hiçbiri arkadaşım bence tip yok ikisinde de başka birşey al derim
yok kardeş yok zen micro iyi benim araştırdığım kadarıyla. bide cohen kardeş sen zen touch'u da düşünüyordun sanırım (açtığın forumlardan anladığım kadarıyla. e sen bunlarda tip yok diyorsan touch'da da tip yok ki? bide tip olur kalite olmaz. önemli olan kalitedir.
micro iyi bence. zaten gerçekten müzik dinlemek için alıyorsan bence tip o kadar önemli değildir. arkadaşın dediği gibi manyak karizma bi playerden çok kötü ses alabilirsin. görünüşe aldanmamak lazım. creative ses konusunda iyi zaten. ikisi arasında hangisini seçsen olur bence. ama neon'un yan tarafında bi teker var biraz dandik geldi bana. ben micro derim...
micro gayet gusel ama bazen problem yasıosun mesela benımkini bazen pc gormuo sadece benım pc de degıl cogunda aynı problemı yasıorum gerı goturdum degıstırdım aynı problemı hala yasıorum
hadi yaaa. e garantiliyse versene garantiye.bende micro düşünüyordum ama şimdi içime kurt düştü. ama hepsinde yoktur bu yani? ya da sen düşürdün mü hiç aleti? kötü davrandın mı ya da
eğer iki alettede aynı sorun yaşadıysan bunun sebebi senin pc den kaynaklanıyo ve aleti bozuyo olabilir. benimde daha önce usb den dolayı iki tane elektronik cihazım bozuldu. önce dedim sorunlu bu bunlar diye ama sonra pcnin bozduğunu farkettim.zen microdada sorun yaşamıştım bi ara kitleniyodu mp3 atarken sonra pc yi değiştirdiğimde sorun düzeldi, bida yaşamadım.şansına iki zen microda hatalı gelmiştir diyecem ama sanmıyorum.
peki bilgisayar ya da usb neye göre bozuyor aleti? yani bunu nasıl önleyeceğiz. aleti takınca mı anlayacağız bozup bozmayacağını?
normal bi pc bunu yapmaz. şöyle bi durum var. genelde anakartların içinden arkada girişlerin bulunduğu yere takmak için metal bi plaka çıkar. anakartı yerleştirirken bu metalin üstündeki tırnağımsı bişe girişlere takılıp kısa devre yapmasına sebep olabilir((((düşük bi ihtimal ama bende olmuştu sonradan anladım))) ayrıca microsoftunda kullanıp ürettiği ps/2 yi usb ye çeviren döüştürücülerde kısa devre yapıp anakartı bozduğu bulundu ama buna rağmen kullanılmakta. veya kablosuz klavye mause setlerinde alıcada iki tane biri ps/2 diğeri usb olan çıkış bulunmakta. birçok insanlar birinin mause birinin klavye için olduğunu düşünerek ikisinide takıyo. ama bunların tekini takmak gerekli, yoksa pcde yavaşlama takılma ve anakartta hasar olabiliyo. ama sorunsuz bi pc durup dururken bozmaz mp3 playeri yada başka bi aleti.
Ben zen neeon aldım ikisinide denedim ele en fazla oturan neeon du ve rahatlıkla soyleyebilirmki neeonu cok kaliteli bir malzemeden yapmıslar micro ile aynı ses kalitesine sahip tek eksigi bekledigimden daha kucuk ve cok hafif olması:D Line in kablosu ile mukemmel olmus
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme