Şimdi Ara

creative X-fi fatalty sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşllar bu ses kartını pc ye taktım bios tan onboard sesi de kapadım ama aygıt yöneticisinde kart görünmüyor.sistem windows 7 32 bit bu tamamen windowstan kaynaklı bi sorunmu? yoksa sistemdemi problem var anlayamadım kartı takınca optik kablo ısıgı yanıyo ama pc görmüyor kafayı yicem yardımcı olursanız sevinirim xp ye mi geçsek acabA ?

• Sürücüyü yükledin mi? Yüklemeye çalıştığında bu donanım bulunamadı diyor mu?
  • creative in sitesinden indirdim zaten hata veriyo bulunamadı diye yüklemiyo, 4 mb lik bi dosya var şeyde sitede wiin 7 hardware fln diye oda işe yaramadı pci exp de sorun olsa optik kablonn giriş yerinn ısıgı yanmazdı heralde anlayamadım gitti ya
  • Kartı başka pci slota takıp deneyiniz.
    Anakartınızın pci slotunda sorun olabilir mi ?
    Aygıt yöneticisinde tanınmayan kart görünyor mu ? ss koyabilirmisiniz.
  • pci express x1 girişli ses kartı pci a olmuyo küçük bi slot başka o slottan yok pci a olmaz heralde başka tanınmayan şey yok
  • ss

• Anakart ses kartını görmüyor sanırım.

Olmazsa git ses kartını geri ver.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • windows la ilgili degilmi anakartta gigabyte ga945 s2l napalım olmadı verecez müzikle ugrasıyoz bide lazımdı bu kart ya saglık olsıun :D saol yinede kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackymerty -- 21 Nisan 2010; 23:20:27 >
  • -titanium- ekini yazmadığınızdan x-if fatalty yi pci kart zannettim, siz pci yazan her yeri pci x olarak algılayınız.

Göründüğü kadarı ile;
    Anakart bio kartı görüp windowsa raporlamıyor.

Biosa girip eğer destekliyorsa yavaş açmayı etkinleştirip,
    açışta sistem yüklenmeden önce aygıtların rapaorlandığı sayfayı kart takılı olarak ve takılı olmadan inceleyiniz.
    biosun kartı görüp görmediğine oradan bakınız.

• dogru diyosun tam yazcaktım tıatnıum u :D ok yavas acmayı nasıl etkinkleştiricem ? bide eger orda görünüyosa sonra ne yapıcam yazabilrimiisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackymerty -- 21 Nisan 2010; 23:39:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackymerty

dogru diyosun tam yazcaktım tıatnıum u :D ok yavas acmayı nasıl etkinkleştiricem ? bide eger orda görünüyosa sonra ne yapıcam yazabilrimiisin

Sizin biosunuzu ve desteği varmı bilemem girip sekmeleri araştırınız.

Eskiden sistemler yavaş olduğundan bu geçiş görünüyordu ama artık normal açışta görünecek kadar ekranda kalmıyor.

inecelemeden sonra kartı bios görmüyorsa ya anakart slotları yada ses kartı arızalıdır.
    Görüyorsa anakart (bios yazılımı) ile win7 arasında bir uyumsuzluk var demektir.
  • tmm kardesım çok saol bn yarın deneyebilcem su an yapamıcam çünkü umudu kesmıstım cıkarrtım kartı yarın denicem inş sorun anakartta degildir.
  • Fikir vermesi için herhangi bir anakartın yavaş açılım için seçenek sekmesi.
    mevcut hal normal (hızlı) açılım, yavaş açılım için sekme disabled yapılmalı.
    aygıtların göründüğü ekran gelince uzun süre inceleyebimek için klavyeden pause break tuşuna basarak biosun koşmasını durdurunuz.

• dostum dediklerini yaptım ilk kartı takmadan baktım pause break le 1 tane multimedia device vardı kartı taktıktan sonra alt tarafta ni tane daha multi media device çıktı bu durumda kartta yada anakartta bi problem yok heralde windows u mu degiştirsem ? çok tşkr ederım ya bişey keşefttim kulaklıgımı karta takıyım ses geliyomu diye taktım mükemmel ses geliyo onboardın 2 katı güçlü sesler ama ses kartı windosta görünmüyor ya nası iş bu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackymerty -- 22 Nisan 2010; 13:01:47 >
  • arkadaşlar bu sorunu formatla çözdüm ne crative in sitesindeki dosya işe yaradı yada başka yöntemler formattan sonra kutudan çıkan cd deki driver yükleyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.