Şimdi Ara

CREATIVE X-FI TITANIUM FATAL1TY CHAMPION PCI-E

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
3.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bazı sitelere ilerki tarihte stoklarımızda şeklinde bilgiler düşmüş. Bu yeni Titanium serisi hakkında bilgisi olanlar burda paylaşabilir mi? Bu ses kartlarında vista driverlarında yaşanan problemler giderilmişmidir yani direk vista driver'ı ile gelir sanırsam cdsinde! zaten öğer böyle bişey varsa sadece vista desteği var diye alabilirim! Elimde X-Fi platinum serisi ses kartı var sizce buna terfi etmek gereksizmi olur? sadece dediğim gibi Vista'da alacağım ses kalitesi XP deki gibi olacaksa kesinlikle düşünülecek bir upgreta olur! Yoksa Vistadaki olay zaten halihazırda Creative'nin standartlarını desteklemediği için bu seride de başarı alamayız mı?

Teşekkürler şimdiden yorum yapanlara.

• Driver konusunda evet Vista için ayrı bir CD veriliyor, hem bu sefer update diye bi program vermişler, çok kullanışlı öyle tek tek acaba hangisinin update i çıkmış diye aramıyon, o hepsini kontrol edip onları indiriyor.
    ses mükkemmel

ama sendeki ses kartına bakılırsa hiç gerek yok terfiye bence onunla devam et.
  • Bu driver sorunu devam ediyor mu hala?. Bir ara bir eleman driver yazmıştı diye hatırlıyorum sonra geri çekilmişti. Ayrıca tam olarak sorun nedir şu an vista ile x-fi arasında.

Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim audigyZS bile yeterli 2 yıldır xfi kullanıyorum, 4 yıl kadarda ZS kullandım creative aynı kartları koyuyor önümüze devamlı şekil faydası yaratarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losthell -- 10 Kasım 2008; 20:34:08 >

Orjinalden alıntı: losthell

Bu driver sorunu devam ediyor mu hala?. Bir ara bir eleman driver yazmıştı diye hatırlıyorum sonra geri çekilmişti. Ayrıca tam olarak sorun nedir şu an vista ile x-fi arasında.

Ayrıca söylemeden geçemeyeceğim audigyZS bile yeterli 2 yıldır xfi kullanıyorum, 4 yıl kadarda ZS kullandım creative aynı kartları koyuyor önümüze devamlı şekil faydası yaratarak.

Audigy 2 Zs xp de her yönden yeterli Ses kartları bu ne kadar gelişebilirki yani Audigy 2 Zs ile X-fi arasında donanım farkı var X-fi Audigy 2 Zs den üstün donanım olarak ama dezavatajı var X-fi müzik dinleyenler den daha çok oyuncular için geliştirilmişdir

şuan vista altında driver sorunu olmayan yeri seri kartlar çıkarması lazım Creative bu Titanium serilerinin vista altındaki performanslarını merak ediyorum

• Valla şuan Vista Ultimate x64 ü gene kurdum! şu illegal yolladan yazan elemanın driver'ınıda kurdum sesler XP dekinin yanına bile yaklaşamıyor. En başta DTS, DD, EAX deteği yok. en önemli destekler yerlerde sürünüyor yani. @prodjzag kardeş o dediğin update olayını bu illegal driverda da var. Hatta şuan gerekli updateleri buldu ve indirip kuruyor ama sesler dediğim gibi çok kötü. Titanyum serisi için Vista driver'ı ayrı veriyor olabilir ama Vista baştan desteklemiyor ki bazı çok önemli standartları! yani 64bit süper bir olay Vista güzel ama bu Cretive ile anlaşamaması çok can sıkıcı bi durum! Tek umut Windows7'de umarım onda bu tarz standart destekleme ve cretive'ye bi antipatilik olmaz...

Ayrıca birşey soracağım z5500 kullanıyorsunuz fakat dijital sesleri ses kartınamı çözdürüyorsunuz?

Vistaya zaten hiç gerek yok ben 1 hafta dayanamadım sisteme 2gb ram ile crysis oynayamıyorum halbuki xp'de 2gb ramden artıyor hemde modlu şekilde ultrahigh oynuyorum.

