Şimdi Ara

CREATIVE X-FI XTREME music-audio-gamer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar sağlam bi ses kartı arıyordum, aşağıdaki modelleri gördüm

CREATIVE X-FI XTREME MUSIC

CREATIVE X-FI XTREME AUDİO

CREATIVE X-FI XTREME GAMER

bunların birbirinden farkını tam olarak bilmiyorum ama genelde müzik dinlemek ve oyun oynamak için CREATIVE X-FI XTREME MUSIC bunu seçtim, hiç bir yerde bulamadım tam ümidi kesmişken hepsiburadada indirimli buldum 108 ytl ye 4 gün kadar bekletip bi mail attılar ürün kodunda hata olmuştur size yeni ürün kodlu ürünü gönderiyoruz diye ve siparişimi CREATIVE X-FI XTREME AUDİO olarak değişmişler listede bu ürün indirimli değil ve 158 ytl fiyatlı görünüyor ama bana ilk siparişim olan 109 ytl üzerinden gönderiyorlar.

gerçi bir çok sitede olmamasına rağmen bu 3 üründe zaten aynı fiyatlı görünüyordu..

bu kadar açıklamadan sonra sorumu sorayım bu ürünlerin temel farkları nedir bilen kullanan varmı
    şimdiden teşekkür ederim

• Ben siparişimi iptal etmelerini istedim bu nedemek yahu bundan yok elimizde başkasını verelim olacak işmi
  • arkadaşlar farkı bilen yokmu..
  • Bilmiyorum hatta aynı konudan bende açtım benimkinede cevap yok ama ben de xtreme musici seçtim
  • Bunların birinde EAX desteği sınırlıyıd ama hangisi bilmiyorum, PCLABS aylık donanım tavsiyeleri bölümünden bir bakın.
  • XTREME GAMER'İ tercih edebilirsin, audio'dan uzak dur en kötü x-fi kartıdır, parasını haketmiyor
  • extreme gamer ve music aynı karttır neredeyse musicte fazladan x-fi panel baglayabilecegin port var (yani platinium serisi gibi kullanma)ve gamerin musiden dan başka çok özelligi yok biraz daha ufaltılmış ve çıkış destegi az bi kart(gamerda sadece spdf out var ötekinde dönüştürücüyle hepsini kullanabiliyon)ikisindede kullanılan aynı işlemci ama audio da x-fi işlemci yok kırpılmış bi versiyon audio yu kesinlikle almayın alacaksanız sb audigy value alın aynı kart zaten birbirinle daha az para ödemiş olursunuz(zaten creative yanlışım yoksa yurdışında music üretimini durdurdu onu yerine gamer edition i satıyor...)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CREATIVE SB X-FI XTREME AUDIO 7.1 SES KARTI ile GAMER modeli arasında çok fazla kalite farkı var.
    Dün akşam ses kartım çalışmaz oldu ve uzun süredir almayı düşündüğüm GAMER modelini yarın sipariş edeceğim.

CREATIVE X-FI XTREME GAMER SES KARTI bunların arasında en iyisi. CREATIVE X-FI Xtreme Mucis Ses Kartı nın yerine gelen bir model ve hiçbir farkı yok.
    Eski Xtreme Mucis e göre kart boyutlar açısından daha küçük fakat kullanımda bir fark yok.
    3d Surround sağlayabilmesi ucuz model olan XTREME AUDIO dan en önemli farkı ve herşey de zaten bu özelliğe bağlı görünüyor. Yazılımsal olarak her uygulamada Surround uygulaması GAMER ı gözümde alınabilecek 100$ seviyesindeki terk kart yapıyor.
    XTREME AUDIO yu kesinlikle tavsiye etmiyorum...

109,00 USD + KDV
     CREATIVE X-FI XTREME music-audio-gamer?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sandman Painkiller -- 13 Ocak 2008; 20:15:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.