Şimdi Ara

CREATIVE Tactic 3D Alpha Kulaklık Tamir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Yaklaşık 4 sene önce aldığım CREATIVE marka Tactic 3D Alpha model oyuncu kulaklığı aşağıda paylaştığım resimde bulunan kısımdan kırıldı. Tamir için ürünün distribütörüne e-posta gönderdim fakat yanıt alamadım. Bir gün sonra aramaya karar verdim. Aradığımda telefona cevap veren müşteri temsilcisi bana "Oyuncu kulaklıkları tamir edilmiyor. Garanti varsa yenisini veriyoruz." dedi. Bende "Peki garanti mevcut değilse üç sene sonra arıza verdi ne yapıyorsunuz?" dedim. Müşteri temsilcisi "Maalesef yardımcı olamıyoruz" dedi. Bu kulaklıklar ile ilgilenen var ise nasıl tamir edilebileceği konusunda bilgi paylaşabilir mi?

    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

     CREATIVE Tactic 3D Alpha Kulaklık Tamir

     CREATIVE Tactic 3D Alpha Kulaklık Tamir







  • Yukarı
  • Haha,bana da aynı cevabı vermişlerdi.
    Tamir etmek yok!Teknik servis yok...Benim kulaklık usb girişi bozulmuştu cep telefonu tamircisine yaptırdım hala kullanıyorum.

    Kendi imkanlarınla sevgili esnafımıza başvuracaksın malesef..
  • o kulaklıkların kronik sorunu o zaten plastik kısmından kırılıyor.Bende 3d rage var metal o kısımlar.Rage nin sorunu da kulaklık üstündeki micro usb içerden lehim kırılmasıdır bunun sebebi de ağır ve sert olan usb kablosu.V2 olan yeni modellerde o kabloyu değiştirdiler.

    Ses kalitesi iyi olduğundan yine de seviyoruz Creative'i
  • Değerli yorumların için çok teşekkür ederim. Aynen ses kalitesi iyi fakat teknik desteğin yetersiz olması ya Türkiye'de böyle ya da genel olarak şirketin politikası bu şekilde. Neyse dediğiniz gibi ben bir sevgili esnafımıza götüreyim.
  • selamlar durumu saçma bir şekilde hortlatmış bulunuyorum ama esnaf abilerimiz güzel iş çıkarıyor mu? ona göre değerlendirmek istiyorum kulaklığımı mikrofonu da sıkıntılıydı gerçi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.