Ayrıca birşey soracağım z5500 kullanıyorsunuz fakat dijital sesleri ses kartınamı çözdürüyorsunuz?

Valla sanırım sadece ses bakımından bende 1 hafta daha danamayacak gibiyim kardeş.

Digital sesleri ben z5500 ün decoderine çözdürüyorum.

Orjinalden alıntı: sinan_54

Arkadaşlar bazı sitelere ilerki tarihte stoklarımızda şeklinde bilgiler düşmüş. Bu yeni Titanium serisi hakkında bilgisi olanlar burda paylaşabilir mi? Bu ses kartlarında vista driverlarında yaşanan problemler giderilmişmidir yani direk vista driver'ı ile gelir sanırsam cdsinde! zaten öğer böyle bişey varsa sadece vista desteği var diye alabilirim! Elimde X-Fi platinum serisi ses kartı var sizce buna terfi etmek gereksizmi olur? sadece dediğim gibi Vista'da alacağım ses kalitesi XP deki gibi olacaksa kesinlikle düşünülecek bir upgreta olur! Yoksa Vistadaki olay zaten halihazırda Creative'nin standartlarını desteklemediği için bu seride de başarı alamayız mı?

çok dehşet bi ses karti... para sorun olmasa şu an gidip ne yapar ne eder bi yerde sipariş ederdim.
    INTEL Q9650 CORE 2 QUAD 3.0 GHz Socket 775 12MB, 1333 MHz - GIGABYTE EP45C-DS3R, P45, DDR2-DDR3, 2X PCIExp, Socket 775, ATI CrossFireX - OCZ 4 GB (2048 x 2) DDR3 1333 Mhz RAM Platinum, CL7 - SEAGATE 1 TB HDD SATA II NCQ 32 MB - HIS HD4870X2, 2 GB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10.1, DDR5, 512 bit, 1500/3600 - Thermaltake Armor+ VH6000BWS PC Kasası - THERMALTAKE Toughpower 1500W Cable Management PSU W0171R
    ! ! ! CREATIVE X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO PCI-E 7.1 - Logitech Z-5500 Digital 505 Watt 1010 Rms ! ! !

• quote:

Orjinalden alıntı: Seddoo.

quote:

Orjinalden alıntı: sinan_54

Arkadaşlar bazı sitelere ilerki tarihte stoklarımızda şeklinde bilgiler düşmüş. Bu yeni Titanium serisi hakkında bilgisi olanlar burda paylaşabilir mi? Bu ses kartlarında vista driverlarında yaşanan problemler giderilmişmidir yani direk vista driver'ı ile gelir sanırsam cdsinde! zaten öğer böyle bişey varsa sadece vista desteği var diye alabilirim! Elimde X-Fi platinum serisi ses kartı var sizce buna terfi etmek gereksizmi olur? sadece dediğim gibi Vista'da alacağım ses kalitesi XP deki gibi olacaksa kesinlikle düşünülecek bir upgreta olur! Yoksa Vistadaki olay zaten halihazırda Creative'nin standartlarını desteklemediği için bu seride de başarı alamayız mı?

çok dehşet bi ses karti... para sorun olmasa şu an gidip ne yapar ne eder bi yerde sipariş ederdim.

Niye dehşet? Nedenini de yazarsan kart hakkında bilgi sahibi oluruz belki...

• şimdi araştirdim ve şu ayrintilari buldum..

7.1 PCI Express ses kartı
    Xtreme Fidelity Audio
    24 Bit / 192 kHz ses kalitesi
    dahili I/O modülü
    64MB X-RAM bellek sayesinde oyunlarda üstün ses
    109 dB sinyal – gürültü oranı (SNR)
    24 Bit Crystalizer ile MP3’leriniz ve filmlerinizin ses kalitesini artırın
    CMSS (Creative Multi Speaker Surround) desteği
    CMSS Headphone (kulaklık ile çevresel ses) desteği
    Direct X, Open AL ve EAX 5.0 desteği
    ASIO sürücüleri
    Optik giriş ve çıkış imkanı

