği yok...

Linux ile tema yapabilirsin...

TV Out özelliği var... 640 480
  • Zoom in'e sahip olmaması tamamen vasıfsız hale getiriyor fotoğraf gösterimini. Bunu ben bilmiyordum, bu da çok önemli bir eksik.

Onu yükle bunu yükle de olmaz ki yani. Zen Vision:M gibi yazılıma sahip olması için 50 tane codec yüklemek gerekiyor, bence iki alet arasında hem donanımsal hem de yazılımsal farklar ortada...Daha da tartışmaya gerek yok, ben yazdım görüşümü, Serhat arkadaş da umarım en doğru kararı verir...
  • KArdeş ben dünden kararımı werdim imzmı bile 2 haftadır değiştirmedim hala en büyük hayalim şu aleti elimde tutabilmek bnim görüşümde iPoD sadece ismi war creative de olmayıpta İpod ta olan özellik sayısı bir elin parmaklarını geçmez ama bu durumun tamtersi creative nin özelliği hiç şüphe yık çk fazla bnim düşüncemde bu
  • valla creative appledan parayi kapti simdi Ipoda aksesuar yapio. Siz alin creative zen men, seneye destek bulamayinca aglarsiniz. kafayi duvara cakarken bu dediklerimide hatirlarsiniz.

ipod kullanmayanlarin boole atip tutmalarina bayiliyom. annamamislar daa ne oldugunu, akil fikir daha cok bilmemne. birakiniz bu sark zihniyetli gosteris havasini. ben kullanacagim ozelliklere bakarim. oturmusuz dogan gorunumlu sahinlerle ferrari karsilastirioz. vay be. hadi alonsom yuru be.

• quote:

Orjinalden alıntı: serhat762000

KArdeş ben dünden kararımı werdim imzmı bile 2 haftadır değiştirmedim hala en büyük hayalim şu aleti elimde tutabilmek bnim görüşümde iPoD sadece ismi war creative de olmayıpta İpod ta olan özellik sayısı bir elin parmaklarını geçmez ama bu durumun tamtersi creative nin özelliği hiç şüphe yık çk fazla bnim düşüncemde bu

serhat arkadasim. hata yaparsin. benim dusuncemde bu. sen gel beni dinle yada git w810 telefon al. o bile daha iyidir creative den.
  • quote:

Orjinalden alıntı: neokek

valla creative appledan parayi kapti simdi Ipoda aksesuar yapio. Siz alin creative zen men, seneye destek bulamayinca aglarsiniz. kafayi duvara cakarken bu dediklerimide hatirlarsiniz.

ipod kullanmayanlarin boole atip tutmalarina bayiliyom. annamamislar daa ne oldugunu, akil fikir daha cok bilmemne. birakiniz bu sark zihniyetli gosteris havasini. ben kullanacagim ozelliklere bakarim. oturmusuz dogan gorunumlu sahinlerle ferrari karsilastirioz. vay be. hadi alonsom yuru be.

Parayı kaptı ama sağolsun creative apple'ı zengin edecek....

Lisansına ortak oldu,made for ipod logosu için para aldı creative'den daha ne olsun....Dava daha sürseydi eğer apple avukatlara daha çok para ödeyecekti ama sağolsun creative apple'a para kazandıracak....

Ben bir Apple Lover'ım ve ipod kullanıyorum aynen "Be Creative"'in ZVM kullanması gibi.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 27 Ağustos 2006; 14:56:43 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Be Creative

Zoom in'e sahip olmaması tamamen vasıfsız hale getiriyor fotoğraf gösterimini. Bunu ben bilmiyordum, bu da çok önemli bir eksik.

Onu yükle bunu yükle de olmaz ki yani. Zen Vision:M gibi yazılıma sahip olması için 50 tane codec yüklemek gerekiyor, bence iki alet arasında hem donanımsal hem de yazılımsal farklar ortada...Daha da tartışmaya gerek yok, ben yazdım görüşümü, Serhat arkadaş da umarım en doğru kararı verir...

Ipoda rockbox yüklenebiliyor...

Ayrıca 50 değil sadece linux eklemek yeterli...
  • burda ceratıve rakip firma ıpod olamaz bence saçma olmuş iriverın cowon un çok daha güzel aletleri var
    ıpod sahipleri rockbox diyemezken ben h320de rockbox ıle oyun oynuyodum kafama göre renkli temalar yüklüyodum ek vs vs özellık
  • quote:

Orjinalden alıntı: The-Journal

quote:

Orjinalden alıntı: Be Creative

Zoom in'e sahip olmaması tamamen vasıfsız hale getiriyor fotoğraf gösterimini. Bunu ben bilmiyordum, bu da çok önemli bir eksik.

Siz ses için rocbox, tema için linux, vs. için de başka bir codec mi yüklüyorsunuz? Artık değişimli yüklersiniz o zaman hergün birini.

quote:

valla creative appledan parayi kapti simdi Ipoda aksesuar yapio. Siz alin creative zen men, seneye destek bulamayinca aglarsiniz. kafayi duvara cakarken bu dediklerimide hatirlarsiniz.

ipod kullanmayanlarin boole atip tutmalarina bayiliyom. annamamislar daa ne oldugunu, akil fikir daha cok bilmemne. birakiniz bu sark zihniyetli gosteris havasini. ben kullanacagim ozelliklere bakarim.
    Ben DivX, Xvid kullanmam, WMA, WMV kullanmam, EQ kullanmam, Zoom In kullanmam, ben teknik desteğe bakarım diyorsan o senin bileceğin iş. Kullanan binlerce kullanıcı var.

