Şimdi Ara

Creative Vibra128+winxp sorunu (iade artık!!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SoundBlaster Vibra128 ses kartı aldım ve winxp ile ilk deneyişimde kartı crystal soundfusion(tm) cs4281 olarak görüyor ve o şekilde çalışıyor. iyi çalışsa sorun olmayacak. winampı kullanırken cızıltı yapıyor falan. acil yardım istiyorum......simdiden solun[?]

• olm yanında donanım uzmanı var ona sorumuyosunda :))
  • saol darkprince hiç aklıma gelmemisti hemen soracam. :))
  • hee öle işte aferim akıllı ol :))
  • hocam titresim de var mi ? ehehe.. mikrofon acik kalmistir, kapat onu duzelir hocaaaamm :-)))
  • yok sahraa olmuyo yaa bozuk bunun kartı :))
  • Sahte Creative ses kartlarına büyük ceza

Bilgisayar malzemeleri satan yerel bir Singapur firması olan Cosmo Trade-nology CreativeTochnology firmasının lisans haklarına sahip olduğu ses kartlarının sahte versiyonlarını satmaktan 800.000 Singapur Doları cezaya çarptırıldı. Sahterkarlık, Creative firmasının tuttuğu özel bir dedektife Cosmo Trade-nology`nin 3.000 adet sahte Creative Vibra ses kartı satmasıyla suçüstü yapılarak ortaya çıkarıldı. Alınan ses kartları Creative tarafından incelendi ve bu ürünlerin Creative tarafından üretilmediği ve lisanslanmadığı anlaşıldı.

Cosmo firması ise kartları Shenzhen Binsicheng Computer isimli Çin`de faaliyet gösteren bir firmadan aldıklarını ve Creative tarafından üretildiklerini zannettiklerini belirtti. Daha sonra yaptıkları testlerde ise bu kartların sahte olabileceklerinden şüphelendiklerini fakat ürünleri Çinli firmaya geri vermeyi başaramadıklarını ekledi. Mahkeme ise Cosmo firmasının bu durumu Creative firmasına bildirmediği ve ürünleri onlara iletmediği için cezalandırılmasına karar verdi.

Creative yetkilileri çeşitli ülkelerde anlaştıkları avukat ve dedektif kadrosuyla benzer çalışmaların üzerinde olduklarını bildirdiler.

belkide senin Creative Vibra 128 diye satin aldigin kart Cosmo Trade-nology CreativeTochnology firmasının lisans haklarına sahip olduğu ses kartlarının sahte versiyonlarından birini sen satin almandan kaynaklanabilir.

gorusmek uzere..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • creative saol cok aydınlatıcı oldun . ben kartı geri goturcem ama bilmem alırmı elemanlar. sate ay bilgisayarın kotu methini duymustum ugrascaz bakalım. elemanlar alet bozulmadıkça degistirmez herhal.
    :((
  • Degiştirirler sıkysa degiştirmesinler tüketici hakları diye bir şey var. "herhalde" :)
  • zaten bundan 4-5 ay önce o kartı 9$ a almıstık.heryerde 15-16$ dı.aaaa ay bilgisayar ucuzluk yapmıs dedik mis gibi kazıgı yedik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.