Şimdi Ara

Creative WebCam Vista Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim "creative" marka "webcam Vista plus " modelinde bir web camım var.. ayarlarını yapayıroz kameranın züerindeki yuvarlağı da çeviriyoruz görüntü yavaş ve çözünürlüğü düşük.. sizce sorunu ne olabilir?

Teşekkürler.

• Kamerayı modem alırken yanında beleşmi
    vardiler...?
  • görüntünün yavaş olması internet hızıyla ilgilidir yüksek bant genişliği daha akıcı bir transfer sağlar haliyle 256 512 k hızlarında çok iyi sonuçlar almak zor....çözünürlük ayarlarınıda yaptık diyosunuz demek ki daha fazlasını vermiyodur bu webcam..sanırım maksimum olarak 352x288 çözünürlüğü destekliyo...cam gibi bir görüntü almak mümkün değil yani..

saygılar..
  • O MODEL 350 K DIR. 1300 K SINI ALMALISIN.PEGASUS VEYA PIRANA
  • o model 350k bile değil bendede var.328*136 mı ne öyle birşey yani 150k civarı.Yani hiç bir işe yaramaz.Kusura bakma arkadaşım ama bende senin gib creativedir kalitedir diye düşündüm ama bir b.k deil.söylendiği gibi piranha aldım ne takılma var ne bişey.ışıkları karanlıkta görünmeyi sağlıyor.çözünürlüğüde 500k(yazılımla 1,3 mp oluyor) eğer parayla aldıysan hemen iade et.yok teknosadan modem alıpta yanında hesiye geldiyse idare et derim.Anlayacağın sorun yok web cam dandik...
    quote:

Orjinalden alıntı: hortumcu

O MODEL 350 K DIR. 1300 K SINI ALMALISIN.PEGASUS VEYA PIRANA
  • vista modeli için boşa uğraşma , beş para etmez bir webcam...

piyasada uygun fiyatlı A4 marka var.. ondan al kafan rahat olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.