Zen Vision:M'den önce de Zen Touch kullandım, açıkçası iki yıldır pek bir sorun yaşamadım, ufak tefek sorunlarda da ithalatçı servisleri çözdü. Ama Apple'ın müşteri desteği, pazarlama üstünlüğüne katılıyorum, Creative'inki de kafamızı vurmayacağımız kadar yeterli.

"W810 al" tavsiyene de güldüm sadece...

Ayrıca Creative Apple'dan parayı kapıp iPod'a aksesuar yapmıyor, Creative Apple'dan parayı kaptı çünkü Apple'ın 2001'den beri kaçak kullandığı ve Creative'in sahibi olduğu patentte hak sahibi olması gerekiyordu.

iPod için aksesuar yapmasının yanında bundan sonra "Made for iPod + Creative" şeklinde değişti uygulanan proje, Creative'in de para basmasının sebebi bu reklam işi. Sonuçta Creative Apple kadar büyük bir firma değil...

X-Fi ile ilgili de gelişmeler varmış, sanırım Apple modellerinin bazılarına Creative enchant'ı uygulanacak bundan sonra ses alanında. Bu da gene 2 firma için de olumlu bir gelişme, davaları doğru dürüst takip edip açıkça yazın bence sonuçlarını. Neredeyse Creative, Apple'a kendini sattı diyeceksiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: neokek

serhat arkadasim. hata yaparsin. benim dusuncemde bu. sen gel beni dinle yada git w810 telefon al. o bile daha iyidir creative den.

İki cihazı da eşit şartlarda kullanmamış biri olarak gerekli gereksiz yorumlardan kaçınalım lütfen, ayrıca bu kavgalar daha önce de yapıldı, herkesin mp3 çaları kendine.

Ses kalitesi konusunda ortamı kızıştırmak istemesem de iPod IEM'ler gibi hassas kulaklıklar da yine hiss sesi yapıyor, hala şu sorunu çözemediler. Creative'in ise komple sessiz ve siyah bir arka plan konusunda yıllardan beri gelen bir avantajı üstünlüğü var, bu konu da eşit değiller. SNR seviyeleri yakın gözükebilir; fakat böyle bir durum var

• quote:

Orjinalden alıntı: The-Journal

Ortada bir yanlış anlaşılma var, Rockbox yüklendiğinde zaten tema desteği aktif oluyor ki. Ben bile iPod sahibi olmadığım halde biliyorum?

Rockbox yüklemekten çekinmeyin, tüm iPod kullanan arkadaşlara buradan sesleniyorum, istediğiniz zaman Menu tuşuna basarak eski orijinal firmware'i kullanmaya devam edebilirsiniz. Ses kalitesi arayanlara buradan duyurudur
  • quote:

Rockbox yüklemekten çekinmeyin
    Ah ulan ah, şu Creative'in çipi de uyaydı biz de yüklerdikiPod için biçilmiş kaftan Rockbox, çünkü bu ekleme olmadan çok zayıf kalıyor iPod yazılımı, Rockbox ise gapless playback'i ile derya vallahi...

Bilgi için de sağol ayrıca, peki bu rockbox zoom in destekliyor mu? Sen bilirsin, deli oluyorum çünkü Zoom In olmadan büyük çözünürlükte resimlere bakmaya, antialising lazım...
  • biraz dar görüşlü bir acıklama olacak ama hala ortada i-pod i-pod diye gezen varmı?
  • evet öyle
    Tasarıma önem veren birisi olarak zen almaya elim varmıyor, özellikleri daha iyi olsa da. İpoda devam
  • tekrar yazıyorum zen vision m in kötü bir tasarımı yok, hatta reddot 2006 sahibi. ama kişisel olarak beğenmeyebilirsin o ayrı.
  • tamamen kişisel arkadaşım
  • yooo bence tip olarak ipod tan çk çk güzel WE KARiZmATiK HEle siyahı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat762000 -- 28 Ağustos 2006; 17:57:41 >
  • Tasarım önemli bir konudur. Tasarımı [veya dizayn diye de geçer review sitelerinde] kesinlikle dış görünüş olarak düşünmeyin, tuşların yerleri, giriş çıkışların yerleri, tek el kullanılabilirliği, ergonomi ve buna benzer 10larca şeyden oluşur dizayn. Ki Zen Vision:M üzerinde shortcut tuşuyla beraber 4 tane son derece kullanışlı tuşa sahip, 2 tane tırnak ve bir de touch pade sahip. Bunların yerleri kesinlikle çok çok iyi her şeyiyle, reddot dizayn ödülünü öyle bakıp "bu güzel görünüyor" diyerek vermiyor yani...Tabii ki görünüşünü beğenmeyebilirsin, bu kişiden kişiye değişiyor, ama Serhat arkadaşımız görüldüğü kadarıyla beğenmiş ve eli gidiyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be Creative -- 28 Ağustos 2006; 18:10:33 >
  • iyi o zaman sen içi boş karizmaya para ver
    quote:

Orjinalden alıntı: serhat762000

yooo bence tip olarak ipod tan çk çk güzel WE KARiZmATiK HEle siyahı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.