Şimdi Ara

creative xfi fatal1ty işlemcisini soğutmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar ben şunu konuda sizden yardım istiyoyorum elimde creative xfi fatal1ty olan ses kartımı işlemcisi çok ısınıyor üzerine basit bir soğutucu takmışlar ve ben onu çıkarıp yerine daha iyi soğutucu takmak istiyorum acaba bunu nasıl yaparım yani onun üzerine ne takabilirim daha iyi soğutmak için?????

MacBook-Pro
  • valla üzerine bir zalman fatal1ty fs-v7 iyi gider
    Meier corda 2stepdance
    Phonak Audeo PFE 232
    MacBook-Pro
  • Kardeşim, bir ses kartına Zalman çok fazla lüx. Hiç gerek yok bence. Kartın üzerindeki soğutucunun üzerine 40mm kaliteli bir fan tak ve 5volt ver, ısı namına birşey kalmaz. Ben bu yöntemle Kuzey köprüsü soğutmuştum..
  • ses kartı neden çok ısınır ki , bence ses sistemleri bölümünde bu kartı kullananlara bir sor , onların kartları ne alemdeymiş , eğer herkesin kartı aynı durumdaysa sorun yok demektir , senin kartında bir terslik varsa bence garantiye yolla ve gereken yapılsın .
  • x-fi gerçekten ısınıyor, fatality de heatsink var sanırım üzerinde, ve yanlış hatırlamıyorsam sonraki serilerde çıkardılar bu heatsinki oradan seste bozulmalara parazitlenmelere neden oluyor diye.

endişelenecek hiçbirşey yok, ısınması gayet normal, ufak bir kasa içi havalandırması fazlasıyla yeterli soğutma için, kafana takma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalman_1 -- 20 Eylül 2007; 23:38:59 >
    MacBook-Pro
  • birşey değil, yardımcı olabildiysem ne mutlu
    İpod Video 5.5 Diymod
    Meier corda 2stepdance
    Phonak Audeo PFE 232
    MacBook-Pro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.