Şimdi Ara

CREATIVE T7900 7+1 SORUNU LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sorunum filmlerde ve bazı 5+1 destekleyen ses formatlarında konuşma,vocal vb. sesleri center'dan alamamam.Bütün hoparlörlerden aynı ses geliyor.Ses kartın bütün ayarlarını denememe rağmen düzelmedi.Bir öneriniz var mı?

CREATIVE T7900 7+1 SORUNU LÜTFEN YARDIM

• hoparlörleri ayarlardan 5.1 yaptınız ses kartınızdanda problem yok anladğım kadarıyla ama, 5.1 destekleyen bi filmin ac3 olarak çalışabilmesi için codeclerinde gerektiği gibi kurulması gerekir. ac3filterden 5.1 ve ses kartınız varsa 24 bit yapmanızı öneririm. Eğer ses kartınız creative ise dvice kontrolden 96 khz ve 24 yapınız sese etkisii belli oluyor. anladığım kadarıyla sizin codec sorununuz var...
  • Ben de ac3 filter sorunu olduğunu düşünüp o ayarları da yapmıştım fakat sonuç aynı...
  • ac3 olan bi film çalışırken örneğin media player classic te film çalşırken filterden ac3 filter'i açıp bi bakın. Eğer orda 5 kanalda aşağı inip inip çıkıyosa sorun yok. bu arada ses kartınız nedir eğer creative ise cmss ayarlarınada bi bakınız orda stereo ayarı var. Ve ses kartı programını açıp test ettiğinzde 5.1 mi yani doğru olarak her hoparlörden ses geliyormu bi teest edin.
  • Herşey normal..Ses kartım creative audigy value.. CMSS ayarlarındaki stereo surround ve stereo xpand modlarını da denedim..Sonuç değişmedi..Bİr türlü çözemedim...
  • Size söylediklerimi resim olarak koyacaktım ama devamlı resmi koyuyorum hata veriyor. Aklıma başka bişey gelmiyor. Ses kartınızda benimkinin aynısı size dediğim şeyleri kendimde yapıyorum. Açtım ac3 bi film her programda 5.1 ses alıyorum bi sorun yok.
  • eyw ilgilendiğin için saol...O zman sorunu bilgisayarda değil ses sisteminde arıyacağız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bişey değil. inş sorununuz en yakın zamanda düzelir.
  • Başka bir fikri olan var mı acaba...?
  • orjinal bir dvd takarsan konuşma sesleri center dan gelecektir test edildi onaylandı
  • bence yanlıs bi yonlendirme olmus yani orjinal degilde korsan dvd de 5.1 calısmıyormu??!!!
    arkadasım bence kullandıgın film turleri 5.1 olmayabilir bunu bi denemende yarar var 5.1 test dinletisi!!
    http://www.lynnepublishing.com/surround/www_lynnemusic_com_surround_test.ac3
  • 5.1 çalışabilir fakat sadece orjinal dvd lerde 5.1 destekli filimlerde center den konuşma sesleri geliyor center o zaman 20 watt gibi ses veriyor korsan da olur ben hiç korsan dvd denemedim 5.1 desteği varsa olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -THIEF- -- 22 Ağustos 2008; 10:17:18 >
  • T7900 arkasında bir düğme vardır
    onu direct olarak ayarlayın bir de öyle deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratTURAN1977 -- 22 Ağustos 2008; 16:00:24 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.