En azindan şu an piyasada olan bi çok ses kartindan daha iyi oldugu KESİN !
    INTEL Q9650 CORE 2 QUAD 3.0 GHz Socket 775 12MB, 1333 MHz - GIGABYTE EP45C-DS3R, P45, DDR2-DDR3, 2X PCIExp, Socket 775, ATI CrossFireX - OCZ 4 GB (2048 x 2) DDR3 1333 Mhz RAM Platinum, CL7 - SEAGATE 1 TB HDD SATA II NCQ 32 MB - HIS HD4870X2, 2 GB, PCIExp Ekran Kartı, Direct X10.1, DDR5, 512 bit, 1500/3600 - Thermaltake Armor+ VH6000BWS PC Kasası - THERMALTAKE Toughpower 1500W Cable Management PSU W0171R
    ! ! ! CREATIVE X-FI TITANIUM FATAL1TY PRO PCI-E 7.1 - Logitech Z-5500 Digital 505 Watt 1010 Rms ! ! !
  • ben bu kartı asker donuşu alacağımdan x-fi fatal1ty mi sattım.

Vistaya zaten hiç gerek yok ben 1 hafta dayanamadım sisteme 2gb ram ile crysis oynayamıyorum halbuki xp'de 2gb ramden artıyor hemde modlu şekilde ultrahigh oynuyorum.

XP de DX10 varmis gibi En yuksek ayarlarda crysis oynanabiliyor mu?
    Modlu Ultra high da nasil oynadin?

Vista 64 bit ,bütün sürücüleri içindeki kendi programla ile internetten uptade ediyor,dts,dolby herşe mükemmel,herkeze tavsite ederim,saygılar

Orjinalden alıntı: meroboy

Tİtanium Pro kullanıyorum,bi önceki seriden buna geçtim iyiki geçmişim,ayrıca pc i 1x i kullanıyor hayvanlar gibi

Vista 64 bit ,bütün sürücüleri içindeki kendi programla ile internetten uptade ediyor,dts,dolby herşe mükemmel,herkeze tavsite ederim,saygılar

Vistada dts, dolby destekliyor mu kart?

• aynen source da ayrıca paneller bile yer alıyor ayarları ince den yapabilmemiz için
  • _____________________________
    Think, Feel, Drive
  • arkadaşlar kartı bende aldım kutunun içinde sadece 1 ad cd cıkıyor o da sanırım hem vısta ya hemde xp ye uyuyor bu arada kutunun uzerinde vıstaylada tam uyumludur yazıyor bıde kullanma klavuzu var baskada bı sey koymamıslar en azından bı optık kablo koyabılırlerdı kutu bombos ama kart guzel belkıde benım karta yok tur benım kartın on panelı yok panelsız aldım yanı o bırazdaha tuzlu halıyle ama ekstra bı artısı yok kartlar aynı sadece on panell var ekstradan
  • quote:

Orjinalden alıntı: babasulta

arkadaşlar kartı bende aldım kutunun içinde sadece 1 ad cd cıkıyor o da sanırım hem vısta ya hemde xp ye uyuyor bu arada kutunun uzerinde vıstaylada tam uyumludur yazıyor bıde kullanma klavuzu var baskada bı sey koymamıslar en azından bı optık kablo koyabılırlerdı kutu bombos ama kart guzel belkıde benım karta yok tur benım kartın on panelı yok panelsız aldım yanı o bırazdaha tuzlu halıyle ama ekstra bı artısı yok kartlar aynı sadece on panell var ekstradan

Hayırlı olsun ses kartınız sizden bi ricam olucak hem kendi hemde vista da creative ses kartı kullananlar adına

bu Titanium ses kartı modeli xp altında ve vista da performans değerlendirmesi yapabilirmisiniz su anki X-Fi serileri (Titanium hariç tutyorum) xp de daha

performanslı ve daha sorunsuz çalışıyor vista ya göre bu durum Audigy serilerinde daha fazla yani uçurum gibi ses farkı var xp ve vista arasında pek

umutlu değilim ama Titanium ses kartı ile xp ve vista arasındaki testi önemli hepimiz için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.