Şimdi Ara

Creative X-Fi Xmod 2+1 desteklemiyormu?Lütfen yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,benim Philip marka 2+1 ses sistemim var.Aynı zamanda bir Toshiba notebook kullanıcıyım.O yüzden USB ile bağlanan bu ses kartını tercih ettim.

    Uzatmadan sadede geleyim;notebook un kendi SRS destekli ses kartı bu Xmod dan çok çok daha iyi ses kalitesi veriyor.Ses kartını takar takmaz windowsun ses ayarlarında bazı ses efektleri belirdi.Bu efektlerin yanındaki kutucuklar boştu,hemen birer çek attım ama seste hiçbir değişim olmadığı gibi,sanki o menü hiç çalışmıyormuş gibi geldi bana.Yani kutucuklara çek atmanızla atmamanız arasında bir fark hiç yok.

    Creative in kendi forumundaki konuşmalarda bu ses kartının 5+1 -6+1 - 7+1 desteklediğini;2+1 desteklemediğini söylüyor herkez.Örneğin bu ses kartı bendeki subwoofer ı algılamıyor.Bunun sebebininde ses kartının 2+1 desteklememesi olduğunu söylüyorlar.Fakat bir Türk sitesinde yapılan incelemede bu ses kartının 2+1 ses sistemleri ile uyumlu olduğunu yazmış.

    Bu işin doğrusu nedir?Acaba 2+1 desteklemediği içinmi böyle oluyor,yoksa aldığım ürün arızalı falan mı?İnanın mevcut ses kalitesi dahada kötü oldu.

    Bir bilen,anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.